Andělská poselství na neděli: Váhy, podnikněte všechno, abyste zlepšili svůj život, Raci, investujte čas do lepší budoucnosti

Andělská poselství na neděli: Váhy, podnikněte všechno, abyste zlepšili svůj život, Raci, investujte čas do lepší budoucnosti
Ačkoli neděle je brána jako odpočinkový den, stále můžeme podniknout velké kroky k lepší budoucnosti. Každý z nás má sílu převrátit svůj život vzhůru nohama, učinit ho snesitelnějším, nechat bolest zmizet. Andělé nám v tom pomáhají.

Všichni si přejeme být šťastní. Někdy se však zdá, že čím více se o to snažíme, tím více překážek nám přichází do cesty. Andělé se všelijak snaží tyto situace minimalizovat. Činí tak různými způsoby, včetně denního poselství, dnes nedělního. Přečtěte si, jaké rady si pro vás dnes přichystali.

Beran (21. března – 19. dubna)

Přemýšlíte-li o investici, na kterou byste obvykle nepřistoupili, dvakrát si svůj plán promyslete. Ne všechno, co se vám nyní jeví jako skvělý nápad, vám do budoucna pomůže. Soustřeďte se jen na nezbytné výdaje, jako je oprava domova nebo hezký dárek k výročí přátelství.

Andělská rada: Jakmile začnete utrácet, je velmi obtížné přestat. Vždyť můžete mít tolik věcí, které se vám zdají úžasné. Pokud si všimnete těchto myšlenek, utrácení přestává být výhodné.

Býk (20. dubna – 20. května)

Vaše originální nápady vás posunou kupředu. Nemusíte hledat motivaci, proč stále jít za svými sny. Pouze ta nevědomost, zda skutečně uspějete či nikoli, vás drží na místě. Věřte svým schopnostem, věřte, že váš život se zlepší. Nebojte se být jedineční. Pouze lidé, kteří se odlišili od ostatních, skutečně uspěli.

Andělská rada: Komunikujte o svých cílech. Pokud si všechno budete nechávat pro sebe až do poslední chvíle, nikdy nenajdete člověka, který usiluje o něco hodně podobného. Společně dosáhnete svých cílů.

Blíženci (21. května – 21. června)

Váš pohled na svou finanční situaci je velmi rozdílný. Chvilku si myslíte, že máte peněz nadbytek, a poté se obáváte, že s nimi nevystačíte. Je v pořádku být v tomto ohledu nerozhodní. Avšak pozor, pokud jste až příliš optimističtí, můžete snadno utratit všechny své úspory a skutečně nemít nic.

Andělská rada: Najděte řešení. V tento den máte dostatek času na přemýšlení a vymyšlení řešení. Poraďte se s někým, komu důvěřujete, co by dělal na vašem místě. Napište si seznam výdajů, abyste finance měli více pod kontrolou.

Rak (22. června – 22. července)

Ani v tento odpočinkový den není na škodu zamyslet se nad svými plány do budoucna. Investujte svůj čas do lepší budoucnosti, ujasněte si, čeho chcete v následujících týdnech dosáhnout, a s pomocí vám blízké osoby sestavte reálný plán, který vám pomůže dosáhnout, čeho chcete.

Andělská rada: Vaši blízcí přátelé a rodina jsou vašimi nejlepšími životními kouči. Všechno s vámi myslejí dobře a nechtějí, abyste se trápili. Berte je jako někoho, na koho se můžete kdykoli spolehnout.

Zamyslete se nad svou budoucností. Máte své plány na následující týdny?
Zamyslete se nad svou budoucností. Máte své plány na následující týdny? | Zdroj: IgorVetushko / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Přestože hlouček lidí, který pozoruje váš výstup, není vždy největší, i tak můžete zazářit, když si své komické číslo připravíte dopředu. Jste dost vynalézaví, aby vás nic nezastavilo v pobavení jiných lidí. Představte si úsměvy a upřímný smích lidí, kteří vám věnují pozornost, a vymýšlení vám půjde jedna radost.

Andělská rada: Proč nepožádat největšího smíška, kterého znáte, aby vám s vaším číslem pomohl? Nemusíte vždy přednášet výstup sólo, bavit své přátele můžete i ve dvou. Bude to nečekaná a přitom příjemná změna.

Panna (23. srpna – 22. září)

Nemusíte být nejbohatší ze všech. Plně postačí, když dokážete využít to, co máte k dispozici, abyste se stali šťastnějšími. Máte-li nápad na obří projekt, ale chybí vám finance, najděte lidi, kteří vám mají co nabídnout a zároveň vašemu nápadu věří, a požádejte o společnou investici.

Andělská rada: Neinvestujte více, než si momentálně můžete dovolit, a o tom samém zpravte i lidi, kteří s vámi chtějí pracovat. Z toho, co vyberete, můžete udělat holý základ, a na detaily dát peníze později.

Váhy (23. září – 23. října)

Naučte se využívat všechno, co máte k dispozici, abyste se měli lépe. Je tak jednoduché říci, že na něco nemáte, a přitom jste řadu věcí ještě nevyzkoušeli. Více si věřte, vytvořte plán a pusťte se do jeho plnění. Přestože týden končí, plánování vám nikdo zakázat nemůže.

Andělská rada: Vytvořte si svou vizi dosažení úspěchu a té se držte, až si začnete myslet, že je na vás příliš mnoho povinností. Úspěch není jen o zábavě, je především o velké píli, a to i během odpočinkových dnů.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Snažte se spolupracovat, na veřejnosti i doma. Až najdete toho správného člověka, dokážete společnými silami vynalézt projekt, který oslní mnoho dalších lidí. Ti se od vás mohou ledasčemu přiučit, stejně jako vy od nich. Důležité je nový vztah nezazdít ještě předtím, než vůbec započne.

Andělská rada: Potřebujete značné množství povzbuzení, abyste vůbec měli motivaci pokračovat. Pokud vaši stávající přátelé nenaplňují vaše očekávání, možná přišel čas vyměnit je za jiné.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Více si věřte, dnes totiž dokážete splnit i ty nejsložitější úkoly. Vše, co musíte udělat, je mít dostatek odhodlání, a nic pro vás nebude nemožné. Využijte svou kreativitu naplno a také se poptejte blízkých osob, co si o vašem nápadu myslí.

Andělská rada: Čím více budete komunikovat, tím více chyb odhalíte. Nemusíte být ten největší génius, abyste dosáhli velkých věcí. Dnes se soustřeďte na vymyšlení hrubého plánu, podrobnosti domyslíte jindy.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Využijte možnost spolupracovat s velmi kreativním člověkem, i kdyby se jednalo pouze o pomoc při domácích pracích. Během rozhovoru vám může vnuknout skvělý nápad. Navíc povídání si s tímto člověkem může odhalit váš skrytý talent, který vás na životní cestě posune o další krok kupředu.

Andělská rada: Problémy nejsou příjemné, ale pokud je řešíte s těmi správnými lidmi, brzy přijdete na to, jak postupovat dál. Navíc vaše vnímání bolesti sníží, problém vám již nebude připadat tak obrovský a neřešitelný.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Dejte své rodině šanci přijít s novým projektem a nebojte se do něj investovat. Právě nápad, který vzešel z hlavy rodinného příslušníka, bude velmi výhodný a později vám pomůže vydělat nějaké peníze navíc. Vaši nejbližší nikdy nezapomínají, kdo jim pomohl, když neměli dostatek financí, aby si vystačili sami.

Andělská rada: Nehleďte na komplikace, které později vyplují na povrch. Je to jen zkouška, zda všechno zvládnete, vše se později vysvětlí a urovná.

Ryby (19. února – 20. března)

Má-li někdo z vašich blízkých problém, poskytněte mu svou radu. Jste ten typ člověka, ze kterého nápady přímo srší, avšak ne vždy máte odvahu říci, co si myslíte, že bude správné. Nebojte se sdělit své názory, jsou dobré a osobě, která má problémy, skutečně pomohou.

Andělská rada: Někdy je zapotřebí být stateční. Řekněte si, že vaše problémy to nejsou, a i kdyby, řešili byste je. Buďte více odhodlaní a lidé vás budou mít více rádi.

Zdroj článku:
  • Autorský text