Andělská poselství na neděli: Vodnáři, vytvářejte nové vzpomínky, Lvi, nezapomínejte na zábavu

Andělská poselství na neděli: Vodnáři, vytvářejte nové vzpomínky, Lvi, nezapomínejte na zábavu
Nebuďme otroky své vlastní mysli. Andělé se nám snaží sdělit, že nehledě na to, kolik toho zažijeme a kolikrát jsme zklamáni druhými, neměli bychom zapomínat udržet si neutrální přístup k lidem i k životu obecně. Všechny příležitosti ke změnám proto vítejme, neutíkejme před nimi.

Naše mysl nás občas drží jako vězně. Vzpomene si na nepříjemnou vzpomínku a ovlivní naše současné rozhodování. Například pokud k nám byl někdo milý jen proto, aby nám později ublížil, máme problém důvěřovat každému, kdo se k nám chová až podezřele mile. Pokud toto zažijeme, pravděpodobně si tolik nepřejeme, aby s námi každý soucítil. Můžeme tímto přijít o cenné přátelství. Co dalšího by vám andělé rádi sdělili? Přečtěte si jejich nedělní poselství.

Beran (21. března – 19. dubna)

Život vám přináší mnohdy až zbytečně kruté lekce, na které nejste připraveni. I tyto lekce však mají svou váhu. Je těžké pochopit, co přesně se máte naučit, když život přestane být spravedlivý. Vězte však, že žádná špatná událost není bez ponaučení. Hledejte, dokud nenajdete.

Andělská rada: Důvěřujte svým instinktům, udělejte z nich svého největšího rádce. Zároveň nezapomínejte, že každá zkušenost, ať pozitivní či negativní, vás posune vpřed.

Býk (20. dubna – 20. května)

Strach je vaším největším nepřítelem a dusí vás, brání vám v pokroku. Je proto zapotřebí se ho co nejrychleji zbavit, než způsobí škody, které jen tak odstranit nepůjdou. Popřemýšlejte nad tím, jak si i v nepříznivých situacích více věřit, a poté se svým obavám postavte čelem.

Andělská rada: Obklopujte se pozitivními lidmi. Také můžete zkusit meditaci, abyste na svých obavách tolik nelpěli, nebo si zacvičit pro odbourání přebytečného stresu.

Blíženci (21. května – 21. června)

Je důležité najít rovnováhu mezi osobním a pracovním životem. Je sice skvělé, že i ve volném čase si najdete čas na plánování a práci. Pokud jste si však v poslední době přišli příliš přecitlivělí, je to tím, že jste si dostatečně neodpočinuli a nyní strádá nejen vaše tělo, ale i mysl.

Andělská rada: Naplánujte si čas na odpočinek, snažte se o co nejdelší časový úsek. Procházky v přírodě či jóga jsou také skvělými pomocníky, pokud se soustavně cítíte unavení.

Rak (22. června – 22. července)

Radost ze života můžete najít i tam, kde ji nečekáte. Každá událost, kterou zažijete, se dá považovat za určité štěstí, jakmile opustíte všechny své předsudky a uvědomíte si, že z této události můžete energii čerpat, nikoli do ní pouze investovat. Je ale zapotřebí změnit úhel pohledu.

Andělská rada: Učte se vidět všechno z několika úhlů pohledu. Pokud to v současné době sami nezvládnete, požádejte své blízké, aby vám sdělili, co si o dané situaci myslí.

Radujte se ze života a užívejte si každé události, která přijde
Radujte se ze života a užívejte si každé události, která přijde | Zdroj: ArturVerkhovetskiy / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Najděte si dostatek času na zábavu. Nenechte povinnosti, aby vás zcela zahltily. Jistěže je důležité věnovat se jiným lidem, ale také práci a domovu, ale zkuste se zamyslet nad tím, zda vám nechybí zábava. Udělejte si čas na to, abyste vyrazili do společnosti a našli si někoho, kdo se musí ze svého života vyzpovídat stejně jako vy.

Andělská rada: Život by neměl být pouze o povinnostech, ale také o zábavě. Nechte se překvapit životními příležitostmi, které vás pobaví a zároveň jsou velmi nečekané.

Panna (23. srpna – 22. září)

Kultivujte moudrou laskavost. Je důležité používat stejný metr na všechny lidi na světě, ale rovněž je důležité nepřiklánět se pouze k logické stránce věci, když něco řešíte. Rovněž je důležité hledět na pocity všech přítomných. Když si získáte přízeň všech, bude jednodušší dostat se k jádru problému.

Andělská rada: Pracujte na své schopnosti porozumět lidem na emocionální úrovni a nehledejte ve všem vědu. Naslouchejte druhým, abyste mohli zareagovat vhodně podle jejich potřeb.

Váhy (23. září – 23. října)

Zamyslete se nad svým rozhodnutím, než se rozhodnete ho učinit. Mnohdy se něco zdá jako ten nejlepší nápad na světě, ale nakonec zjistíte, že jste se mohli rozhodnout mnohem lépe, a že místo abyste se přiblížili svému cíli, oddálili jste se. Nedovolte, aby se to stalo znovu.

Andělská rada: Každý večer shrňte, co jste se naučili, ale také co byste na sobě mohli zlepšit. Uvědomte si, proč stále opakujete určité vzorce chování, a vymyslete způsob, jak se zbavit těch špatných.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Nebojte se vyjádřit naplno své emoce, ale nedovolte jim, aby vám ničily vztahy s ostatními. Je zapotřebí najít tu správnou rovnováhu mezi tím, kdy mlčet a kdy vyjádřit svůj názor. Vyjadřujte své emoce otevřeně, ale nezapomínejte být k ostatním lidem milí.

Andělská rada: Než všechny seznámíte se svými emocemi, vytvořte kolem sebe příjemnou atmosféru. To vám umožní uklidnit se a vyjádřit to, co míníte ostatním sdělit, s větším klidem.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Máte sílu překonávat překážky a pomáhat druhým při jejich problémech. Zaměřte se na to, jak můžete dnes pomoci někomu jinému, a brzy budete moci počítat i s pomocí ostatních vy. Společnost je jedinečná v tom, že každý umí něco jiného a každý může přiložit ruku k dílu.

Andělská rada: Co vás osobně dělá šťastnými? Vězte, že ať je to cokoli, můžete najít spoustu lidí, pro které jsou vaše priority i prioritami jejich. Udělejte průzkum po okolí a brzy najdete ti, kteří s vámi sdílejí mnohem více, než si myslíte.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Berete na sebe příliš mnoho kritiky. Je něco jiného vzít si z ní poučení a něco jiného je nechat slova ostatních, aby zdevastovala vaše sebevědomí. Zaměřte se pouze na ta špatná slova, která vás mají naučit něco nového, nepřijímejte všechno jako holou pravdu. Máte také svou vlastní mysl, svůj vlastní rozum.

Andělská rada: Sebeláska je velmi důležitá pro vaši psychickou pohodu a tím pádem i na výsledky, které podáváte. Kritiku neberte jako útok na svou osobu, ale jako příležitost k růstu.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Nastal nejlepší čas, abyste vytvořili nové vzpomínky a zapamatovali si je navždy jako něco příjemného a hodnotného zároveň. Stýkejte se s lidmi a vymýšlejte programy, které všechny uchvátí. Můžete někam vyrazit se současnými přáteli nebo najít nové.

Andělská rada: Vytvářejte vzpomínky, které obohatí všechny, kteří se na nich podílí, nejen abyste byli spokojeni vy sami. Upravte svůj program, aby vyhovoval všem.

Ryby (19. února – 20. března)

Každý nový den je nová příležitost zcela změnit váš život nadobro. Buďte si proto jisti, jaký život chcete žít, a buďte za něj vděční. Je to jednodušší, než se zdá. Je však zapotřebí vystoupit ze své komfortní zóny, vyjít vstříc neznámu, které vás čeká.

Andělská rada: Na sny si musíte udělat čas, nesplní se samy od sebe. Dobrou zprávou ale je, že jakmile se začnete pohybovat směrem k cíli, budete nezastavitelní.

Zdroj článku:
  • Autorský text