Andělská poselství na neděli: Býci, chyby jsou důležitou součástí vašeho života, Lvi, buďte milí k přátelům i nepřátelům

Andělská poselství na neděli: Býci, chyby jsou důležitou součástí vašeho života, Lvi, buďte milí k přátelům i nepřátelům
Život je tak složitý, jak si ho nastavíme. Můžeme se litovat do konce života nebo se vlastnímu životu postavit čelem. Andělé tvrdí, že náš život je odrazem naší mysli. Pokud začneme myslet pozitivněji nebo se za sebe postavíme, stane se mnohem snesitelnějším.

Problémy přicházejí a problémy odcházejí. Nezáleží na tom, jak životu vzdorujeme, ale fakt je následující: Život se přizpůsobí jen lidem, kteří mu sdělují jasné požadavky, jak má fungovat. Můžeme si říci, že se to zlepší, a nesouhlasit s tím, co se nám děje, nebo si stanovíme jasné hranice, které nepřekročíme, například tím, že neustoupíme lidem, kteří odmítají náš názor, co je správné. Nám tedy nezbývá než bojovat. Andělé však doporučují, abychom tak činili nejen pro vlastní zájem, ale také pro zájem dobrých lidí. Co dalšího vám doporučují? Přečtěte si jejich nedělní poselství.

Beran (21. března – 19. dubna)

Mějte odvahu mít svou vlastní vizi. Bez cílů se nestanete nikým, ale pokud budete plánovat pravidelně, váš život se stane uspořádanějším a bude se vám líbit mnohem více. Dnes nemusíte dělat velké pokroky, důležité je začít, a to se vám nejlépe povede, když si své kroky promyslíte.

Andělská rada: Neustále sníte o tom, jak se jednou stanete velmi úspěšnými. K tomu bohužel nestačí si poslední den v týdnu sednout a nedělat nic. Udělejte z plánování každodenní zvyk.

Býk (20. dubna – 20. května)

Neignorujte své chyby, nepokládejte je za nezbytnou součást sebe sama. Zbavte se jich, abyste rostli jako osobnost. Ačkoli vzpomínání na chyby není nijak příjemné, zkuste se zamyslet nad tím, jaké chyby jste za poslední týden udělali, a přemýšlejte, jaké poučení z nich můžete získat.

Andělská rada: Pokud s chybou neuděláte vůbec nic, příště ji zopakujete. Abyste se tomuto chování vyhnuli, je důležité napřed pochopit, co přesně jste udělali špatně.

Blíženci (21. května – 21. června)

Vděčnost přináší radost a spokojenost, ale nezapomínáte ji v horších časech praktikovat? Nikdy není pozdě projevit vděčnost člověku, který vám pomohl. Můžete tak dokonce učinit po několika letech. Nebojte se negativní reakce, dotyčný bude rád, že jste si na něho vzpomněli.

Andělská rada: Místo stěžování si, jak se lidé k sobě chovají nevhodně, vstaňte a udělejte něco dobrého vy sami. Jděte všem příkladem, abyste lidem ukázali, jak by se k sobě měli chovat.

Rak (22. června – 22. července)

Pokud se zrovna nudíte a nevíte, co byste měli dělat, zkuste jít ven a vykonat dobrý skutek. Nejenže pomůžete někomu jinému, ale také obohatíte svůj vlastní život o zkušenosti a vykouzlíte na tváři úsměv nejen druhým, ale také sami sobě. Lidé si navíc začnou všímat, jak milí vlastně jste.

Andělská rada: Až budete příště potřebovat pomoc vy, budete vědět, že máte kolem sebe lidi, na které se můžete spolehnout. Vykonat dobrý skutek totiž mnohdy znamená získat nové přátele.

Dnešek je ideální den pro konání dobrých skutků, zkuste toho využít
Dnešek je ideální den pro konání dobrých skutků, zkuste toho využít | Zdroj: monkeybusiness / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Svět se dělí na vaše přátele a vaše nepřátele, ale vy je takto nemusíte dělit. Snažte se být laskaví k co největšímu počtu lidí, bez ohledu na to, kým jsou, jakých chyb se dopustili a zda je momentálně máte rádi či nikoli. Neboť laskavost má velkou moc změnit svět k lepšímu.

Andělská rada: Když pro někoho uděláte něco dobrého, naplníte ho nadějí a touhou jít a pomoci někomu jinému. A to je přesně ten způsob, jak laskavost činí svět mnohem lepším místem.

Panna (23. srpna – 22. září)

Udržujte rovnováhu mezi pracovním a osobním životem. Nežijte jen prací, to byste ze života nic neměli. Pokud je práce pro vás vším a myslíte na ni hned po probuzení, přišel čas najít si nové zájmy, které vám přinesou úplně nový pohled na svět, světlejší pohled.

Andělská rada: Když vidíte úspěch jen v práci, zapomínáte na zábavu, říkáte si, že na zábavu se zaměříte později, až dokončíte to a tamto. Takto se ale nedá žít dlouhodobě, aniž byste nebyli šťastní v pravém slova smyslu.

Váhy (23. září – 23. října)

Věříte si dostatečně? Pokud uhýbáte pohledům a každému, kdo vás chce využít na splnění svých povinností, měli byste se za sebe okamžitě postavit. Máte svůj vlastní život, nemusíte se neustále přizpůsobovat jiným lidem. Naopak, dejte jim najevo, že se vám nelíbí, jak vás využívají.

Andělská rada: Pokud dnes nepracujete, není důvod se někam honit. Neděle by měla být dnem odpočinku, a pokud odpočívat potřebujete, nikdo nemá právo vás do ničeho nutit.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Změny jsou nevyhnutelné. Některé jsou příjemné, ale v případě jiných byste byli nejraději, kdyby vůbec nenastaly. A je v pořádku mít takový pocit. Dříve nebo později se však i těmto změnám musíte přizpůsobit. A tak není důvod se jim bránit.

Andělská rada: Naopak, pokud změny přijmete okamžitě, ušetříte si mnoho negativních myšlenek a pocitů. Snažte se ve změnách vidět to dobré, přestože to může být obtížné.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Milujte své nejbližší bezpodmínečně. Jednou jsou součástí vašeho života, a to důležitou, takže nedovolte, aby vám z něj jednoho dne zmizeli. Každý člověk, kterého v životě potkáte, má svou hodnotu. A všichni lidé vás budou milovat, pokud budete milovat i vy je.

Andělská rada: Všichni přátelé jsou občas náladoví, tomu se nevyhnete. Je proto zapotřebí jim sdělit, že je máte rádi bez ohledu na jejich chyby. Takto si získáte jejich nehynoucí podporu.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Nehledě na to, kolik neúspěchů zažijete, nepřestávejte být odvážní. Jste výjimečný člověk se zvláštním smyslem pro organizaci povinností a velkou empatií, přestože ji většinou skrýváte. Empatie a smysl pro organizaci, když je zkombinujete, vám pomohou vyřešit nejednu potíž.

Andělská rada: Nenechávejte si tento talent jen sami pro sebe, potěšte jím další lidi, kteří se nyní nemohou rozhodnout, jak postupovat dál. Sdílená radost odbourá váš stres.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Nenechte ostatní, aby si mysleli, že nemáte svůj vlastní rozum. Až příště někdo bude rozhodovat za vás, ozvěte se, a to pěkně nahlas. Nemusíte jednat podle ostatních, obzvláště pokud mají špatný zvyk rozhodovat o tom, co budete dělat. Zkuste udělat to samé jim a zjistěte, jak se budou tvářit.

Andělská rada: Pokud se k tomu odhodláte, berte to jako test, jak by reagovali. Neberte to jako příležitost k výsměchu. Jen hlupák se totiž směje ostatním bez ohledu na jejich osobnost.

Ryby (19. února – 20. března)

Nebojte se vlastních snů. Naopak, berte je jako příležitost k úspěchu a osobnímu rozvoji. Když se rozhodnete uspět, musíte se naučit mnoho nového. Pokud byste již měli znalosti potřebné k úspěchu, dávno byste uspěli, že? Každý den věnujte alespoň hodinu učení se novým věcem.

Andělská rada: Každý úspěšný člověk začal od nuly a každý vám potvrdí, že byste alespoň pět hodin týdně měli věnovat učení. To nejhlavnější však je nebát se jít za svými sny.

Zdroj článku:
  • Autorský text