Andělská poselství na neděli: Panny, nebojte se vlastních rozhodnutí, Blíženci, važte si svých hodnot

Andělská poselství na neděli: Panny, nebojte se vlastních rozhodnutí, Blíženci, važte si svých hodnot
Je-li nám něco nepříjemné, většina z nás se snaží utéci, rádi předstíráme, že tu vůbec nejsme. Obdivujeme lidi, kteří jsou schopni postavit se problémům čelem a čelit i různým urážkám. Jste-li jedním z těchto lidí, gratulujeme. Pro nás ostatní je zapotřebí více si věřit.

Podle andělů právě nedostatek sebedůvěry ničí naši dobrou pověst. Na lidi, kteří se ohradí okamžitě poté, co jsou konfrontováni, si dovolí málokdo. Agresoři si vybírají ty slabší z nás, předpokládají, že se nebudeme bránit. A většinou mají pravdu. Ti silnější z nás mají tu moc ochránit slabší. Jde jen o to této možnosti využít. Hlavně senioři vybírající důchod ocení náš dohled zpovzdálí, pokud je informujeme o tom, proč je sledujeme. Co dalšího můžete udělat? Přečtěte si své denní, tentokrát nedělní, andělské poselství.

Beran (21. března – 19. dubna)

Važte si svých přátelství. Pokud se o ně nebudete starat dobře, nebudou pevná a časem se můžete dozvědět nemilou informaci, že někdo jiný je pro dotyčnou osobu vhodnější. Pokud se to již stalo, nepropadejte panice. Prostě to nevyšlo. To není důvod nehledat přátele někde jinde.

Andělská rada: Pamatujte, že pokud od vás někdo odejde, je to čistě jeho rozhodnutí a vy na tom nenesete vinu. Již brzy potkáte přítele, který s vámi bude sdílet mnoho názorů a s nímž si sednete.

Býk (20. dubna – 20. května)

Děkovat za všechno příjemné, ale i nepříjemné, co se ve vašem životě odehraje, vám dovolí být více vděční za svůj život. Nikdo nemá rád, když se mu stane něco špatného, ale špatné události podporují osobní růst více, než si myslíte. Změnám je potřeba být otevření, ne před nimi utíkat.

Andělská rada: Když se budete bránit získávání životních zkušeností, v budoucnu je nemůžete využít. Místo myšlenek na to, jak je k vám každý nefér, si všímejte, proč se lidé takto chovají.

Blíženci (21. května – 21. června)

Mějte více rádi sami sebe pro své hodnoty. Jste výjimeční a díky své nekončící zvídavosti umíte něco, co ostatní lidé ne. Vždy se najde někdo, kdo vám bude chtít sebrat vaše sny, kdo vám bude soustavně podsouvat, že na něco nemáte. Důležité ale je, co si skutečně myslíte vy sami.

Andělská rada: Následujte své sny bez ohledu na to, co si o nich myslí okolí. Oni nevědí, proč si myslíte, že v této oblasti uspějete, a tudíž nemohou posuzovat, zda zlepší nebo zhorší váš život.

Rak (22. června – 22. července)

Vyjít vstříc jiným lidem je dobré jen tehdy, pokud vám oplácejí stejnou mincí. Ve vašem přátelském kruhu se však stále nachází mnoho jedinců, kteří si na vás vzpomenou jen tehdy, když něco potřebují. Pomocí jim ubližujete pouze sami sobě. Zkuste si na ně jednou neudělat čas a sledujte, jak se zachovají.

Andělská rada: Zasloužíte si přátele, kteří tu jsou pro vás, když budete na dně, kteří vás podrží. Zkuste si logicky odpovědět na otázku: Proč pomáhám někomu, kdo tu pro mě není?

Raci, zasloužíte si přátelé, kteří tu jsou pro vás, a když budete na dně, podrží vás
Raci, zasloužíte si přátelé, kteří tu jsou pro vás, a když budete na dně, podrží vás | Zdroj: stockasso / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Dnes někdo potřebuje vaši pomoc, ale stydí se o ni požádat. Proto se se svými oblíbenými známými setkejte o samotě, bez doprovodu jiných známých lidí. Docílíte tím většího odhodlání říci vám, co tohoto člověka trápí. Získáte mnoho cenných podrobností, což vám umožní správně mu poradit.

Andělská rada: Lidský stud způsobuje více problémů než je zdrávo. Kdyby se lidé nestyděli říci vám, co je důležité, měli byste práci osobního rádce mnohem jednodušší. Když vám něco není jasné, zeptejte se.

Panna (23. srpna – 22. září)

Jakkoli těžké rozhodnutí před vámi stojí, nebojte se ho. Vždy existují různé možnosti, jak se rozhodnout, všechno nějak dopadne. Neexistuje žádná špatná cesta, všechny vedou k vašemu osobnímu růstu. Je dobré rozmyslet si, jak zareaguje, ale bát se vlastního rozhodnutí je zbytečné.

Andělská rada: Čím více se budete obávat svých rozhodnutí, tím větší hladinu stresu budete mít a tím hůře se nakonec rozhodnete. Využijte svou intuici, abyste zjistili, co je pro vás nejlepší.

Váhy (23. září – 23. října)

Buďte si více jisti svými cíli. Jedině tak si udržíte motivaci a donutíte se začít dříve než příští měsíc – jak rádi odkládáte to, co můžete udělat, abyste nemuseli opouštět svou komfortní zónu. Jste strůjcem vlastního štěstí a neustálým odkládáním různých úkonů si pouze škodíte.

Andělská rada: Pobavit se musíte, abyste si uchovali pozitivní stav mysli, ale rozhodně byste ze zábavy neměli udělat jedinou náplň vašeho života. Využijte svých zájmů, abyste se pohnuli kupředu.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Lidé chybují a spousta z nich se poučí samotnou chybou. Nemusíte jim tudíž neustále připomínat, že onu chybu udělali. Nejhorší je, když seznam všech jejich chyb vytáhnete na veřejnosti. Stačí jim říci jednou, kde udělali chybu, a neopakovat to, abyste nezničili jejich motivaci polepšit se.

Andělská rada: Ačkoli váš primární úmysl je pomoci jim uvědomit si, že udělali chybu, vaše činy je donutí přemýšlet, zda má cenu se vůbec snažit, protože jim stejně budete jejich chyby vyčítat.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Určití lidé vám v minulosti hodně ublížili a vy jim nyní nedokážete odpustit. Napadlo vás ale někdy, že svého činu nyní litují? Nemusí tomu tak být, ale může. Snažte se odpustit i těm, kteří si podle vašeho názoru odpuštění nezaslouží. Časy se mění a lidé s nimi.

Andělská rada: Možná někdo udělal někdo pro vás neodpustitelného. Nemyslíte ale, že nadešel čas přehodnotit vaši situaci? Možná jste se s touto osobou neviděli několik let a ona nyní lituje svého rozhodnutí.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Pokud nemáte co dělat a nudíte se, vraťte se do svých dětských let. Nejenže si uvědomíte své chyby, které jste si do nynější doby neuvědomili, ale také zavzpomínáte na léta, kdy se žádný problém nezdál dostatečně velký na to, abyste ho nedokázali překonat. Zkuste nyní udělat to samé.

Andělská rada: Čím jste starší, tím větší břemeno na sobě nesete. Přitom stačí udělat jedna věc – uvědomit si, že každý problém má své řešení, které vy v současné době nevidíte.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Své přátele a členy rodiny máte opravdu rádi, ale kolikrát jste jim to řekli napřímo? Nestyďte se, rádi uslyší, že jejich práce na vašem vztahu nebyla zbytečná. Lidé mají blok sdělit ostatním své pocity. Vězte, že ti, kteří jsou sdílní, zažívají ty nejkrásnější vztahy s ostatními lidmi ze všech.

Andělská rada: Nemusíte se ničeho bát. Sdílet své myšlenky s lidmi, které máte rádi, vám umožní mimo jiné lépe poznat jeden druhého. Začněte být sdílnější a ti druzí se k vám záhy připojí.

Ryby (19. února – 20. března)

Láska je skvělá věc, ale nic se nemá přehánět. Pokud druhá osoba k vám nezasílá signály, že jste na stejné vlně, a to dlouhodobě, patrně necítí to samé jako vy. Zaměřte se na ty, s nimiž sdílíte společné zájmy. U těch je větší pravděpodobnost, že si vaší lásky budou vážit více.

Andělská rada: Citová závislost na jiném jedinci vám nepřináší nic dobrého. Pouze se mu snažíte zavděčit a přicházíte nejen o peníze, ale také o vlastní úctu. Poznejte své hodnoty, buďte si více vědomi, že se k tomuto snižovat nemusíte.

Zdroj článku:
  • Autorský text