Andělská poselství na čtvrtek: Váhy, věnujte se něčemu kreativnímu, Berani, jste-li unavení, může za to příliš mnoho aktivit

Andělská poselství na čtvrtek: Váhy, věnujte se něčemu kreativnímu, Berani, jste-li unavení, může za to příliš mnoho aktivit
Neustále se staráme o své vlastní problémy a zapomínáme se postarat o své nejbližší. A to i přesto, že nám dokazují svou touhu se s námi setkat, a to po delší dobu. Udělejme proto dnes to nejnutnější a zaměřme se na své vztahy. I v této oblasti je neustále na čem pracovat.

Andělé nám vzkazují, že o lidi je potřeba se starat. Stejnou péči bychom však měli věnovat i sami sobě. Jedině tak bude náš život v rovnováze, budeme mít pocit, že nám nic nechybí. Pokud jste se v poslední době starali pouze o ostatní, je vhodné zaměřit svou plnou pozornost na sebe. Co vám andělé vzkazují dnes? Přečtěte si své čtvrteční andělské poselství.

Beran (21. března – 19. dubna)

Únava je negativním příznakem vašeho příliš hektického života. Je pochopitelné, že toho chcete zvládnout co nejvíce, avšak jste-li unavení, nejste tak efektivní jako za normálních okolností. Ta nejsložitější cesta není vždy ta nejúčinnější. Zbavte se aktivit, které vás vyčerpávají, a zaměřte se na ty důležitější.

Andělská rada: Dělejte to, co vám dělá radost, nikoli to, co vás v konečném důsledku obtěžuje, znervózňuje a činí nešťastnými. Pokud vás něco štve, měli byste to okamžitě odstranit z vašeho seznamu koníčků.

Býk (20. dubna – 20. května)

Hýčkejte se. Máte na to nárok. Neustále se staráte o všechny ostatní a zapomínáte na sebe. Kdy jste si naposledy dopřáli něco, co jste si přáli již dlouho? Ať už toužíte po novém kousku oblečení, nábytku nebo více času s člověkem, ke kterému cítíte lásku, dopřejte si to. Budete spokojenější a produktivnější.

Andělská rada: Úkolem každého člověka je postarat se sám o sebe. To, co pro ně děláte, je jen něco navíc. Pokud si vaší péče neváží, je to jejich problém, nikoli váš.

Blíženci (21. května – 21. června)

Vaši nejbližší by pro vás měli být prioritou číslo jedna. Ať už se sejdete ve dvou nebo v deseti, nechte každého, aby navrhl, co by nejraději dělal. Poté sdělte i své nápady a vypracujte společný plán, jak se zabavit. Každý rád přijímá nové výzvy, a když proměníte nápady všech v realitu, tento den bude nezapomenutelný.

Andělská rada: V poslední době jste se hnali jen za kariérou a na své nejbližší jste si ani nevzpomněli. Ovšem ti vás utvářeli, radili vám, co je pro vás nejlepší. A měli pravdu. Sdělte jim proto svůj vděk.

Rak (22. června – 22. července)

Lidé jsou od toho, aby si navzájem pomáhali. Naštěstí nyní, když už se zdá, že máte práce nad hlavu, vás popadne touha s někým spolupracovat. Již budete mít nejen dvě, ale hned čtyři ruce, které se mohou pustit do díla. Ani na veřejnosti nemusíte lenit, můžete pomoci své komunitě prosperovat.

Andělská rada: Existuje tolik možností, jak pomoci ostatním lidem. Otázka je, zda se zvednete a vybudujete si spokojenost díky své pomoci, nebo se zaseknete a budete si myslet, že vy jste na tom nejhůře ze všech.

Máte práce nad hlavu, ale také kolem vás je někdo, kdo vám rád nabídne pomoc
Máte práce nad hlavu, ale také kolem vás je někdo, kdo vám rád nabídne pomoc | Zdroj: Sepy / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Spolupracujte s ostatní lidmi, abyste společně dosáhli většího výdělku. Máte-li nějakou prezentaci, napište si ji v bodech na papír, abyste na nic nezapomněli. Váš mozek bude mimořádně aktivní, dnes se proto hodíte spíše na samotné plánování než na manuální práci.

Andělská rada: Bez ohledu na to, kolik plánů vám nevyšlo, neměli byste se vzdávat. Možná jste jen volili špatnou taktiku nebo ti, s kterými jste spolupracovali, si vás dostatečně nevážili.

Panna (23. srpna – 22. září)

Skrývat negativní emoce jen proto, abyste se necítili ohroženi dotěrnými otázkami ostatních, není nic dobrého. V konečném důsledku budete mnohem naštvanější než kdy předtím. Dnes se vám vyplatí projevit své podráždění, kdykoli se vám něco nebude líbit. Držte to však v určitých mezích.

Andělská rada: Zkuste začít dělat něco, co vám pomáhá stres snižovat. Když chcete někomu něco vyčíst, dejte si pozor, abyste neskončili sáhodlouhou kritikou. I vy můžete zranit city lidí.

Váhy (23. září – 23. října)

Můžete zlepšit svou kreativitu. Dnes máte nejvyšší šanci probudit svého tvůrčího ducha. Tak na co ještě čekáte? Vyjádřete své myšlenky mluvenou řečí, na kus papíru nebo na plátno. Chováte-li v sobě zášť, měli byste se jí zbavit tak, že ji vnesete do svých kreativních výtvorů.

Andělská rada: Nemusíte něco tvořit sami. Můžete se skvěle pobavit při kreslení ve dvou či více lidech. Také můžete psát básničky a ty si navzájem ukazovat, a to samé i v případě kreativního vyšívání.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Máte spoustu lidí, kteří vás podporují a kdykoli vám pomohou. Tento okruh dobrých duší disponuje mnohem větším místem než si myslíte. Vždy se tam vměstná jeden člověk navíc. Zkuste dát proto šanci člověku, kterého neznáte moc dobře, ale který evidentně má velký zájem vám pomoci.

Andělská rada: Svůj přátelský okruh byste neměli nadobro uzavírat. Tím, že dalším lidem nedáte šanci, můžete přijít o někoho, kdo vám bude připraven pomoci ve větší míře než ti, které znáte dnes.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Letní počasí vás nutí myslet na něj místo na cokoli jiného. To se vám může vymstít, pokud pracujete nebo děláte jinou důležitou činnost. I každodenní aktivity jako vaření nebo věnování se přátelům či rodině se mohou zvrtnout, pokud se zasníte a nedáte si pozor, co děláte nebo co říkáte.

Andělská rada: Napřed udělejte svou práci a postarejte se o své vztahy. Teprve poté obdivujte krásy přírody a pěkný letní den. Čím více pozornosti věnujete svým povinnostem, tím dříve je budete mít za sebou.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Vaše slova mají dnes extrémně vysokou šanci zranit něčí city. Dejte si proto pozor na to, co říkáte. Ne všechny názory je třeba upřímně sdělovat. Zvažte všechny možné důsledky vašich slov a teprve až poté, kdy si budete jisti, že vztahy nebudou ohroženy, je vypusťte, dříve však ne.

Andělská rada: Upřímnost je zejména v přátelských vztazích velmi důležitá, nicméně všeho moc škodí. Věnujte pozornost tomu, zda se vaše upřímnost nemění v soustavnou kritiku, abyste si zachovali dobré vztahy s ostatními.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Láska je v plném proudu, ale není nutné svému partnerovi či člověku, který se vám líbí, hned říkat podrobný každodenní plán na společný život deset let dopředu. Místo příliš mnoha informací dotyčnému řekněte jeden upřímný kompliment a ten rozveďte. Takto si získáte jeho sympatie.

Andělská rada: Udržujte si jistou tajemnost, přestože se s daným člověkem znáte již delší dobu. Právě nevědomost, co všechno jste ve svém životě prožili, vás činí tak neodolatelnými.

Ryby (19. února – 20. března)

Dobré vztahy vedou k pohodě a k vzájemné spolupráci, u níž se skvěle pobavíte. Najděte si čas na zvážení, jak na tom skutečně s jinými lidmi jste. Vaše vztahy nemusejí být tak dobré nebo tak špatné, jak si můžete myslet. Popřemýšlejte, jak své rodině a všem přátelům udělat největší radost.

Andělská rada: Vstřícnost, o kterou nikdo nepožádá, je krokem ke zlepšení vztahů. Dokažte lidem, že jsou dokonalí i se svými chybami. Volte jemné a nenucené komplimenty, říkejte, co vám na lidech dělá největší radost.

Zdroj článku:
  • Autorský text