Andělská poselství na čtvrtek: Raci, vnímejte své zlepšení, Panny, odpočinek vám dodá ztracenou energii

Andělská poselství na čtvrtek: Raci, vnímejte své zlepšení, Panny, odpočinek vám dodá ztracenou energii
Plánování budoucnosti je velmi důležité, ale nezapomínáme náhodou užívat si přítomný okamžik? Pokud se necítíme šťastně, nikdy své velké plány nezrealizujeme. Přitom si stačí všímat, co se kolem nás děje, a prožívat radost z toho, co se nám přihodí.

Andělé si jsou dobře vědomi, že ne vše, co se nám stane, je pozitivní. Ovšem to je pouze náš pohled, nikoli realita. Záleží na tom, zda se rozhodneme poučit se ze svých chyb a z nepříliš veselé události. Vždy máme na výběr, zda se budeme trápit nebo to přejdeme a půjdeme dál. Přečtěte si své čtvrteční andělské poselství a zjistěte, co dalšího by vám andělé rádi sdělili.

Beran (21. března – 19. dubna)

Sdělujte lidem své myšlenky, ale nepřibarvujte si je. Ne vždy jste hrdí na to, co si myslíte, ale právě díky názorům jste tak výjimeční. Nestyďte se proto za ně, přestože si myslíte, že vás ostatní odsoudí. No a co? Brzy se dostanete do kolektivu jiných lidí, takových, kteří si vás budou za upřímnost vážit.

Andělská rada: Máte svou důstojnost a chcete být slyšet. Vaši přátelé však obvykle nejsou nadšeni, cítí se méně důležitě. Nepodsouvejte jim své názory jako jedinou možnou pravdu a oni vás rádi vyslechnou.

Býk (20. dubna – 20. května)

Logické uvažování vás dokáže posunout kupředu, pokud umíte naslouchat svému instinktu. Právě ten vás totiž varuje před různým nebezpečím. Kolikrát se již stalo, že jste navzdory špatnému pocitu něco udělali a litovali toho? Synchronizujte logiku s instinktem a začnete se rozhodovat mnohem lépe.

Andělská rada: Chcete-li pomoci jiné osobě, místo šíření rozumů se napřed zkuste vžít do situace tohoto člověka. Ne vždy je vše tak přímočaré, jak se vám zpočátku může zdát.

Blíženci (21. května – 21. června)

Navštivte své přátele a nadhoďte téma, o kterém si můžete povídat delší dobu. Popřemýšlejte, s kým konverzace v poslední době zaostávala, a upevněte tímto způsobem přátelský vztah. Chcete-li navázat vztah s někým novým, místo podle vzhledu vybírejte podle schopnosti přemýšlet do hloubky.

Andělská rada: Stýkání se s lidmi, kteří zaměstnávají svou mysl neustálými otázkami, vám může přinést zlepšení nejen v přátelském, ale rovněž v pracovním sektoru nebo v oblasti lásky.

Rak (22. června – 22. července)

Můžete si povšimnout velkého zlepšení v pracovním životě, což povede k nárůstu motivace. Využijte tento stav mysli, abyste toho udělali co nejvíce. Také finanční stránka se může silně zlepšit. Pomozte si k tomu, aby to tak zůstalo, a napište si rozpočet na další měsíc, kterého se budete držet.

Andělská rada: Když motivace v jedné oblasti přebývá, někde jinde chybí. Nezapomeňte splnit všechny sliby, které jste dali přátelům, netopte se v práci celý den.

V práci se vám může dařit, což bude znamenat i lepší finanční stránku
V práci se vám může dařit, což bude znamenat i lepší finanční stránku | Zdroj: Wavebreakmedia / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Slova mohou být silná, ale dokud neděláte, co říkáte, nemají příliš velkou váhu. Pozor na chvástání, které nevede nikam, pouze ostatní utvrdí v tom, že nic z toho, co říkáte, jste nedokázali. Jednejte, kdykoli budete mít příležitost. Když budete méně mluvit než konat, stanete se velmi oblíbenými.

Andělská rada: Zároveň je potřeba neříkat to, co nemyslíte vážně. Lži jsou vaším největším problémem. Rádi přeháníte a přeháníte a poté si nepamatujete, co jste komu řekli, a přijdete s jinou verzí.

Panna (23. srpna – 22. září)

V poslední době jste měli dost napilno. Nyní se vám začíná plnit sen, vaše píle se začíná vyplácet. Možná si nemyslíte, že přišel čas zvolnit. Avšak odpočinek je to, co vám pomůže plně vidět, kolik jste toho udělali. Nikam nespěchejte, místo toho se podívejte na svůj dlouhodobý plán a upravte ho, bude-li třeba.

Andělská rada: I zdánlivě neproduktivní aktivita dokáže změnit váš život k lepšímu, a to o hodně. Nabrání energie vám umožní vyhnout se syndromu vyhoření. Nenuťte se do práce, nemáte-li nápady.

Váhy (23. září – 23. října)

Týmová práce je stejně důležitá jako pracování sólo. Když pracujete sami, nikdo další nic nezkazí a za své činy přebíráte všechnu zodpovědnost. Nemusíte si však všimnout chyb, které uděláte. Týmová práce má tu výhodu, že čím více spolupracovníků máte, tím více se zvyšuje šance na odhalení chyb.

Andělská rada: Ptejte se, zda si někdo myslí, že něco děláte špatně. Buďte otevření zdravé kritice, vyslechněte si, v čem se můžete zlepšit, a popřemýšlejte nad tím. Pokud můžete, pracujte s upřímnými lidmi.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Nesoustřeďte se pouze na své plány do konce tohoto týdne, zajděte dál. Naplánujte si zábavu na příští týden, domluvte se s rodinou na společném výletu nebo přenechte iniciativu svým přátelům a nechte se překvapit, co pro vás nachystají. Důležité však je dát jim včas vědět, že se s nimi chcete sejít.

Andělská rada: Riskovat můžete, ale zdravě. Zejména v pracovní oblasti se ujistěte, že neztratíte více, než si můžete dovolit, než se pustíte do něčeho šokujícího.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Nemusíte si zdlouhavě nacvičovat každé sdělení, které se chystáte říci osobě, na kterou chcete udělat dobrý dojem. Někdy je lepší nic si nepřipravovat a nakonec vidět, jak se vše vyvrbí. Usilujete-li o vztah, je důležité, aby ten vyvolený člověk věděl, jaké jste povahy a co od vás může čekat.

Andělská rada: Nikdo není dokonalý, a proto se nesnažte ukázat se jen v tom nejlepším světle. Ukažte tomuto člověku, že máte své chyby, a on se přestane stydět sdělit vám ty své. Budete tak vzájemně vědět, co od toho druhého můžete čekat.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Jste více kreativní, než si myslíte. Čeká-li vás rodinná sešlost, na které chcete všem sdělit nějakou dobrou zprávu, můžete využít fantazii, aby se tento okamžik všem vryl do paměti. Pokud zpráva není úplně nejlepší, zlehčete trochu situaci. Ale pozor, abyste nepoužili nějaký nevhodný vtípek.

Andělská rada: Věnujte pozornost všem náhodám, které se odehrají ve vašem životě. Chybí-li vám fantazie, můžete se inspirovat vším, co se ve vašem životě, či v životě někoho jiného, stane.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Požádat o pomoc blízkého přítele je skvělý způsob, jak přijít na nové řešení, které vás nenapadlo. Pokud však zprostředkujete setkání kamarádů, kteří se navzájem znají, a požádáte o pomoc více lidí, budete mít nespočet nápadů na řešení a budete mít více z čeho vybírat. Buďte si však jisti, zda jim opravdu můžete svěřit své problémy.

Andělská rada: Spolehněte se na své přátele v čemkoli. Pokud z vás pouze vysávají energii, není to přátelství v pravém smyslu. Jedině ti, kteří vám jsou ochotni pomoci, aniž by něco očekávali na oplátku, se mohou nazývat vašimi přáteli.

Ryby (19. února – 20. března)

Splnili jste již všechno, co jste tento týden chtěli udělat, s předstihem? Pokud ne, zaměřte se na jednotlivé úkoly, nenechávejte všechno na poslední chvíli. Stres, který by vás doprovázel, by vám znemožnil plnit všechny zbývající povinnosti řádně. Zkuste si zařídit časovou rezervu tím, že dnes uděláte, co bude ve vašich silách.

Andělská rada: Možná jste si sestavili pouze hrubý plán. Zkuste si všechny úkoly naplánovat podrobněji. Rozhodněte, co uděláte dnes večer, co si necháte na zítra ráno a co vám zbyde na víkend.

Zdroj článku:
  • Autorský text