Andělská poselství na čtvrtek: Raci, vaše plány se mohou kdykoli změnit, Váhy, nechtějte být oblíbené za každou cenu

Andělská poselství na čtvrtek: Raci, vaše plány se mohou kdykoli změnit, Váhy, nechtějte být oblíbené za každou cenu
Nezáleží na tom, jakými potížemi si momentálně procházíte. Andělé nás všechny ujišťují, že již brzy bude našim starostem konec. Někdy to chce více času, ale platí, že všechny neblahé situace se jednoho dne uklidní. Musíme pouze přetrpět tu horší část.

Andělé již poněkolikáté zmiňují, že záleží hlavně na našem úhlu pohledu. Když budeme věřit, že vše se brzy zlepší, stane se tak dříve, než bychom čekali. Hlavní je neztrácet naději, věřit v lepší zítřky. Co dalšího vám andělé doporučují? Přečtěte si jejich čtvrteční poselství.

Beran (21. března – 19. dubna)

Snažíte se být sami sebou, ale vaši nejbližší vám to znemožňují. Chovat se podle svého nejlepšího uvážení nebo se přizpůsobit ostatním? Lze udělat obojí. Pochopitelně ne najednou. Naučte se vycítit, kdy je lepší ustoupit a kdy prosadit svou. Pozor ale na to, abyste neublížili ostatním.

Andělská rada: Trénujte svou schopnost rozhodovat se moudře. Každý den máte mnoho příležitostí zlepšit se ve správném a rychlém rozhodování. Tyto příležitosti vyhledávejte aktivně, nečekejte na ně.

Býk (20. dubna – 20. května)

Snažte se uvolnit, nikoli naštvat, když opět vyjdete z minulosti. Vaše vlastní zášť vám velmi ubližuje, znemožňuje vám prožívat takovou radost, jakou byste si přáli. Když někomu jinému přejete jen to nejhorší, nakonec se vše obrátí proti vám, a to v mnohem horší podobě.

Andělská rada: Není nic špatného vzpomínat na svou minulost. Dělejte to ale pouze v dobrém. Při vzpomínce na dávného nepřítele se mu snažte odpustit, nepřiživujte svou nenávist.

Blíženci (21. května – 21. června)

Nikdo neříká, že romantickou atmosféru nemůžete navodit poctivou domácí večeří. Naopak, samotná příprava jídla pro osobu, kterou milujete, či pro blízkého přítele naplní vaši duši naprostou spokojeností. Mohli jste svůj čas strávit jakkoli jinak, ale vy jste se rozhodli udělat něco pro někoho vám blízkého.

Andělská rada: Většinu času přemýšlíte, jak svým blízkým udělat radost. S trochou kreativity to není nikterak obtížné a spoustu činností, které považujete za samozřejmost, vaši blízcí nazývají dobrým skutkem.

Rak (22. června – 22. července)

Naplánovat si celý den je dobrý nápad, vaše plány by ale neměly být tak pevné. Zkuste si v nich ponechat rezervu na neočekávané události. Pokud jste někam pozváni, většinou skrze nabitý program odmítnete. Přicházíte tak nejen o zábavu, ale také o zkušenosti, které vám mohou pomoci v budoucnu.

Andělská rada: Nikdy se nestane, že vstanete z postele a celý den se odehraje tak, jak jste si představovali. Nebuďte smutní ani naštvaní, naopak tuto situaci berte jako příležitost k osobnímu růstu a pobavení.

Dnešek je ideální den si pořádně naplánovat dopředu, ať vás nic nepřekvapí
Dnešek je ideální den si pořádně naplánovat dopředu, ať vás nic nepřekvapí | Zdroj: Elnur_ / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Neodsuzujte náhodná setkání, naopak jim vyjděte vstříc. Každá nová zkušenost, kterou vám někdo nabídne, zpestří váš dosavadní život. Pokud se v životě nudíte již delší dobu, potřebujete změnu jako sůl. Přinejhorším se vám změna líbit nebude, nic vám ale nebrání se kdykoli vrátit k životu, na který jste zvyklí.

Andělská rada: Proč se tolik bráníte změnám? Toto chování je naprosto zbytečné. Dokud nezkusíte něco nového, nezjistíte, jak dobrý nebo špatný nápad to vlastně byl.

Panna (23. srpna – 22. září)

Jsou dny, kdy nejste vůbec spokojeni, a dnešek může být jedním z těchto dnů. Vzpomínky na minulost, které jsou velmi bolestivé, vám brání v postupu, ať už usilujete o cokoli. Buďte více otevřeni tomu, co vám život přináší, a neztrácejte čas blouděním v minulosti.

Andělská rada: Pokud vám někdo ublížil, není ve vašich silách to změnit, vrátit čas. Musíte se s touto bolestí naučit žít a postupně na ni zapomenout, nebo si to s dotyčným vyříkat z očí do očí.

Váhy (23. září – 23. října)

Vše, co děláte, dělejte podle nejlepšího uvážení. Nejenže se stanete velmi oblíbenými, ale do svého života vpustíte několik nových osob. Jedna z nich vám dokáže pomoci změnit váš život k lepšímu. Zároveň ale nechtějte být oblíbení za každou cenu. Přílišná snaha může způsobit opačný výsledek.

Andělská rada: Čím více se snažíte, aby si vás ostatní lidé oblíbili, tím méně oblíbenějšími se stanete. Buďte více sami sebou. Kdo si vás váží, bude vás mít rád pro to, jací skutečně jste.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Soustavné zívání, které vás může provázet po celý den, vám má oznámit, že se v poslední době hodně přetahujete, abyste zapůsobili na autoritu. Nemusíte pracovat nad rámec svých možností. Nejspíše nechcete o své únavě vědět a ignorujete ji, ale odpočiňte si, než si způsobíte psychický či fyzický kolaps.

Andělská rada: Odpočívat musí všichni, včetně vás. Ačkoli byste rádi byli robotem, který pracuje od rána do večera, není ve vašich silách takto fungovat dlouhodobě.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Mezilidské vztahy zrovna nemusí dvakrát klapat. Zeptejte se sami sebe, proč tomu tak je. Možná zníte příliš nevrle, kladete na ostatní zbytečně vysoké nároky nebo pro své pobavení vyvoláváte hádky. Nebo se stýkáte s lidmi, kteří vám nemají co nabídnout. Zjistěte důvod a podnikněte změnu.

Andělská rada: Pokud zažijete několik zklamání za sebou, začínáte štěkat na ostatní a vyčítat jim jejich chyby, a přitom si to vůbec nemusíte uvědomovat. Zklamání berte jako nevyhnutelnou součást života a tímto ukončete přemýšlení o nich.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Pro svou rodinu děláte cokoli, někdy i na vlastní úkor. Nemůže to ale být důvod vaší mrzutosti, která trvá již několik dní? Když se vám v rodině něco nelíbí, rozhodnete se mlčet. Psychický tlak ale tímto způsobem neustoupí. Zkuste si s jednotlivými členy v klidu promluvit o tom, co byste si představovali jinak.

Andělská rada: Máte také své potřeby, nemůžete odevzdat život jinému člověku či skupině lidí. Jednou za čas tedy neuškodí vydat se na malý výlet, jen vy sami.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Vaší nejúčinnější zbraní je vaše schopnost komunikace. Využijte ji, kdykoli chcete ze světa vyhnat nespravedlnost. Je hodně pravděpodobné, že se lidé zamyslí nad tím, co jim říkáte, že budou nyní ochotni spolupracovat a vyřešit problém, nikoli ho pouze odsunout na vedlejší kolej.

Andělská rada: Činy jsou sice hlasitější než slova, ale to platí o chvástání. Slovy se dá vyřešit nejeden spor a vy jste v tom mistři. Kdykoli můžete, využijte tuto schopnost, abyste pomohli někomu jinému.

Ryby (19. února – 20. března)

Peníze nejsou zlo. Někdy nicméně vedou ke spoustě problémů. Důvodem je, že každý člověk se na peníze upne a považuje je za své vlastní, přestože mohou být sdílené. Abyste tuto nepříznivou situaci změnili, důležité je začít u sebe. Nedovolte, aby peníze tolik ovládali vaše rozhodování.

Andělská rada: Velkorysost je jednou z nejváženějších vlastností u druhých. Zbavte se věcí, které ve skutečnosti již nepotřebujete, přestože si myslíte opak, a pocítíte, jak se vám uleví.

Zdroj článku:
  • Autorský text