Andělská poselství na čtvrtek: Blíženci, zamilovanost může vést ke špatným rozhodnutím, Raci, nabídněte pomoc, aniž byste byli požádáni napřímo

Andělská poselství na čtvrtek: Blíženci, zamilovanost může vést ke špatným rozhodnutím, Raci, nabídněte pomoc, aniž byste byli požádáni napřímo
Berme větší ohled na jedince s takzvanou kamennou tváří. Ne každý je schopen plně vyjádřit své myšlenky a pocity, a to z různých důvodů. Může to být dáno výchovou či negativními životními zkušenostmi. To ale neznamená, že nemohou být slušní a civilizovaní.

Andělé odhalují, že naše mysl se přizpůsobuje tomu, co vyžaduje okolí. Pokud jsou projevy našich emocí vnímány někým pro nás důležitým negativně, mysl pochopí, že nejlepší je emoce nevyjadřovat. Toto se mohlo stát nám stejně jako těmto veřejností nepochopeným jedincům. Pamatujme, že každý máme svou minulost a každý jsme se kvůli zážitkům nějakým způsobem změnili. Všichni lidé, kteří uznávají dobro, jsou nám rovni. Abyste dostali další andělské rady, přečtěte si své andělské čtvrteční poselství.

Beran (21. března – 19. dubna)

Láska a pravda dnes zvítězí. Pokud partnera momentálně nemáte nebo si s ním nerozumíte, upřímnost vám pomůže získat si jeho srdce. Říkejte to, co si myslíte a co od vztahu očekáváte. Nechte své srdce, aby vás vedlo. Je to totiž láska, která naplňuje vztah, nikoli holá logika.

Andělská rada: Když jste naštvaní, hledáte logické vysvětlení všude. Lidé ale reagují na základě svých pocitů, nikoli podle toho, co je z logického hlediska správné.

Býk (20. dubna – 20. května)

Vaše zdraví je tak pevné, jak velkou péči jste ochotni mu věnovat. Možná není od věci investovat do kvalitnějších potravin nebo si pořídit nové sportovní vybavení. Pohyb celkově vám prospěje, nemusíte se přemáhat, abyste dosáhli lepších zdravotních výsledků a odehnali nemoci.

Andělská rada: Zkuste každý den udělat několik dřepů, několik kliků či si zacvičte jógu. Každý pohyb, který učiníte, se započítává jako malé zlepšení vašeho fyzického i duševního stavu.

Blíženci (21. května – 21. června)

Zamilovat se je pro vás velmi snadné. Dnes se ale pokuste nejdříve zjistit, zda dotyčný je pro vás skutečně tak vhodný, jak si myslíte. Nejde pouze o fyzickou přitažlivost, měli byste se zaměřit zejména na to, jak hodně se dokážete doplňovat a zda oba očekáváte to samé do budoucna.

Andělská rada: Když láska udeří v plné síle, představujete si, jak s touto osobou strávíte zbytek života. Je dobré se ujistit, zda je to vůbec možné. S některými osobnostmi lidí nevycházíte.

Rak (22. června – 22. července)

Vyberte si jednoho člověka a pro toho dnes něco udělejte, aniž by vás o to požádal. Potřebuje někdo z vašich známých pohlídat dítě nebo zvířátko? Zeptejte se ho a nabídněte svou pomoc, pokud to bude zapotřebí. Každá vaše pomoc, o kterou vás nikdo sám nepožádá, připíše do vaší karmy kladné body.

Andělská rada: Dobrých skutků nikdy není tolik, abyste s nimi jednoho dne přestali. Každý dobrý skutek se vám jednoho dne vrátí. Musíte však mít trochu více trpělivosti.

Nezapomínejte na konání dobrých skutků.
Nezapomínejte na konání dobrých skutků. | Zdroj: halfpoint / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Udělejte sobě nejbližšímu člověku velkou radost tím, že mu uvaříte jeho oblíbené jídlo. Obvykle při zvláštních příležitostech, když se o někoho chcete postarat, volíte možnost restaurací, ale do domácího jídla vložíte více energie. Pokud chcete, můžete navrhnout, abyste něco uvařili společně.

Andělská rada: Dělání něčeho společně vám pomůže opět se spojit s daným člověkem a popovídat si o všem možném, nejen o tématech, o kterých se bavíte každý den.

Panna (23. srpna – 22. září)

Drobná projížďka po městě či po vesnici vám umožní zregenerovat svou mysl a připravit ji na další náročné projekty a povinnosti, které na vás čekají. Nechte se svést autem nebo zvolte veřejnou dopravu, abyste se mohli celou dobu dívat z okna a užívat si ten nádherný pohled na okolí.

Andělská rada: V dnešní uspěchané době často zapomínáte na radost ze života, zapomínáte obdivovat krásy všech koutů, kolem kterých procházíte. Dnes si na to udělejte čas.

Váhy (23. září – 23. října)

Domluvte se s ostatními, že budete kontrolovat jejich práci a oni na oplátku tu vaši. Po nějaké době trvání činnosti můžete ztrácet koncentraci a dělat zcela zbytečné chyby, stejně jako vaši spolupracovníci či rodina. Touto vzájemnou kontrolou počet chyb snížíte na minimum.

Andělská rada: Vzájemná spolupráce se vyplatí. Navíc budete dodržovat konverzaci a šance, že něco zkazíte, jakmile se vrátíte k práci, je nulová. Budete spokojení a stres zmizí.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Nejste robot, jste člověk. Není proto třeba si k dost nabitému programu vymýšlet ještě další aktivity, které dle svých vlastních slov musíte dokončit ještě dnes. Nemusíte. Úspěch vám nikam neuteče, nechte si proto určité povinnosti na další dny a nyní se zaměřte na to, co jste si již naplánovali.

Andělská rada: Ohled byste měli brát nejen na svůj věk, ale také na energii. Ta není nekonečná bez ohledu na to, zda vám je dvacet nebo čtyřicet. Nebojte se svůj program pozměnit, když se na něj necítíte.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Oblékněte se tak, abyste se cítili pohodlně. Není nutné vypadat jako někdo velmi důležitý, pokud zrovna netrávíte čas v zaměstnání. Místo procházek v oblečení, které je na vás upnuté, si zkuste obléknout něco volného a jít se na chvilku proběhnout. Takto uděláte něco navíc pro své zdraví.

Andělská rada: Nejste neznámější osobnost tohoto světa a to je dobře. Možná si říkáte, jak dobré by bylo, kdyby vás každý poznal na potkání, ale věřte, že tak úžasné to není.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Je vhodné něčeho se vzdát, aby se vám splnily vaše nejtajnější sny. Ačkoli si myslíte, že určití přátelé vás motivují a mají na vás dobrý vliv, opak může být pravdou. Někteří jen žárlí na váš rýsující se úspěch. Pokud si všimnete, že vám někdo soustavně radí špatně, nemusí to být jen náhoda.

Andělská rada: Pokud jste někdy zaznamenali, že vás přátelé plně podporují a nakonec, když se vám začíná dařit, vám říkají, že to nebyl až tak skvělý nápad, je to ukázkový příklad.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Kdy jste se naposledy najedli v klidu, bez spěchu? Dnes nechte svůj žaludek odpočinout tím, že při jídle nebudete spěchat. Možná jste v poslední době zaznamenali drobnou žaludeční nevolnost, a kvůli tomu jste byli nervózní až vzteklí. Když budete jíst pomaleji, i ty potíže rychle vymizí.

Andělská rada: Je důležité nezkoušet své vlastní tělo těmi nejtěžšími zkouškami. Stejně jako byste si do těla nenechali vpravit neznámou látku, byste měli brát ohled na svou trávicí soustavu. Vaše tělo není na trávení velkých soust uzpůsobeno.

Ryby (19. února – 20. března)

Stále ještě existují lidé, kteří neviděli váš oblíbený film, a dokonce se pohybují v řadách vašich přátel. Zkuste tyto přátele pozvat a film jim ukažte. Přestože prozrazování děje těsně předtím, než nastane, je vaše specialita, tentokrát nechte své přátele v napětí, co se odehraje dál.

Andělská rada: Snažte se trávit co nejvíce času se svými přáteli. Chce to čas a jistou dávku kreativity, abyste vymysleli jiný program než jaký jste vymysleli předtím, ale kreativita vám rozhodně nechybí.

Zdroj článku:
  • Autorský text