Andělská poselství na neděli: Blíženci, odstraňte stres, než dojde k něčemu vážnějšímu, Berani, nelžete sami sobě

Andělská poselství na neděli: Blíženci, odstraňte stres, než dojde k něčemu vážnějšímu, Berani, nelžete sami sobě
Občas přijdou chvíle, kdy bychom se nejraději neviděli. Jsme zklamaní sami ze sebe. Naštěstí emočnímu vypětí lze předcházet, ideálně tím, že si uvědomíme, v jakých situacích se začínáme chovat neadekvátně. Poté můžeme pracovat na zlepšení.

Když se chováme špatně, brzy nastanou problémy. Tím nám andělé dávají najevo, že jsme hodně lidí učinili nešťastnými. Pokud s námi v minulosti nebylo dobře zacházeno někým jiným, neznamená to, že bychom se měli chovat stejně. Znamená to, že bychom se měli snažit, abychom nedopadli stejně jako onen agresor – neustále naštvaný kvůli zklamání ze svého vlastního života. Neboť ani sám agresor si své chování nevycucal z prstu, pravděpodobně byl svědkem násilného chování či na něm samotném bylo násilí pácháno. Pojďme zamezit tomu, abychom dopadli stejně. Přečtěte si své andělské poselství na poslední den v tomto týdnu.

Beran (21. března – 19. dubna)

Nemusíte se stydět být upřímní sami k sobě. Je to dobrá možnost, jak odhalit své nedostatky a projít osobním růstem. Něco se vám na vás samotných nelíbí. Může to být lenost přejít na zdravý životní styl, příliš ostrý jazyk nebo nedostatečná kreativita, či nemožnost kariérního postupu. Se vším se dá pracovat.

Andělská rada: Musíte si pouze uvědomit, že se děje něco, co se vám nelíbí. To vám umožní podívat se na možnosti, které povedou ke změně. Budete-li lhát sami sobě, nikdy se nic nezmění.

Býk (20. dubna – 20. května)

Štěstí bude stát na vaší straně, ale neměli byste se přestat snažit. Čím větší touhu uspět ukážete, tím větší šanci na dlouhodobý úspěch budete mít. Ovšem pokud při malém náznaku úspěchu přestanete s tím, o co se snažíte, šance na zdárné dokončení vašeho vysněného projektu bude mizivá.

Andělská rada: Snažte se postupovat se vší opatrností, přestože se může zdát, že se nic špatného nemůže stát. Pokazit se něco může kdykoli, a může to být skutečně cokoli.

Blíženci (21. května – 21. června)

Někdy máte pocit, že neznáte sami sebe. Stává se to hlavně tehdy, když dojde k mentálnímu vypětí. Vaše radikální řešení situace pomůže jen málokdy, spíše se za pár hodin stydíte vyjít z domu na veřejnost kvůli ostudě. Lidé si vás budou více vážit, když se před nimi nebudete schovávat navždy.

Andělská rada: Každý člověk dělá chyby. Ty jsou nevyhnutelné. Možná jste udělali něco, na co nejste hrdí, ale jednou jste to už udělali. Vyjděte ven s hlavou vzpřímenou, všem dokažte, že se máte rádi a je vám jedno, co si myslejí ostatní.

Rak (22. června – 22. července)

Buďte otevřeni možnosti naučit se něco nového, například to, co se vám jeví jako naprosto nepoužitelné. Na učení je nejlepší právě to, že nikdy nevíte, jak a kdy nově nabyté znalosti využijete. Stejně tak dobře míněná rada může přijít od člověka, do kterého byste to neřekli.

Andělská rada: Naučte se něco ze zcela nového oboru, který vás nikdy netáhl. Možná zjistíte, kolik času jste ztratili věnováním se něčemu jinému, tato oblast vás může zcela nadchnout.

Je období, kdy se můžete naučit něco zcela nového, co vás do teď vůbec nelákalo
Je období, kdy se můžete naučit něco zcela nového, co vás do teď vůbec nelákalo | Zdroj: Tzido / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Domácí práce nemusíte dělat vy, můžete si někoho najmout nebo požádat blízkého přítele, aby vám pomohl, pokud vám začíná docházet energie. Tu jste nemuseli načerpat, pokud jste se přetěžovali i ve volném čase. Také sousedé jsou od toho, aby si navzájem pomáhali.

Andělská rada: Se sousedy se snažíte mít vřelé vztahy. Je toho hodně, s čím jste jim v minulosti pomohli, a nyní mají dobrou příležitost vám to oplatit. Nebojte se je požádat o pomoc, přinejhorším vás mile pošlou pryč.

Panna (23. srpna – 22. září)

Přichází výjimečná příležitost zazářit a změnit svůj život. Chopte se jí, než zmizí. Vaše moudrá slova mohou zapůsobit na tu správnou osobu, která vám později zajistí kvalitnější život. Pokud vidíte, že můžete pomoci, neotálejte. Pamatujte, že lepší život si musíte zasloužit, nepřijde sám od sebe.

Andělská rada: Zeptejte se na vše, co se vám zrodí v hlavě. Nemyslete si, že váš dotaz je hloupý. Neptáte se jen tak na něco, pro svou otázku máte důvod – o problematice přemýšlíte hlouběji, než se ptáte.

Váhy (23. září – 23. října)

Svůj plán dotáhněte do konce. Již jste mu věnovali tolik času, že nyní zkrátka už nemůžete couvnout. Možná u někoho jiného se výsledky jeho snahy projevily rychleji než ve vašem případě, ale to ještě neznamená, že ho nemůžete dohnat – a poté také předběhnout.

Andělská rada: Úspěch se naštěstí neřídí podle toho, kdo dříve začne nebo kdo má zrovna větší štěstí. Je to píle, co nakonec rozhodnete, zda se z úspěchu budete radovat krátce či dlouhodobě.

Štír (24. října – 21. listopadu)

V rodině si jste nejlépe jisti, kdo vám může pomoci, když se objeví určitý problém, neboť každý je výřečný v jiné životní oblasti. Právě toho využijte, znovu se spojte se svou rodinou a uspořádejte oslavu na počest toho, jak si všech těch lidí vážíte. Společně dosáhnete velkých pokroků.

Andělská rada: Máte velký talent vždy najít zaměstnání, když je zapotřebí. Pokud váš příbuzný má problém najít si práci, proberte s ním jeho možnosti a příští týden mu pomozte sehnat stálý příjem. Bude vám velmi vděčný.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Často je nejlepší nemlžit a přiznat pravdu, jakkoli krutá je. Jednou se na ni stejně přijde. Tím, že se přiznáte k něčemu, na co nejste hrdí, z vás stres postupem času opadne, pokud se to nestane okamžitě. Upřímnost vám otevírá nové možnosti. Lidé vám navíc začnou velmi důvěřovat.

Andělská rada: Stále hledáte způsob, jak změnit svůj život k lepšímu. Přestat lhát je způsob ten nejlepší. Je to obtížné, když se schyluje k nepokojům ve vztahu, ale tyto problémy je nutné řešit hned.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Děsíte se odpočinku, přemýšlíte, kolik byste toho stihli udělat. S tímto přístupem je však odpočinek naprosto zbytečný, neboť si stejně neodpočinete. Užívejte si klidné aktivity naplno, nepřemýšlejte u nich nad zbytečnostmi. Jedině tak z vás stres opravdu opadne a tyto činnosti začnou být účinné.

Andělská rada: Jak se můžete oprostit od reality, když při čtení knihy myslíte na práci a na osud hlavního hrdiny se nezaměříte? Svou práci také děláte důkladně, stejný postup aplikujte i na volný čas.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Některé své myšlenky neudržíte pod kontrolou a říkáte je dříve, než si svůj počin vůbec uvědomíte. Je zapotřebí se více soustředit, abyste omylem nevyzradili tajemství někoho jiného, obzvláště jste-li smutní či naštvaní. Lidé se na vás mohou začít dívat skrze prsty, pokud si člověk, který je autorem tajemství, začne stěžovat.

Andělská rada: Někdy je to těžké, ale je důležité více domýšlet důsledky vašich činů. Upřímně říkejte lidem, co si o nich myslíte, ale mějte své hranice. Nemusíte všem vylíčit všechno.

Ryby (19. února – 20. března)

Pro své blízké si přejete jen to nejlepší, ale oplácejí vám stejnou měrou? Ne vždy se k vám všichni zachovají správně, a vaší reakcí je pomoci jim, když potřebují. Pokud se to děje příliš často, není na škodu poučit je, že se vám to nelíbí. Místo naschválů ale zvolte výmluvu, že dnes nemáte čas jim pomoci.

Andělská rada: Na druhou stranu není nutné přehánět a říkat to pokaždé. Chcete-li mít dobrou auru, je důležité brát lidi takové, jací jsou. Tento způsob je pouze donutí začít si vás více vážit.

Zdroj článku:
  • Autorský text