Andělská poselství na neděli: Blíženci, životní překážky vítejte s otevřenou náručí, Kozorozi, užijte si dobré zprávy naplno

Andělská poselství na neděli: Blíženci, životní překážky vítejte s otevřenou náručí, Kozorozi, užijte si dobré zprávy naplno
Nedostatek duchapřítomnosti nám bere radost ze života. Přitom tento život žijeme jen jednou a měli bychom být vděčni za každé zpestření, pozitivní i to ne tak dobré. Bez těchto událostí by náš život byl černobílý, nudný.

Každý den máme mnoho, někdy i stovky, příležitostí se pobavit. Nebo poučit, podle toho, co nás potká. Andělé se snaží, abychom se dostatečně poučili, ale zároveň se pobavili. Nechtějí vidět naše smutné výrazy. Snaží se vykouzlit nám úsměv na rtech bez ohledu na to, čím si zrovna procházíme. Také nám přinášejí své denní poselství. Čím se můžete inspirovat k lepšímu životu vy?

Beran (21. března – 19. dubna)

V určité životní oblasti zaujímáte velmi optimistický přístup. A je to dobře, tato životní oblast je vaší nejsilnější a vy ji svým nadšením můžete ještě vylepšit. Důvěřujte svým schopnostem a své duševní síle a nechte je, aby nadále zlepšovaly váš život. Na své cestě pocítíte silnou harmonii.

Andělská rada: Jste-li ve společnosti jiných lidí, plně si uvědomujte, že se na ně můžete spolehnout. Mějte je rádi i s jejich nedostatky a také oni budou mít rádi vás.

Býk (20. dubna – 20. května)

Snažte se naslouchat svému vnitřnímu hlasu, ale zároveň respektovat všechny ostatní lidi bez ohledu na rozdíly, které mezi vámi jsou. Nabídněte ostatním pomoc a oni se k vám budou rádi vracet. Budou vám důvěřovat, a toto vědomí vás udělá opravdu šťastnými.

Andělská rada: Spřízněnost mezi vámi a lidmi ve vašem okolí vám dodá odvahu a vy se můžete pustit do projektu, na jehož naplnění jste si prozatím netroufli. Máte své spojence, kteří vás rádi podrží.

Blíženci (21. května – 21. června)

Nesnáze a překážky jsou cestou k osobnímu růstu a také součást každodenního života. Přestože byste nejraději žili v pohádce, v realitě se problémům nevyhnete. Čím dříve je však vyřešíte, tím dříve si můžete užívat klid, po kterém tolik toužíte. Ke všem životním událostem se stavte pozitivně.

Andělská rada: Věřte tomu, že žádná překážka není dostatečně velká, abyste ji nepokořili, a vaše myšlenka se stane pravdou. Máte velkou šanci uspět a zlepšit vztahy s lidmi, využijte ji.

Nevyhýbejte se překážkám, jejich překonáním se posílíte ve vašem osobním rozvoji
Nevyhýbejte se překážkám, jejich překonáním se posílíte ve vašem osobním rozvoji | Zdroj: realinemedia / Depositphotos

Rak (22. června – 22. července)

Ačkoli si to nepřejete, jednou za čas nastane den, kdy musíte nechat odejít něco, co jste milovali. Nic nevydrží věčně. Nebuďte smutní, pouze se trápíte a onu věc vám to stejně nenavrátí. Je důležité se sebrat a jít dál, neohlížet se do minulosti. Zabavte se novou aktivitou či travte čas s oblíbenými lidmi.

Andělská rada: Toto dočasné trápení, které můžete prožívat, je velká životní zkušenost. Až se vám stane něco velmi podobného, budete lépe připraveni a můžete reagovat adekvátněji.

Lev (23. července – 22. srpna)

Již jste nabrali dostatek životních zkušeností, abyste se mohli posunout dál. Využijte své silné osobnosti a vymyslete výjimečný plán, který představíte svým přátelům s nabídkou na spolupráci. Nezapomeňte ani na přesvědčivý proslov, sdělte jim, jaké výhody pro ně spolupráce bude mít.

Andělská rada: Nenechte se využívat jinými lidmi, ať je máte rádi sebevíc. Nastavte si pevné hranice, které při vyjednávání kompromisů s ostatními nepřekročíte.

Panna (23. srpna – 22. září)

Ne vždy se vám všechno povede. Naučte se přijmout porážky a spokojenost v životě vás nemine. Nevyčítejte ani sobě, ani nikomu jinému, že to všechno mohlo dopadnout jinak. Jakmile se naučíte prohrávat, budete vyhrávat. Křičení na ostatní vás dovede k ještě větší prohře.

Andělská rada: Když je situace nepříznivá, je lepší se stáhnout a počkat, až se situace uklidní, a mezitím vymýšlet plán, jak tentokrát zvítězit. A pamatujte na to, že nenávist je skrytý strach.

Váhy (23. září – 23. října)

Pocit osamění či utlačovanosti existuje jen ve vaší hlavě. Nikdo vám nebrání postavit se sami za sebe. Ba naopak, máte plné právo žít spokojený život stejně jako všichni ostatní. Teď už jen zbývá přestat dovolovat ostatním, aby s vámi zametali. Dejte jim najevo, že toto zacházení se vám nelíbí.

Andělská rada: Ačkoli není správné bezdůvodně křičet na všechny okolo, určité problémy bez křiku nevyřešíte, obzvláště pokud lidé, s nimiž něco řešíte, vás nechtějí poslouchat.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Velká moc s sebou přináší i sobeckost a lakomost. Nedovolte, aby vás fakt, že jste pro někoho autoritou, donutil chovat se k ostatním povýšenecky. Máte-li pocit, že jste důležitější než ostatní, je potřeba ho odstranit již v zárodku. Kupte něco lidem, kteří vám důvěřují.

Andělská rada: Jakožto člověk, který má hlavní slovo, byste měli ostatním dokázat, že jsou pro vás stejně důležití jako vy sami. Peníze nejsou důležité tolik jako dobré vztahy s jinými lidmi.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Za své přátele, ale i za lepší život je potřeba bojovat, aby vše opět bylo v naprostém pořádku. Důležitá je přitom trpělivost. Nedělat nic a pouze čekat, že vše se jednoho dne zázračně zlepší, nezmění nic. Svou energii využijte rozumně. Můžete se bavit, aniž byste něco změnili, nebo provést zásadní změnu ještě dnes.

Andělská rada: Pokud usilujete o zlepšení vztahu pouze vy, zatímco druhý člověk zůstává nečinným, přišel čas promluvit si zcela upřímně. Buď přijdete na společné řešení nebo se vaše cesty rozdělí nadobro.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Dobré zprávy přicházejí znenadání a mají za úkol způsobit vám velkou radost. Nová přátelství, zpráva o zasnoubení vám blízké osoby nebo dokonce potomstvo, které očekává někdo z vašich blízkých přátel, vás zahřeje u srdce. Plně proto vnímejte slova ostatních, ať tu dobrou zprávu můžete zažít naplno.

Andělská rada: Berte lidi takové, jací jsou, a sdílejte s nimi svou radost. Také jim umožněte, aby udělali totéž. Nejkrásnější radost, kterou ve svém životě zažijete, je právě ta sdílená.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Změny nemusejí být nutně bolestivé. Najděte dobrý způsob, jakým se díváte na nevyhnutelné změny ve vašem životě, a využijte svých tužeb, aby pro vás byly přínosné. Každá změna vás posouvá vpřed, proto není důvod vůči nim bojovat. Je to jako byste bojovali proti celému světu.

Andělská rada: Abyste nezažívali mnoho zklamání, je vhodné být změnám více otevření. Změny nezastavíte, dějí se bez ohledu na to, zda si je přejete nebo ne. Udržujte klidnou mysl a pamatujte na cíle, kterých chcete dosáhnout.

Ryby (19. února – 20. března)

Příjemné zážitky vám jdou naproti, ale dokážete si je užít naplno? Je potřeba zjistit, co přesně pro vás znamená štěstí. Dejte nespokojenosti sbohem a radujte se z každého okamžiku, který zažijete. Taktéž je důležité pomáhat ostatním lidem. Čím více pomůžete, tím většího pocitu štěstí dosáhnete.

Andělská rada: Vědět, že se můžete na ostatní spolehnout, zcela odstraní vaše obavy o budoucnost či o nějaký vztah, u kterého momentálně nevíte, jak na tom vůbec jste.

Zdroj článku:
  • Autorský text