Andělská poselství na neděli: Lvi, ráj na zemi můžete vytvořit i vy, Střelci, neutíkejte před svými problémy

Andělská poselství na neděli: Lvi, ráj na zemi můžete vytvořit i vy, Střelci, neutíkejte před svými problémy
Ne vždy se se svými nejbližšími, hlavně se svou rodinou, domluvíme. Andělé ale tvrdí, že rodina je posvátná. Pokud jsme se s vlastní rodinou nepohodli a nejsme v kontaktu, platí to i o rodině, kterou jsme si vytvořili my sami. Omezme hádky na minimum.

Jak si můžeme vytvořit vlastní rodinu? V podstatě nemůžeme. Andělé však akceptují, pokud je někdo tak dobrý kamarád, že mu říkáme bratře. Nebo kamarádce sestro. Pokud nás jejich rodina vítá a my se u nich cítíme jako doma, andělé nevidí důvod, proč bychom je nemohli nazývat rodinou. Těchto lidí, kteří si našli svou vlastní rodinu, mezi námi chodí velké množství. Ať už je to váš příklad či nikoli, nezapomeňte si přečíst své nedělní andělské poselství.

Beran (21. března – 19. dubna)

Záleží vám na tom, co si o vás myslí lidé, kteří na vás mají dobrý vliv a ke kterým cítíte něco více než obyčejné přátelství. Nemyslete si, že někoho jiného mají mnohem raději než vás, místo toho si říkejte, že jste dost dobří, abyste jim stáli za pozornost. Jinak by se s vámi nebavili, kdyby si mysleli opak.

Andělská rada: Nejistota je přirozená lidská vlastnost, která však způsobuje mnohem více škody než užitku. Nenechte ji, aby ovládla vaši mysl, a předejdete mnoha hádkám.

Býk (20. dubna – 20. května)

Pochyby má o sobě občas každý, nejste sami na tomto světě. Uvědomte si však, že jste originál a chyby, kterých se dopustíte, k vám patří. A záleží pouze na vás, zda je budete klasifikovat jako chyby. Co je pro někoho nepřípustné, někomu přijde milé. Travte více času se správnými lidmi.

Andělská rada: Nehledě na výkyvy nálad, které se u vás objeví, jste velmi silná bytost, která má právo žít podle svého vlastního úsudku. Naštěstí lidi, kteří respektují vaši osobnost, máte na dosah.

Blíženci (21. května – 21. června)

Ne vždy se s druhým člověkem rozumně domluvíte, obzvláště pokud má již jiné plány. Místo vyvádění se zkuste s touto situací smířit. Nejde o to, abyste byli spolu. Jde o to, abyste tomu druhému dopřáli svobodu, radovali se z jeho dobré nálady, když není s vámi.

Andělská rada: Občas si nevyberete, co se stane, osud si to pro vás sám nachystá. Dnes možná nemáte dáno s tímto člověkem trávit volný čas. Uvědomte si ale, že kvůli jednomu dni nic není ztraceno.

Rak (22. června – 22. července)

Ne vždy se vám zadaří, co si zamanete. Zejména bolesti v oblasti lásky vás donutí stáhnout se do ulity a litovat. Není to dobrý nápad, stejně jako odhánět od sebe všechny dobré přátele. Ačkoli jsou na toto vaše jednání zvyklí, stále je to bolí. Nedovolte, aby se kvůli vám trápili.

Andělská rada: Když vám není nejlépe, vaši přátelé se o vás chtějí dobře postarat, zařídit, aby vám nic nechybělo. Nechte o sebe pečovat místo toho, abyste trávili čas o samotě – a trápili se.

Pokud vám není nejlépe, nebuďte o samotě, ale raději ve společnosti přátel
Pokud vám není nejlépe, nebuďte o samotě, ale raději ve společnosti přátel | Zdroj: engy1 / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Nemůžete přenést svou vizi nebes do reality. Můžete však vytvořit svá vlastní nebesa, svět, kde se k vám i k sobě navzájem budou všichni chovat velmi mile. Stačí jen chtít vést ostatní a ukázat jim výhody toho, že se vzdají hádek mezi sebou. Bude to složité, ale ne nemožné.

Andělská rada: Lidé si musejí napřed uvědomit, že nejsou tak odlišní, aby vůbec chtěli s ostatními nakládat stejně jako sami se sebou. Buďte připraveni na všechny argumenty týkající se předsudků.

Panna (23. srpna – 22. září)

Jen přihlížet tomu, že se přátelství vašich přátel rozpadají, není váš styl života. Pokud je však chcete poučovat, zvolte způsob, u kterého nebudou mít pocit, že se je k něčemu snažíte dotlačit. Naopak, uveďte důvody, proč by pro své dobro měli zkusit s jejich přáteli navázat opětovnou komunikaci.

Andělská rada: Když vám něco přijde nefér, máte tendenci přehánět a nutit ostatní dělat to, co chcete. Není to tak dobrý skutek, jak si myslíte. To, že se s někým mají opětovně spojit, musejí vědět oni sami.

Váhy (23. září – 23. října)

Nezáleží na tom, jak se zachováte nebo co uděláte. Mnoho lidí neocení vaši snahu, ani kdybyste se rozhodli vyřešit všechny jejich osobní problémy. Mějte se více rádi. Pokud na někoho chcete zapůsobit, nemusíte se k ničemu snižovat jen proto, aby dotyčná osoba byla šťastná.

Andělská rada: Vaším úkolem je se prvně postarat sami o sebe, teprve až poté pomáhat druhým. Být šťastní vlastním zapříčiněním je naopak jejich úkol. Oni sami ví nejlépe, jak ho splnit.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Máte-li den na nic, zkuste zařídit, aby vás ostatní lidé více chápali. Zejména u lidí opačného pohlaví bude velmi obtížné vysvětlovat, jak se zrovna cítíte. Zkuste být co nejpřesnější. Pokud nechcete, aby vás kdokoli obtěžoval nemístnými poznámkami, projevte svůj nesouhlas – slušně.

Andělská rada: Když jste naštvaní nebo se necítíte nejlépe, je obtížné zachovat chladnou hlavu. Vy na to ale máte. Důležité je nerozčílit se, pokud je vaše prvotní sdělení nepochopeno.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Útěkem pryč své problémy nevyřešíte, naopak je ještě zhoršíte. Zejména problémy, které vzniknou v rodinném kruhu, je potřeba vyřešit co nejdříve, aby vás nepronásledovaly ještě měsíce poté. Každý chce jednou za čas zmizet, avšak zodpovědnost je zůstat, přestože vám to není dvakrát příjemné.

Andělská rada: Buďte stateční. Chvilku na vás vaši nejbližší budou křičet, ale nakonec se všichni uklidní. Pokud víte, že za vzniklou situaci nemůžete, myslete si své, ale nechte svou rodinu domluvit, dokud se neunaví.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Ne vždy se vám dostane takové pozornosti, jakou byste si představovali. Popřemýšlejte nad tím, zda neexistuje něco, co by danou osobu rozveselilo. Občas si o pozornost musíte požádat sami. Řekla vám v minulosti tato osoba, že by si přála něco vlastnit? Dopřejte jí to, pokud můžete.

Andělská rada: Mělo by se ale jednat o malý dárek, který vám nepoleze do peněz. Nesnažte se získat si pozornost tím, že se vydáte z peněz. Zaprvé vaše úspory utrpí a zadruhé ona pozornost je jistější, ale nikdy stoprocentní.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Je přirozené mít pocit, že ostatním dáváte všechno a oni vám na oplátku nevracejí nic, pouze se vás snaží naštvat. Pokud máte pocit, že se takto chová každý, nemusí to být pravda. Jde pouze o váš stav mysli. Někdo vás zklamal a vy si nyní myslíte, že nikomu na vás nezáleží. Není tomu tak.

Andělská rada: Jste pouze zkoušeni, zda vydržíte to, co vydržet potřebujete, abyste se posunuli o kousek dál. Již brzy se objeví člověk, který vám dokáže, že jste pro ostatní naprosto výjimeční.

Ryby (19. února – 20. března)

Přestože můžete být velmi ospalí již od rána, je třeba nepolehávat a vyjít naproti celému světu s otevřenou náručí. Energii máte, jen zůstává neaktivní, dokud nezačnete něco dělat. Sami uvidíte, že si za pár desítek minut na svou počáteční únavu ani nevzpomenete.

Andělská rada: Občas se musíte přemluvit, abyste něčeho mohli dosáhnout. Ujistěte se, že vaše motivace je dostačující nebo zda potřebujete najít něco jiného, co vás donutí více se snažit.

Zdroj článku:
  • Autorský text