Andělská poselství na neděli: Štíři, podporujte příbuzné s větší empatií v hlase, Blíženci, buďte trpělivější

Andělská poselství na neděli: Štíři, podporujte příbuzné s větší empatií v hlase, Blíženci, buďte trpělivější
Co je správně, být plně hrdí na své úspěchy nebo být příliš skromní? Andělé mají odpověď. Dokud svou hrdost na své činy a úspěchy neproměníme v pýchu, která nás nutí povyšovat se nad ostatní, není na hrdosti nic špatného. Buďme si ale vědomi, kdo nám k úspěchu dopomohl, přestože malým dílem.

Je neděle. To je čas, kdy se většina z nás ohlédne zpátky a shrne své úspěchy a neúspěchy. Andělé na tom nevidí nic špatného. Berou to jako správný směr na cestě za osobním rozvojem. A tak tuto činnost hodně podporují. Kromě této činnosti ale doporučují i další věci, na které bychom se měli zaměřit. Jaké poselství si přejí vám předat na poslední den v týdnu, neděli?

Beran (21. března – 19. dubna)

Rodina i přátelé jen čekají na to, až se jim ozvete. Sice jste na dnešek už něco měli, avšak energií, na rozdíl od svého očekávání, příliš neoplýváte a do ničeho se vám nechce. Uspořádejte setkání, které zabaví všechny zúčastněné. Jakmile nasajete dobrou náladu ostatních, i vám se vrátí.

Andělská rada: Spokojenost a dobrá nálada dokážou divy. Nehledě na to, jak jste unavení, pokud máte mizernou náladu a dojde ke zlepšení, pocítíte jistou úlevu, jako byste se zrovna probudili.

Býk (20. dubna – 20. května)

Žádná výzva není dostatečně velká, abyste nemohli uspět. Pozor však na motivaci, která praví, že ostatní lidé si vás budou více vážit, když to zvládnete. Ujistěte se, že motivací jsou vaše vlastní zájmy. Překonejte menší překážku a poté se teprve vrhněte na tuto obří výzvu.

Andělská rada: Přijímejte jen takové výzvy, které vymyslíte jen vy sami a pouze sami pro sebe. Nesoutěžte s ostatními, soutěžte se svým nejlepším já, se svými dosavadními úspěchy.

Blíženci (21. května – 21. června)

Trpělivost se nyní vyplácí více než kdy dříve. Stále děláte jednu a tu samou chybu dokola, protože si myslíte, že vás posouvá vpřed a že o chybu nejde. Dnes máte spoustu času, proto si nějaký vyhraďte na posouzení, které vaše návyky vám opravdu pomáhají a které vám naopak škodí.

Andělská rada: Ne vše, co vám zdánlivě pomáhá, vám bude pomáhat až do konce života. A ne vše vám pomáhá v současné době. Uvolněte sevření ega a dozvíte se, jak je to ve skutečnosti.

Rak (22. června – 22. července)

Občas není na škodu vrátit se do dětských let, do doby, kdy jste ještě neměli žádné problémy (nebo byly zanedbatelné). Proč si to nepřipomenout s pomocí své vlastní rodiny? Jen tak navrhněte, abyste si společně zaskákali přes švihadlo nebo něco nakreslili. Máte-li malé děti, dělejte jejich oblíbené aktivity společně.

Andělská rada: Travte více času s dětmi, pokud je to možné. Dětský pohled na svět zodpoví velkou spoustu vašich otázek, které vám prozatím nedopřejí kvalitní spánek.

Pokud je to možné, travte více času se svými dětmi
Pokud je to možné, travte více času se svými dětmi | Zdroj: PeopleImages.com / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Štěstí si za peníze nekoupíte. Můžete si získat své vysněné přátele tím, že jim budete dávat peníze, ale budete vědět, že s vámi jsou jen tehdy, když se z vás sypou peníze. V konečném důsledku je to ještě horší pocit než takové přátele nemít vůbec. Soustřeďte se na ty, kteří s vámi jsou kvůli vaší osobnosti.

Andělská rada: Upřímně, dělalo by vám radost, kdybyste věděli, že pokud zaplatíte, strávíte čas s ideálními přáteli, kterým se můžete svěřit s čímkoli? Ačkoli v Japonsku jde o legální podnikání, zde placený kamarád tolik běžný není a ostatním lidem to přijde podivné.

Panna (23. srpna – 22. září)

Pokud vám zrovna není nejlépe a jste v soukromí, momentálně bez někoho jiného, zkuste si zazpívat. Ačkoli to může znít hloupě, zpěv vás opravdu zbaví přebytečného stresu i pocitu, že nikam nepatříte. Díky zpěvu budete soustředěnější a celý svět se vám opět rozjasní.

Andělská rada: Není to jen pověra, zpěv opravdu vyplavuje hormon štěstí. Už ten pocit, že zpíváte vy, má velký vliv na vaši psychiku. A to ne negativní, ať už si myslíte nebo ne, že umíte zpívat.

Váhy (23. září – 23. října)

Obav se nezbavíte. Život je jich plný. Nemusíte se však jimi nechat ovládat. Naopak, můžete se nad nimi pousmát a dál je neřešit. Věnujte se něčemu, co dává vašemu životu vyšší smysl. Obavy vás pouze demotivují, nemají na vás žádný pozitivní účinek, a proto byste jim neměli věnovat tolik pozornosti.

Andělská rada: Snažte se obavy vytlačit. Pokud se nějaká objeví, řekněte si, že se to nezakládá na pravdě a tudíž vás to nezajímá. Chvíli potrvá, než si vaše mysl uvědomí, že předhazovat vám obavy je opravdu zbytečné, ale postupem času to půjde.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Vyjádřete podporu někomu ze svých nejbližších. Abyste je naučili lépe řešit problémy, rádi k nim mluvíte rázně. Bohužel většině z nich to vůbec nepomáhá, když jsou opravdu na dně. Nepostrádáte empatii, jen ji nedokážete správně vyjádřit. Zkuste mít něžný tón a sami uvidíte, zda tento přístup je lepší nebo horší než váš běžný.

Andělská rada: Váš způsob Udělej si sám je jistě zajímavý, ale ne všichni si během něho řeknou, že by se skutečně měli postavit na vlastní nohy. Uvědomte si, že jste mnohem chápavější a zodpovědnější než většina lidí na této planetě.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Občasná zmatenost patří k životu. Mnohdy za ni mohou jiní lidé, kteří vám neřeknou dostatečně jasně, proč se k vám zachovali nějak nevhodně nebo vám nevysvětlili význam svých slov. Občas ale příliš přemýšlíte, hledáte skrytý význam i tam, kde žádný neexistuje.

Andělská rada: Vždy existuje několik verzí toho, co se stalo. Každý z vás danou situaci vnímá jinak. Navíc ego říká, že chyba je na straně protivníka, nikoli na vaší vlastní. Oba musíte okamžitě přestat egu naslouchat.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Máte plné právo jít si svou vlastní cestou. Není ale pravda, že vždy máte na výběr. Ať už kvůli členům rodiny nebo kvůli pocitu, že se vám za váš názor všichni vysmějí. Nebojte se prosadit si svou. Je vhodné ustoupit, když to okolnosti vyžadují, ale dělat to neustále pouze ničí vaši psychiku.

Andělská rada: Záleží vám na tom, co si o vás myslí ostatní, přestože to nedáváte najevo. Tím ubližujete sami sobě. Nenechte ego, aby vám napovídalo, že s vámi jedinými je zacházeno nesprávně.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Některým lidem se nezavděčíte bez ohledu na to, jak hodně se snažíte. Ten, kdo na vás chce hledat chyby, si vždy nějakou chybičku najde. K této osobě můžete být tak milí, jak dokážete, a stále se na vás bude mračit. Nebuďte smutní, svou ochotu pomáhat věnujte někomu, kdo ji dokáže více ocenit.

Andělská rada: Neposlouchejte tolik jiné lidi. Nevědí, co je pro vás důležité. Pro ně je důležité něco úplně jiného. Navíc je ostatním jedno, že zraní vaše city. Vy však nemusíte dělat to samé.

Ryby (19. února – 20. března)

Trávení času se sobeckými lidmi vám nejenže nijak neprospěje, ale po čase též můžete převzít jejich vzorce chování. A těch se těžko zbavuje. Pečlivě vybírejte lidi, se kterými se budete stýkat. To není sobecké jednání, takto se naopak sobeckému chování z vaší strany spíše vyhnete.

Andělská rada: Nenechte jiné lidi, aby zkazili váš charakter. Přejít z dobrého na špatného člověka je velmi jednoduché, naopak je to velmi složité. Je to mnohdy těžší než zbavit se například závislosti na nikotinu.

Zdroj článku:
  • Autorský text