Andělská poselství na neděli: Berani, bolest je součástí lásky, Střelci, lásku si nevynucujte

Andělská poselství na neděli: Berani, bolest je součástí lásky, Střelci, lásku si nevynucujte
Dnes se zaměřme na sílu přátelství a vztahů obecně. Ne vždy se se všemi domluvíme, ale to nic nemění na tom, že tyto jedince máme rádi. Co bychom bez nich dělali? Někdy jich můžeme mít tak akorát, ale stále je máme rádi. Je to proto, že tito lidé jsou pro nás hodnotní.

A není to jen náhoda. Určití lidé nám sednou mnohem více než lidé jiní. Je to proto, že s nimi sdílíme podobné názory, nebo že nám tito lidé přijdou zajímaví. Andělé vědí, že všichni máme problémy, a tak se nezlobí, když zpočátku nevěříme osobě, kterou k nám zaslali, aby změnila náš život k lepšímu. Soustřeďme se dnes na ty lidi, kteří o přátelství s námi usilují dlouhodobě, a dejme jim šanci se předvést. Přečtěte si své andělské poselství na nedělní den a inspirujte se, pokud jste ještě nevymysleli, co chcete dělat.

Beran (21. března – 19. dubna)

Touha po lásce může opravdu bolet, obzvláště pokud partnera nemáte nebo si na vás dnes neudělá čas. Buďte shovívaví a trpěliví. Důležité je se dnes nechovat, jako by vám někdo patřil, jako by vám někdo dlužil své sympatie. Pokud na lásku budete myslet neustále, naplánujte si něco na příští týden.

Andělská rada: Očekávat, že lidé si na vás udělají čas, kdykoli se vám to hodí, vede pouze k vašemu utrpení. Počítejte proto i s možností, že ne vždy budou mít všichni volný čas na setkání s vámi.

Býk (20. dubna – 20. května)

Nejde-li vám někdo na ruku, nemusíte vzteky zbělat. Obzvláště v oblasti lásky dnes budete velmi podráždění, jako byste neměli žádné city. Pokud je to tím, že se k vám někdo zachoval nečestně, není třeba si to vybíjet na lidech, kteří k vám přišli s cílem udělat vás spokojenější, předat vám lásku.

Andělská rada: Kdokoli vám ublížil, udělal to ten jeden člověk. Máte-li nutkání se hádat, zajděte za tím člověkem, nekřičte na všechny ostatní. Oni nemohou za to, že někdo myslí jen sám na sebe.

Blíženci (21. května – 21. června)

Někdo z vašich nejbližších potřebuje pomoc, proto všechny důkladně vyslechněte. Někdo, kdo je slabší než vy, vás může požádat o spolupráci. Agresoři číhají všude a mohou si dovolit na kohokoli. Ukažte všem těmto blízkým svou podporu. Když pomůžete ostatním, posilníte tím své nejsilnější stránky.

Andělská rada: Zajímejte se o lidi, kteří s vámi kráčejí vaším životem. Dlouze si s nimi povídejte. Ne každý, pokud ho trápí problémy, je hned tak sdílný jako vy. A to i přesto, že jste si velmi blízcí.

Rak (22. června – 22. července)

Pokud vám někdo dluží peníze a dnes je splátkový den, zkuste mu dát trochu více času. Možná se mu jen opozdila výplata. Spojte se s touto osobou a zjistěte, kdy vám bude schopna peníze vrátit. Hlavní je neznít podrážděně, což vám dnes hrozí, pokud nebudete vědět, co s vašimi financemi je.

Andělská rada: Peníze nejsou všechno. Jen si vzpomeňte, jak hodně jste se společně nasmáli. A šlo to i bez peněz. Nebuďte proto naštvaní za částku peněz, kterou dostanete později.

Někdo vám dluží peníze a nevrací? Dejte mu ještě šanci
Někdo vám dluží peníze a nevrací? Dejte mu ještě šanci | Zdroj: zestmarina / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Máte nárok na respekt, ale vynucovat si ho nemusíte. Je jen na každém, zda vás bude respektovat. Pokud někomu nesednete, nemůžete s tím nic dělat. Tlačení na pilu jeho náklonnost k vám ještě zhorší. Zkuste k dotyčnému být vstřícní místo toho, abyste volili výhrůžná slova.

Andělská rada: Místo vztekání zaměřte svou pozornost na jiné lidi, kteří jsou s vaší osobností více synchronizováni. Po světě jich pobíhá hodně a spousta jich je také ve vašem okolí.

Panna (23. srpna – 22. září)

Na lásku bezpochyby máte nárok, ale není moudré setrvávat ve vztahu s člověkem, který vás několikrát zklamal a pokračuje v tom i dál. Obzvláště pokud vám neustále slibuje, že se změní, a vy ani po několika letech nevidíte žádné zlepšení, možná přišel čas na změnu z vaší strany.

Andělská rada: Jste velmi tolerantní člověk, což je někdy vaší velmi slabou stránkou, která vás nakonec činí nešťastnými. Buďte tolerantní jen k těm, kteří si vás váží a nezneužívají vaší dobroty.

Váhy (23. září – 23. října)

Je skvělé, že se tolik snažíte pomáhat ostatním, ale než někoho začnete bránit před agresorem napřímo, ujistěte se, že tuto situaci vyřešit zvládnete. Jste velmi loajální ke svým blízkým a rádi pomáháte i lidem, které neznáte, ovšem vše má své meze. V první řadě je vhodné zjistit, kde vlastně leží pravda.

Andělská rada: Je pochopitelné, že svým nejbližším hodně důvěřujete, ale vždy existuje možnost, že vám ze strachu z vaší reakce neřekne celou pravdu, přestože by si to možná přál.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Odpočiňte si. Na práci vůbec nemyslete, pokud dnes nepracujete. Lze pochopit, že máte rozdělaný projekt, do kterého jste již vložili hodně úsilí, a ten chcete dokončit. To je v pořádku. Dnes vám však hrozí přepracování, a proto, když pracovat chcete, udělejte to nejnutnější a zbytek nechte na jindy.

Andělská rada: Ne vždy se musíte přetěžovat. Obzvláště pokud se dlouhodoběji cítíte ospalí od rána do večera, přišel čas přestat přehlcovat mysl novými informacemi a náročnými úkoly.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Pokud vás vaše láska soustavně odmítá, bojovat za pozornost násilím není vhodné. Patrně je to z nějakého důvodu. Pokud jste zadaní, možná trestáte svého miláčka za něco, co vám udělal bývalý partner. Váš partner není stejný jako bývalá láska, přestože jeho chování ve vás může evokovat pocit, že se něco děje.

Andělská rada: Ke každému člověku se snažte vždy přistupovat zcela individuálně. Každý člověk si v životě prožil něčím špatným, ale trestat jiné lidi za chování těch, kteří vám ublížili, je zcela zbytečné.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Věnujte se více svému soukromému životu. Zvláštní pozornost věnujte svým nejbližším – rodině a lidem, kteří s vámi sdílí váš domov. Sousedská výpomoc může silně zlepšit dosud napjaté vztahy. Zjistěte, zda nějaký člověk neohrožuje ty, které máte rádi, a vrhněte se na jejich obranu.

Andělská rada: Pomozte svým nejbližším, abyste s nimi upevnili vztahy a zároveň mohli očekávat jejich pomoc, až ji budete potřebovat vy. Dobré mezilidské vztahy jsou základem spokojenosti.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Všechna snaha, kterou jste vložili do nejdůležitějších vztahů, se nyní začne vyplácet. Lidé se k vám budou obracet jen proto, aby zjistili, co je u vás nového. Zdravým sebevědomím upevníte všechny vztahy. Je však důležité si zároveň udržovat jistou pokoru. Pozor na chování, může být příliš majetnické.

Andělská rada: Zkuste dnes lidem, které vůbec neznáte, ale s nimiž začnete komunikovat (například prodavačce či někomu, kdo vás požádá o sdělení času) popřát s úsměvem hezký den. Uvidíte, že budou milejší.

Ryby (19. února – 20. března)

Než si začnete nárokovat to, co si myslíte, že vám patří, zkuste se na situaci podívat z pohledu osoby, která vám to dluží. Opravdu ještě nepočkáte pár dní? A potřebujete onu věc více než tato osoba? Díky těmto otázkám procvičíte svou empatii a navíc pochopíte, proč se ta osoba zdráhá vám věc vydat.

Andělská rada: Udělat si ucelený obrázek a nehnout s ním zvládne každý, zjišťovat informace, co se skutečně stalo a proč, je již náročnější. Tento postup však zajistí, že si vás lidé více oblíbí.

Zdroj článku:
  • Autorský text