Andělská poselství na čtvrtek: Ryby, využijte každou chvíli ke kultivaci trpělivosti, Štíři, uvědomte si rovnocennost všech lidí

Andělská poselství na čtvrtek: Ryby, využijte každou chvíli ke kultivaci trpělivosti, Štíři, uvědomte si rovnocennost všech lidí
​​​​​​​Dětství je životní období, na které většina z nás vzpomíná nejraději. Není divu, nad údajnými problémy, které nás tehdy trápily, se nyní pouze pousmějeme a nechápeme, jak jsme tehdy mohli řešit takové prkotiny. Dětství je ale i doba, která nám přinesla mnoho životních zkušeností.

A některé z těchto zkušeností zůstaly v našem podvědomí, aniž bychom si jich dosud všimli. Andělé nám proto doporučují, abychom se ve svých myšlenkách do dětství občas vraceli. Znovu vidět svět nevinnýma dětskýma očima nám umožní pochopit problémy, které máme nyní. Tímto způsobem najdeme velmi jednoduché, ale hodně účinné řešení zapeklité situace. Co dalšího andělé chtějí, abyste věděli? Přečtěte si jejich poselství na čtvrteční den.

Beran (21. března – 19. dubna)

Přestaňte se dívat na svůj život jako na cíl, kterého chcete dosáhnout. Život je cesta, nikoli cíl. Ujistěte se proto, že co nejvíce času trávíte v přítomném okamžiku a v realitě. Je skvělé snít, vzpomínat nebo přemýšlet o budoucnosti, ale pokud to budete dělat celou dobu, život si moc neužijete.

Andělská rada: Je nesmírně důležité umět se otevřít novým zážitkům. Každý okamžik nabízí nové možnosti, ale také radosti, které mohou být nekonečným zdrojem vaší spokojenosti.

Býk (20. dubna – 20. května)

Váš život je jedinečný, žijte proto originálně a nesrovnávejte se s jinými lidmi. Neříkejte si, že někdo toho zažil více, je úspěšnější nebo má lepší vztahy. Nemá to cenu, máte totiž jiné zázemí, jiné zkušenosti a jiné příležitosti k růstu než kdokoli jiný. Přizpůsobte svůj způsob žití tomu, co máte.

Andělská rada: Žijte svůj život tak, aby vám dával smysl. Nezapomínejte na své vlastní hodnoty, které již máte, nemyslete tolik na ty, které v budoucnu můžete, ale také nemusíte mít.

Blíženci (21. května – 21. června)

Zdraví máte jen jedno. Ačkoli nyní nemůžete přestat se svými zlozvyky, kterými si zdraví úmyslně či neúmyslně ničíte, neuškodí alespoň popřemýšlet nad tím, jak se ke svému vlastnímu tělu chováte. Vždy je co zlepšovat, nehledě na to, zda zdravým životním stylem nežijete či naopak ano.

Andělská rada: Nemusíte se radikálně rozhodnout ze dne na den zcela změnit jídelníček a cvičit hodinu denně, pokud jste teprve na začátku své cesty. Začněte malými krůčky.

Rak (22. června – 22. července)

Vaše chyby vás dokážou ničit zaživa. Tolik se na ně neupínejte. Pamatujte, že každý den máte novou příležitost začít znovu bez ohledu na to, kolik chyb jste udělali. Pokud si uvědomíte, proč jste své chyby udělali, co vás k tomu vedlo, můžete začít pracovat na tom, abyste se stali lepším člověkem.

Andělská rada: Soustřeďte se na to, co jste se již naučili. Hlavní je ale umět odpustit sami sobě, že jste se svými chybami zranili, a poté se můžete pohnout z momentálního místa.

Chybovat je lidské, ale zkuste se tolik na své chyby neupínat
Chybovat je lidské, ale zkuste se tolik na své chyby neupínat | Zdroj: stevanovicigor / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Nehledě na to, zda dnes pracujete či nikoli, nezapomínejte naplňovat své touhy. Ačkoli z dlouhodobého hlediska je lepší se od svých tužeb oprostit, není to vždy nejlepší způsob, jak být spokojení. Pokud vaše touhy neuspokojí pouze vás, ale i druhé, není na nich nic špatného.

Andělská rada: Vaše touhy mají velkou moc změnit svět, ale také ho zcela zdevastovat. Zvažte, co je pro vás výhodnější, zda splnit si sny na úkor druhých nebo změnit společný sen vás všech.

Panna (23. srpna – 22. září)

Jakkoli dobrým člověkem se snažíte být, občas se vám to nepovede podle vašich představ. Neberte to jako neúspěch, nýbrž jako příležitost být sami sebou. To nejhorší, co můžete udělat, je začít si všechno brát osobně. Vraťte se na svůj odrazový můstek, a až budete připraveni, skočte.

Andělská rada: Není nic špatného na tom, snažit se být sami sebou. Společnost sice vyžaduje určitý druh oddanosti vůči ostatním, ale to neznamená, že nemůžete mít svůj vlastní rozum.

Váhy (23. září – 23. října)

Když někdo zažije úspěch, nezáviďte mu. Radujte se z toho společně s tím. Vždyť lidé by si měli pomáhat, měli by mít radost, když se někomu něco podaří. Je tak snadné závidět, ale zároveň vám to pouze zkazí náladu. Nebuďte někdo, kdo závidí, protože je sám nespokojený, a brzy začnete být velmi spokojení.

Andělská rada: Oslavujte úspěchy všech, nejen těch, které máte rádi, ale také těch, kteří vám v minulosti ublížili. Může to znít jako paradox, ale je to pravda: vaše spokojenost silně vzroste.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Vnitřní mír, nebo také vnitřní klid, vám pomůže vidět všechny své bolesti a nebrat si je tak osobně. Napřed si ale musíte uvědomit, že pokud se trápíte, nejste sami. Přestože si myslíte, že jste na tom nejhůře, nemusí to být pravda. Naučte se oprostit se od svého ega, brát ostatní jako sobě rovné.

Andělská rada: Naučte se větší empatii. Občas vám přijde obtížné vcítit se do jiných, ale o to horší je, že se občas nedokážete vcítit ani do svých vlastních pocitů. Svět ale nefunguje vždy na logické bázi.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Každý den najděte drobnou příležitost k osobnímu růstu. Není den, který by vás nechával na stejném stupni znalostí, na kterém se nacházíte ráno, když se teprve probouzíte. Stačí jen chtít nasbírat cenné zkušenosti a dozvědět se něco nového.

Andělská rada: Každá malá životní lekce je stejně významná jako ty větší. Proto ji nepřehlížejte, ale zaměřte na ni svou plnou pozornost. Je to jako malý krůček na obrovské cestě za úspěšnou změnou.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Zní to jako nemožný úkol, ale není nic snadnějšího – naučit se být zranitelní. Máte pocit, že vždy musíte být ten nejsilnější jedinec ve skupině, ale není to pravda. Když ukážete, že ani vy nejste bez chyb, lidé na vás začnou pohlížet jako na někoho sobě rovného a tím spíše se vám otevřou.

Andělská rada: Nejsilnější lidé jsou ti, kteří se nestydí ukázat svou slabost. Když odhodíte obavy stranou, lidé zjistí, že si jste celkem dost podobní, ale že vy jste silnější, protože jste se nebáli předvést svou horší stránku.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Smyslem každého člověka je najít rovnováhu ve svém životě. Přátelé, rodina, práce, peníze, zdraví – pokud někde přebývá, někde jinde musí logicky chybět. Proto se snažte nemít ničeho nadbytek, aby vám nic nechybělo a vy jste tím pádem nebyli zbytečně smutní a utrápení.

Andělská rada: Pracujte na harmonii mezi všemi oblastmi vašeho života. Tato rovnováha je křehká, je těžké jí dosáhnout a je ještě těžší ji udržet. Jakmile jí však dosáhnete, váš život se razantně změní k lepšímu.

Ryby (19. února – 20. března)

Kultivovat trpělivost k ostatním je občas složité, ale kultivovat trpělivost vůči sobě samotným se může zdát jako něco nemožného. Je to tím, že vůči sobě občas máte mnohem více předsudků než vůči všem okolo dohromady. Mějte se více rádi, abyste viděli jen to dobré i na ostatních.

Andělská rada: Učte se sebelásce, abyste mohli lépe přijímat ostatní a tím pádem je i lépe pochopili. Každý člověk je jedinečný, ale všichni mají společné – chtějí být milováni a chtějí být pochopeni.

Zdroj článku:
  • Autorský text