Andělská poselství na neděli: Blíženci, neotálejte s pomocí blízké osobě, Kozorozi, využijte svou schopnost zvládat obtížné situace

Andělská poselství na neděli: Blíženci, neotálejte s pomocí blízké osobě, Kozorozi, využijte svou schopnost zvládat obtížné situace
Když nám není nejlépe, obvykle nesneseme pohled na šťastné lidi. Nic je netrápí, kdežto my prožíváme těžké chvíle. Avšak ne nezbytně. Můžeme si vyslechnout, proč se radují, a radovat se s nimi. Nemusíme tento týden končit uplakaní.

Zdá se, že kdyby naše myšlenky v horších dobách nepřebíralo naše ego, všichni bychom byli spokojenější. Všechno jenom my, nikdo jiný než my. Je zajímavé, že se k těmto myšlenkám uchylujeme, když nám nepřinášejí nic dobrého, žádné zlepšení naší situace. Zkusme to příště udělat jinak. Chvíli to bude nepříjemné, ale nakonec budeme opět spokojení. Andělé vám také přinášejí své poselství na poslední den v týdnu.

Beran (21. března – 19. dubna)

Dost bylo utíkání, postavte se svým problémům čelem. Je normální pociťovat úzkost, nevědět, zda to, co děláte, vaše problémy skutečně vyřeší. Obzvláště rodinné záležitosti je však moudré vyřešit co nejrychleji. Zjistěte, proč jsou na vás určití lidé naštvaní, a navštivte je s nabídkou kompromisu.

Andělská rada: Není trapné nabídnout usmíření. Ukáže to tu nejlepší část vaší osobnosti. Hlavní je během návštěvy nebýt agresivní, a to jak přímo, tak pasivně. Přišli jste se usmířit, ne pohádat.

Býk (20. dubna – 20. května)

Peníze jsou u vás v bezpečí zejména proto, že jako jedni z mála jste schopni si uvědomit jejich hodnotu. Všeho moc ale škodí. Tolik šetříte na nečekané výdaje, že nejste ochotni udělat pro sebe něco speciálního. Proč například neochutnat jídlo, které vás zaujalo, ale zdá se vám předražené?

Andělská rada: Vaše finanční situace není tak špatná, jak si myslíte. Pokud máte všeho dost, můžete například vyjádřit blízkým svou náklonnost koupí finančně nenáročného dárku a proměnit tak peníze v radost.

Blíženci (21. května – 21. června)

Touha pomoci příteli by vás měla motivovat, abyste k němu okamžitě zašli. Příliš dlouhé rozhodování, zda o vaši pomoc skutečně stojí, pouze prodlužuje jeho stresovou situaci. Pokud si nejste jisti, zeptejte se, zda můžete být nějak nápomocní. Pokud nebude chtít přímou pomoc, poskytněte mu přátelskou radu.

Andělská rada: Obavy vás většinou drží vzadu, nečinné. Abyste uspěli, a to nejen kariérně, je nezbytné tyto obavy překonat, vyrazit vpřed, jako by vás vůbec netížily.

Rak (22. června – 22. července)

Nemusíte se zalíbit všem lidem na této planetě. To ani není možné. Větší respekt však získáte, pokud se budete hlásit pouze k vlastním chybám. V zájmu ochrany nejbližších máte tendenci lhát o tom, že jste něco provedli. Vaši známí se ale nezmění k lepšímu, dokud nepocítí následky svých činů.

Andělská rada: Čím více se snažíte zavděčit se ostatním, tím více ztrácíte sami sebe, svou pravou identitu. A paradoxně tím vyšší je pravděpodobnost, že se těmto lidem nezavděčíte.

Nemusíte se zalíbit všem lidem na této planetě. To ani není možné
Nemusíte se zalíbit všem lidem na této planetě. To ani není možné | Zdroj: Milkos / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Ti nejnevýraznější lidé jsou mnohdy mnohem lepšími rádci než lidé, kteří vybočují z davu. K vyřešení problému, o kterém se domníváte, že nemá řešení, potřebujete radu těchto nevýrazných lidí. Za zkoušku nic nedáte. Sami uvidíte, že to vlastně nejsou takoví podivíni, jak se o nich traduje.

Andělská rada: Pokud lidé běžně nekomunikují, většinou nepovažují za nezbytné mluvit a raději mlčky pozorují své okolí. To jim dává talent všímat si i těch nejmenších detailů, které ostatní snadno přehlédnou.

Panna (23. srpna – 22. září)

Postavte se vlastnímu strachu, ať už se týká čehokoli. Strach z toho, co na váš počin řeknou ostatní, strach o svou budoucnost, strach z opuštění. Všechno to jsou jen strachy, které vznikají ve vaší mysli, když se začne nudit. Místo obav si zkuste najít nový koníček, u kterého přijdete na jiné myšlenky.

Andělská rada: Život je plný strachu, který vás pouze brzdí. Z tohoto důvodu je důležité hledat v životě potěšení, aktivitu, která mysli nedovolí strach vytvořit. S trochou kreativity dokážete svou mysl usměrnit.

Váhy (23. září – 23. října)

Čekat na to, jak se k problémům ve vztahu postaví druhá osoba, není vždy ten nejlepší nápad. Většinou to pouze umocní už tak dost napjatou atmosféru. Tentokrát zakročte jako první. Projevte druhé osobě pochopení pro její pocity, ujistěte ji, že i když řešíte problém, stále stojíte na její straně.

Andělská rada: Pokud něčeho chcete dosáhnout, musíte učinit první krok. Nemůžete čekat na zázrak, ten se nedostaví. Čím více shovívaví k ostatním budete, tím snáze se s nimi domluvíte.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Vaše osvědčená metoda udělat všechno co nejrychleji, abyste s tím neztráceli čas, se dnes nemusí vyplatit. Naopak, dnes můžete přehlédnout několik chyb, a proto své povinnosti dělejte spíše pomalejším tempem. Také věnovat svou pozornost zdravému životnímu stylu dobije vaši energii.

Andělská rada: Neděle je pro vás obvykle dnem, kdy neděláte nic, pouze odpočíváte. Dnes chcete něco podniknout, ale máte málo energie. Ujistěte se, že ji využíváte tak nejlépe, jak můžete.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Nastává jeden z těch dnů, kdy můžete mít romantiky, kolik si zamanete, ale prostě nechcete. A to je v pořádku, nemusíte nutně toužit každý den po romantice. Důležité však je neslibovat lidem, které máte rádi, jak úžasný den společně strávíte. Buďte plně upřímní, aby nedošlo k oboustrannému zklamání.

Andělská rada: Máte plné právo dělat si, co se vám zamane, pokud to není proti zákonům či morálním hodnotám, například pokud jste ve vztahu. Vaši svobodu vám nikdo upřít nemůže.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Již odmala jste zvyklí zvládat složité životní situace. Tato schopnost se vám nyní bude hodit. Ačkoli na svůj složitý způsob přemýšlení většinou nadáváte, nejde o slabinu. Naopak, je to velmi silná stránka. Nemusíte se proto podceňovat, díky ní jste držák, který se jen tak nevzdá.

Andělská rada: Využijte svůj talent nejen k tomu, abyste se probojovali životem vy sami, zkuste takto pomoci někomu, kdo nemá váš způsob myšlení. Vaše pomoc bude velmi hodnotná.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Kultivujte všímavost a zároveň odvahu. Zejména v oblasti lásky zatím nedokážete správně řešit určité problémy. Ty však mohou nastat kdykoli. Čím lépe budete překvapení z nemilé situace, tím větší je šance, že je zvládnete vyřešit v klidu a bez sebemenšího naštvání se na druhou osobu.

Andělská rada: Láska je složitý proces, který je velmi těžké pochopit. Se svým důvtipem to však dokážete. Mějte odvahu plně pochopit význam lásky ve svém životě a život se stane snesitelnějším.

Ryby (19. února – 20. března)

V určité době začínáte být sebejistí – a následně začnete dělat chyby. Přestože víte, že máte pravdu a děláte dobrou věc, nezapomínejte na svou schopnost vidět vše různými úhly pohledu. Právě ty vám dovolí uspět a správně se rozhodnout, pokud si je poskládáte a vytvoříte ucelený obraz reality.

Andělská rada: Můžete získat vše, co potřebujete, a dostat se tam, kde chcete být. Důležité je nestát se příliš slepými k vývinu situací, jakmile vám jednou něco vyjde.

Zdroj článku:
  • Autorský text