Andělská poselství na čtvrtek: Býci, vaše činy silně ovlivňují vaši reputaci, Panny, odstup od lidí vám může uškodit

Andělská poselství na čtvrtek: Býci, vaše činy silně ovlivňují vaši reputaci, Panny, odstup od lidí vám může uškodit
Mezi námi jsou lidé, kteří skoro nemluví, a také lidé, kteří mluví příliš. Nehledě na to, jaký typ lidí vy osobně preferujete, oba tyto typy se nám mohou jevit obtížně. Andělé ale naznačují, že bychom je měli nechat chvilku mluvit. Chtěli by nám toho tolik říci.

Ano, i tiší lidé by se nám chtěli s něčím svěřit. Jenže nevědí jak. Možná byli výřeční, ale ostatní lidé nebrali jejich slova vážně, a nyní se bojí mluvit. A ti upovídaní lidé? I ti mohli být umlčováni, ale stále věří, že se o informace, které vypouštějí, někdo bude zajímat. Co se týče obou typů, není pravda, že by mluvili jen samé nesmysly. Dejme dnes někomu takovému šanci se vypovídat. Možná nám dají cennou radu. Také si nezapomeňte přečíst andělské čtvrteční poselství, kterým andělé chtějí zlepšit život i vám.

Beran (21. března – 19. dubna)

Nikdy není pozdě rozhodnout se pro svou pohodu. Pokud jste někomu slíbili něco, co nyní skrze malému množství energie nedokážete splnit, ještě to můžete odvolat. A to kdykoli. Daný člověk se na vás nemůže zlobit, protože mu pomáháte ve svém volném čase. Vysvětlete mu, proč to nezvládnete.

Andělská rada: Čím více detailů mu poskytnete, tím větší je pravděpodobnost, že vás pochopí a dokončí to, co jste mu slíbili, sám, nebo se společně domluvíte na jiném termínu.

Býk (20. dubna – 20. května)

Cokoli uděláte, na to lidé zareagují. Buďte si proto plně vědomi svých činů. Když budou pozitivní a pomohou několika dalším lidem, ostatní k vám budou vzhlížet mnohem lépe než když necháte své ego, aby vám zajistilo špatnou reputaci. Je velmi těžké nepodlehnout negativním myšlenkám, ale můžete se to naučit.

Andělská rada: Meditace je jedním ze způsobů, jak můžete usměrnit špatné myšlenky a nadobro se jich zbavit. Počítejte ale s tím, že to je běh na dlouhou trať a dočasně můžete být více výbušní.

Blíženci (21. května – 21. června)

Jak dlouho to je, kdy jste ve svém domově uspořádali rodinnou sešlost? Dnes je k tomu ideální den. Pokud máte nějaké novinky, jejichž sdělení jste si chtěli načasovat na ideální dobu, můžete je říci u rodinného oběda či večeře. Vaše rodina bude nadšená, když ji pozvete k sobě domů, abyste spolu strávili čas.

Andělská rada: Nezapomeňte ani na své přátele, kteří jsou ve vašem životě rovněž velmi důležití. Kupte jim něco malého nebo něco sami vyrobte a předejte jim to jako malou pozornost.

Myslete na své přátelé
Myslete na své přátele a věnujte se jim| Zdroj: monkeybusiness / Depositphotos

Rak (22. června – 22. července)

Vyjádřit své emoce nikdy nebylo jednodušší. Buďte proto velmi sdílní, co se týče vašich pocitů, abyste se nesetkali s nepochopením určitých lidí. Travte více času s těmi, na kterých vám záleží nejvíce, a zkuste si s nimi promluvit o tom, jak se daří nejen vám, ale také jim.

Andělská rada: Nic nepotěší tolik jako myšlenka, že se o vás někdo zajímá. Buďte ti, kdo udělají první krok k dosažení větší důvěry ve všech vašich vztazích. Vaši přátelé i rodina vám velmi poděkují.

Lev (23. července – 22. srpna)

Zaměřte se na to, jakým způsobem nakládáte s penězi, které vyděláte. Jste plně spokojeni s tím, co utratíte, nebo by to ještě mohlo být lepší? Možná přemýšlíte o tom, že začnete více šetřit. Je hezké nad něčím přemýšlet, ale skutečně se do toho pustit, to dokáže jen opravdový umělec, kterým můžete být i vy.

Andělská rada: Nejhorší myšlenka je, že se do něčeho pustíte hned zítra. A jakmile se zítřek stane současností, máte tendenci svůj plán opět odložit. Řekněte si dost a začněte se svým cílem okamžitě.

Panna (23. srpna – 22. září)

Stále nad sebou držíte neviditelný deštník, kterým je váš odstup. Ten vás sice ochrání před deštěm problémů, ale také na vás nepustí sluneční svit plný radosti ze života. Naučte se rozpoznat, kdy je vhodné tento deštník zavřít a naplno si užívat všech krás, které vám život nabízí.

Andělská rada: Když se vám naskytne příležitost změnit svůj život k lepšímu, nepromarněte ji. Ba naopak, pevně ji chyťte. Bedlivě sledujte okolí, každou minutu totiž můžete zazářit.

Váhy (23. září – 23. října)

Když se necítíte dobře, ani vaše mysl nepracuje tak, jak byste potřebovali. Trochu si odpočiňte. Pokud jste zrovna v práci, požádejte kolegu, aby práci za vás na chvilku převzal, a pořádně se napijte. Dehydratace totiž také může vést k nadměrné ospalosti. Neriskujte zdraví kvůli splnění normy.

Andělská rada: Také ti přátelé, kteří vás očividně pouze využívají, vás mohou dlouhodobě vyčerpat bez ohledu na to, kolik hodin za den prospíte. Zkuste se od nich na nutnou dobu distancovat.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Příliš velký úspěch vyžaduje mnoho odhodlání a určité oběti. Možná budete jednou movití, ale bez rodiny a přátel, kteří by vás podporovali, se budete cítit osaměle – mnohem hůře než před dosažením úspěchu. Zkuste jim předat část své práce, na vašem projektu můžete pracovat společně.

Andělská rada: Spolupráce na něčem, co vás naplňuje, je skvělý způsob, jak se udržet v kontaktu se svými nejbližšími, pobavit se a zároveň udělat značný kus práce. Navíc vám nezmizí pozitivní stav mysli.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Chce to jen dobrý nápad, aby se váš život změnil k lepšímu a vy jste měli více volného času. Nemusíte pracovat od rána do večera, pokud dokážete využít veškerý potenciál své kreativní mysli. Nebojte se začít s něčím novým. Ještě nevíte, jak váš nápad dopadne, ale záhy to zjistíte.

Andělská rada: Pokud budete sedět a nic nedělat, jen těžko se váš život změní. Zkuste třeba oslovit vlivné lidi a pozvat je na významnou akci u vás doma, na které jim sdělíte, proč by vaše spolupráce byla výhodná.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Nelze vydělat peníze jen tak z ničeho, k vydělání peněz jsou zapotřebí další peníze, pokud se chystáte vydat se svou vlastní cestou. Než začnete se svým projektem (nebo budete pokračovat v tom stávajícím), důkladně popřemýšlejte, zda v tuto chvíli máte dostatek financí na jeho zdárné dokončení.

Andělská rada: Hlavně pokud jste se rozhodli, že začnete podnikat, výdaje mohou být mnohem vyšší než předpokládáte. Příklad: Když chcete prodávat vajíčka, potřebujete nejen slepice, ale investujete i do velkého množství zrní. Hodně zrní.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Ačkoli většinou uznáváte osobní svobodu jiných lidí, dnes se můžete přistihnout, jak se pokoušíte přivlastnit si oblíbeného člověka. Tento jedinec, nehledě na to, jak dlouho kráčíte po společné životní cestě, má svůj vlastní život a své zájmy, a čas si může rozvrhnout tak, jak sám uzná za vhodné.

Andělská rada: Domlouvejte se na společných plánech společně s těmi, které do nich zařadíte, nikoli pouze sami se sebou. Ačkoli si můžete myslet, že společný program je milé překvapení, druhá strana to tak brát nemusí.

Ryby (19. února – 20. března)

Pokud se vám nedaří vypustit z hlavy lásku, nechte ji, ať vám projasní den. Nezapomeňte však věnovat dostatečnou pozornost svým povinnostem, zejména pokud momentálně trávíte čas v zaměstnání. Láska však není vždy jen o dvou osobách, můžete šířit lásku k lidstvu, aby ostatní byli spokojenější.

Andělská rada: Nechte příležitost, aby změnila váš život. Pokud jste nezadaní, z nevinného flirtu se může stát něco vážného. V případě, že máte partnera, napište mu básničku a tu mu zarecitujte.

Zdroj článku:
  • Autorský text