Andělská poselství na neděli: Býci, posouváte se ke svému cíli velkým skokem, Střelci, nemusíte plnit přehnaná očekávání druhých

Andělská poselství na neděli: Býci, posouváte se ke svému cíli velkým skokem, Střelci, nemusíte plnit přehnaná očekávání druhých
Život je kouzelný. A to hlavně v tom, že jsme všichni strůjcem svého štěstí. Pokud život strávíme sebelítostí, příliš se nám dařit nebude. Avšak pokud se rozhodneme, že každý den se naučíme něco nového, život se pro nás stane světem nekonečných příležitostí.

Andělé chápou, že někdy se nám do vzdělávání nechce. Proč tomu tak je? Hlavně kvůli tomu, že přesně nevíme, kdy nově nabyté znalosti využijeme. A to nás většinou přivede k domněnce, že učení necháme na jindy. Oni se nám ale snaží vysvětlit, že právě proto, že nevíme, kdy se nám znalosti budou hodit, bychom měli začít co nejdříve. Co dalšího nám vzkazují? Přečtěte si jejich nedělní poselství a zjistěte to.

Beran (21. března – 19. dubna)

Už máte dost životních zkušeností, abyste se posunuli dál. Využijte svou silnou osobnost k vytvoření geniálního plánu, který později představíte svým přátelům a nabídnete jim, aby na něm s vámi spolupracovali. Nezapomeňte se s nimi podělit o výhody, které je čekají.

Andělská rada: Na druhou stranu ostatní nenechte, aby vašimi pravidly hýbali, stůjte si pevně za nimi. Nastavte si určité hranice, které nebudete ochotni překročit, a těch se držte.

Býk (20. dubna – 20. května)

Nebojte se podniknout kroky ke svému vysněnému cíli, který nesouvisí s vaší kariérou. Nezapomeňte ale na to, že nic se nemá přehánět, a tak se držte tempa, které vám vyhovuje. Přílišná snaha povede ke zklamání, protože se při tom, co se rozhodnete dělat, přestanete cítit komfortně.

Andělská rada: Je velmi důležité nejen být si jisti svými činy, ale také hledět na to, jak se sami cítíte. Pokud s někým spolupracujete na projektu, je potřeba hledět také na potřeby druhé osoby.

Blíženci (21. května – 21. června)

Nechte mluvit ty, kteří pouze mluví a nikdy nic sami od sebe neudělají. Dokažte jim, že jste lepší, protože vy začnete sami od sebe, ale rovněž jim ukažte jisté pochopení. I vy totiž máte dny, kdy se vám nechce nic dělat. Pokud se nad nimi rozčílíte, ublížíte nejen jim, ale hlavně vám samotným.

Andělská rada: Pokud cítíte zlobu či jiné negativní pocity, nedokážete se plně soustředit na to, co děláte. Proto se snažte nahradit negativní pocity těmi pozitivními, abyste práci měli brzy hotovou.

Rak (22. června – 22. července)

V určitých situacích je moudré schovat se za přetvářku, skrýt své pravé já. Na veřejnosti vás to může ušetřit od problémů, ovšem doma, mezi svými nejbližšími, přece nemáte co skrývat. Naopak, tito lidé jsou již zvyklí na vaše výkyvy nálad. Buďte sami sebou, abyste byli spokojenější.

Andělská rada: Neustále se přetvařovat, aby vás lidé měli více rádi, vede pouze ke zklamání, k negativním pocitům. Při dlouhodobých přetvářkách nakonec zjistíte, že ztrácíte sami sebe.

Raci, někdy je moudré se schovat na přetvářku a skrýt své pravé já
Raci, někdy je moudré se schovat na přetvářku a skrýt své pravé já | Zdroj: Elnur_ / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Důvěra je vzácná, ale co děláte vy sami pro to, aby vám lidé více důvěřovali? Ve vašem okolí se pohybují lidé, kteří si pro vás přejí to nejlepší, ale vy jim nedáváte šanci ukázat, že to s vámi myslejí dobře. Zkuste se více otevřít, zprvu jen trochu, a zjistěte, kdo vám je loajální, ale vy jste si to dosud neuvědomili.

Andělská rada: Kdybychom si nedůvěřovali, jako lidstvo bychom pravděpodobně nepřežili. Nyní je běžné, že si lidé vzájemně věří čím dál méně, ale kdykoli můžete udělat první krok, abyste tuto nedůvěru odstranili.

Panna (23. srpna – 22. září)

Jak těžké je vstát s úsměvem na tváři a už od rána zdravit všechny, které potkáte? Někdy se zdá, že lidé dobrou náladu nemají nikdy, ale vy nemusíte být jako všichni ostatní. Ba naopak, máte jisté osobnostní odlišnosti, které vás činí tak jedinečnými. Nebojte se je projevit.

Andělská rada: Každý člověk je jiný, ale na veřejnosti se všichni snaží chovat co nejlépe. Máte své vlastní chyby, stejně jako ostatní, ale přece nemá cenu se za ně stydět. Jste člověk a máte na chybování právo.

Váhy (23. září – 23. října)

Nemusíte se stydět za to, že jste udělali chybu, protože vám někdo jiný v danou chvíli řekl, že toto rozhodnutí je ten nejlepší nápad, který můžete udělat. Nezlobte se ani na sebe, ani nemějte vztek na dotyčnou osobu, pokud šlo o dobrého přítele. Je nepravděpodobné, že by vám ublížil schválně.

Andělská rada: Když se nedaří, máte tendenci hledat viníka. Není to nutné, většinou to je nešťastná shoda okolností, které vedly k vašemu neúspěchu. Poučte se, ale nehněvejte se.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Vaše dny se většinou dají rozdělit na ty, během kterých se nic nepokazí, a na ty, během kterých se pokazí všechno. Tak už to bývá, že se zdá, že pokud se pokazí jedna věc, většinou si všímáte i ostatních neúspěchů. To ještě neznamená, že celý svět se najednou otočil proti vám.

Andělská rada: Jediné možné, ale dočasné řešení, je brát všechno pozitivněji a všímat si malých detailů. Poté bude hračka najít řešení, které by vás dovedlo zpátky na cestu, na níž se vám vše daří.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Občas se zdá, že požadavky druhých lidí s sebou nesou nereálná očekávání. Nemusíte dělat nic, co nesouvisí s vaším zaměstnáním, pokud si to sami nepřejete. Mějte více rádi sami sebe a ukažte ostatním, že se jich nebojíte. Zároveň k tomuto sdělení ale nevolte cestu agrese.

Andělská rada: Negativní přístup něco vyřeší jen ve velmi málo případech. Snažte se bavit, když se cítíte kvůli někomu jinému nepohodlně, věnujte se svým koníčkům, abyste zapomněli na všechna ta nedorozumění.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Nemůžete mít rádi všechno, ale neuškodí trochu se přizpůsobit vnějším podmínkám. Ačkoli neděle je den odpočinku, můžete mít pocit, že lidé kolem vás dělají vše pro to, aby vás naštvali. Přestože to zřejmě je pouze váš pocit, pokud by to přeci jen dělali naschvál, nemusíte se nechat strhnout do negativního rozpoložení.

Andělská rada: Máte svou vlastní mysl, která je naladěná buď pozitivně nebo negativně podle toho, jak si ji sami nastavíte. Nemůžete vinit okolí, nýbrž jste se naštvali sami, společně s vaším egem.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Rozdáváte lásku všem kolem vás, ale je zapotřebí ocenit i své vlastní osobnostní rysy jako něco hezkého, nikoli jako něco, co je v horších časech terčem vašich narážek. Pokud si myslíte, že občas se chováte příliš dětsky, pamatujte na to, že dětské chování vede k rychlejšímu osobnímu rozvoji.

Andělská rada: Vše má své tmavé, ale i světlejší stránky. Hledejte to pozitivní hlavně u vás. Je hezké, že si přejete, aby se ostatní měli více rádi, ale vy jste stejně důležití jako oni.

Ryby (19. února – 20. března)

V jednu chvíli si myslíte, že jste nejlepší ze všech, ale v další chvíli litujete, že jste si to mysleli. To je zcela normální. Důležité je se nevzdávat, místo sebechvály se zvednout a jít se naučit něco nového. Máte na to, abyste se zlepšovali, v každém věku. Není třeba si myslet, že ještě máte čas nebo že již na to nemáte věk.

Andělská rada: Je tolik důvodů, proč něco nedělat, ale více vám pomůže, když to místo výmluv uděláte. Stanete se v životě mnohem spokojenějšími, neboť si začnete brzy všímat pozitivních změn.

Zdroj článku:
  • Autorský text