Andělská poselství na pátek: Raci, respektujte přání svých přátel, Střelci, věnujte více volného času těm, které máte rádi

Andělská poselství na pátek: Raci, respektujte přání svých přátel, Střelci, věnujte více volného času těm, které máte rádi
Naše společnost je jako puzzle. Když dílky do sebe zapadají, máme velkou radost. Když se ale pohádáme, dílky do sebe přestanou zapadat a my jsme naštvaní všichni do jednoho. Přitom podle andělů stačí málo – více komunikovat – a hned najdeme člověka, s nímž tvoříme dva dílky patřící k sobě.

Naše společnost je zcela výjimečná. Může fungovat, ale kvůli vzájemnému nerespektování často nefunguje vůbec. Andělé radí, abychom se ke všem chovali s úctou, k seniorům i k dětem. Tak dosáhneme harmonie, onoho klidu, po kterém všichni toužíme. Co mají andělé na srdci speciálně pro vás dnes? Přečtěte si jejich páteční poselství.

Beran (21. března – 19. dubna)

Určití lidé vám zkříží cestu čistou náhodou. Jiní mají dáno setkat se s vámi z nějakého důvodu, zlepšit váš dosavadní život. Vy je ale odháníte, očekáváte jen zradu. Dejte lidem větší šanci vám ukázat svůj skutečný záměr, dovolte jim dokázat vám, že ne všichni kolem vás jsou sobci.

Andělská rada: Ačkoli jste již několikrát zjistili, že jste odehnali člověka, který vám chtěl pomoci, stále máte tendenci opakovat tu stejnou chybu. Buďte opatrní, ale neřiďte se jen předsudky.

Býk (20. dubna – 20. května)

Počáteční nadšení ohledně práce se může vytratit dříve, než byste čekali. Neinvestujte proto všechnu svou energii do práce. Tímto způsobem si můžete být jisti, že vám energie vydrží na celý den a chuť pracovat vás neopustí v první hodině. Také aktivitám, které vás rozptylují, se dnes vyhněte.

Andělská rada: Věnování se koníčkům a přátelům rovněž vyžaduje energii. Abyste byli spokojení, nemůžete být zcela bez energie. Proto, cokoli uděláte, držte se v mezích, nenechejte se tím pohltit.

Blíženci (21. května – 21. června)

Buďte více vděční za všechna rozhodnutí, která učiníte. Stůjte si za nimi. Občas se považujete za velmi špatného člověka, přestože opak je pravdou. Nebuďte na sebe tak tvrdí, nemyslete si, že nestojíte za nic. Tyto myšlenky k ničemu nevedou, pouze vám berou pocit štěstí.

Andělská rada: Více si věřte, neodsuzujte své nápady již na začátku. Vymyslete něco, co si myslíte, že vás bude naplňovat, a toho se držte. Sami uvidíte, že máte velkou hodnotu.

Rak (22. června – 22. července)

Vaši přátelé se vám mohou zdát velmi náladoví. Zjistěte, zda si o svém současném stavu chtějí popovídat nebo by raději trávili čas o samotě. V tuto chvíli je více než důležité respektovat jejich přání a zařídit se podle nich. To, co vám vždy zlepší náladu, nemusí fungovat u nich.

Andělská rada: Osvědčené rady, jak se cítit lépe, mohou fungovat na většinu lidí, ale nikdy ne na všechny. Buďte všímaví k pocitům svých nejbližších a dávat jim rady na míru, pokud chcete pomoci.

Respektujte přání svých blízkých
Respektujte přání svých blízkých | Zdroj: ChrisVanLennepPhoto / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Nikdy se nemotáte v kruhu, jde pouze o vaši domněnku. Možná je vaše současná situace podobná té z minulosti, ale není stejná. Přistupujte k ní proto jako k něčemu novému, nenechte svou mysl řídit se předsudky, které vytvořila, když se vám minule stalo něco velmi nepěkného.

 Přestaňte svůj život vést podle toho, co jste si zažili kdysi dávno. Nesvědčí to ani vám, ani ostatním lidem. Abyste dosáhli plné spokojenosti, věřte v lepší zítřky.

Panna (23. srpna – 22. září)

Jste zvyklí opravovat si své chyby sami. Ne vždy je to ale tak jednoduché, jak si myslíte. I přes vaši schopnost vše si důkladně zorganizovat, než se do něčeho pustíte, stále můžete přehlédnout několik důležitých detailů. Občas totiž potřebujete spolupracovníky, kteří si vašich chyb mohou všimnout.

Andělská rada: Spolupráce není výhodná jen tak. Má to svůj důvod. Snažte se zjišťovat, zda si ostatní myslejí, že vaše práce je dobrá. Zeptejte se více lidí, o kterých víte, že jsou upřímní.

Váhy (23. září – 23. října)

Poslechněte váš instinkt, když vám říká, že vaše kritika je občas velmi přehnaná. Zkuste lidem více porozumět, přestože se to občas zdá nemožné. Každý máte svůj vlastní způsob uvažování. Ukažte ostatním, že jste lepší než oni, tím, že se vynasnažíte, abyste je lépe pochopili.

Andělská rada: Právě nepochopení je častým důvodem zcela zbytečných hádek, po kterých se cítí špatně oba účastníci – vy i osoba, kterou kritizujete. Když sami nesnesete kritiku, není důvod kritizovat jednání ostatních.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Váš život je příliš hektický a příliš založený na rozkazech, které jste si sami dali. Opravdu nemusíte stihnout vše dnes, pokud se na to necítíte. Všechny oblasti vašeho života by měly být v dokonalé rovnováze. Pokud se to neděje, možná přišel čas přeorganizovat svých dvacet čtyři hodin za den.

Andělská rada: Vaše nespokojenost pramení z vaší vlastní myšlenky, že nejste dost dobří. Zkuste si na několik hodin odpočinout a celý svět se vám opět rozjasní.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Na své přátele se můžete kdykoli spolehnout. Pokud vám však častokrát říkávají, že byste si na ně měli udělat více času, zvažte, zda jim skutečně věnujete tolik pozornosti, kolik si zaslouží. Nezapomínejte o své vztahy pečovat, přestože máte práce nad hlavu a musíte se věnovat také něčemu jinému.

Andělská rada: Ne vždy máte vy a vaši přátelé na to, co to je dostatek kvalitně stráveného času. Průběžně se jich ptejte, zda se domnívají, že pro ně toho děláte dost, a sdělte jim i svůj názor.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Pomoc ostatním, když ji potřebují, upevňuje vztahy. Co se týče práce, měli byste napřed dodělat svou práci, než se rozhodnete pomáhat ostatním. Chcete, aby vaše pomoc byla co nejúčinnější, a tak máte tendenci pomoc protáhnout a poté můžete zjistit, že svou vlastní práci nestíháte.

Andělská rada: Jste dobrá duše, ale opravdu byste neměli pomáhat ostatním na úkor své vlastní reputace. Napřed dodělejte, co musíte, a teprve až poté nabídněte pomocnou ruku.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Do svého cíle se dostanete, přestože nebudete spěchat. Dnes jde dokonce o ten lepší způsob, jak něco dokončit. Nevystavujte se neustálému stresu a tlaku tím, že budete spěchat, naopak si své kroky dobře rozmýšlejte. Pokud vás zrovna v práci netlačí čas, opravdu není kam spěchat.

Andělská rada: Proč spěcháte za svým cílem, když nemáte nastavenou žádnou časovou hranici? Starší lidé vám mohou potvrdit, že kdykoli spěchali, přestože nebylo kam, nedopadlo to nejlépe.

Ryby (19. února – 20. března)

Ještě máte tolik práce a přátelé se už těší, až se s nimi sejdete. Může být těžké najít rovnováhu mezi osobním a pracovním životem. Pokud se zbavíte stresu a nenecháte ho vás ovládat, brzy přijdete na způsob, jak svou práci dokončit rychle a mít trochu více času na ty, na kterých vám záleží.

Andělská rada: Máte hodně možností, jak se stresu zbavit. Můžete na chvilku uniknout do vaší fantazie, myslet na čistý potůček nebo si vybavit ta vtipná videa, na které jste se dívali včera.

Zdroj článku:
  • Autorský text