Andělská poselství na čtvrtek: Lvi, ostatní lidé jsou stejně hodnotní jako vy, Berani, vyřešte své problémy okamžitě

Andělská poselství na čtvrtek: Lvi, ostatní lidé jsou stejně hodnotní jako vy, Berani, vyřešte své problémy okamžitě
Určité jedince máme mnohem raději než jiné. Jejich osobnost nám sedla více. A ačkoli někteří lidé nám hodně vadí, i oni si zaslouží šanci stát se našimi přáteli. Jejich osobnost totiž ve skutečnosti vůbec nemusí být taková, jak nám prezentují.

Proč to tedy dělají? Vězte, že do určité míry to dělá každý z nás. Andělé vysvětlují, že pokud si myslíme, že se k nám někdo povahově hodí a společně dokážeme velké věci, snažíme se oné osobě dostat do přízně. Ne vždy se to povede napoprvé. A tak se snažíme synchronizovat své chování s touto osobou v domnění, že nás lépe pochopí. Je lepší se vzdát, nebo dál doufat, že jednou se spřátelíme? To záleží na každém z nás. Také si přečtěte své čtvrteční andělské poselství a inspirujte jím svůj den.

Beran (21. března – 19. dubna)

Potlačujete své problémy a s nikým je nesdílíte. Přitom mohly být již dávno vyřešeny. Tím, že máte tajemství, se cítíte špatně v přítomnosti svých nejbližších. Určitě máte člověka, kterému můžete důvěřovat natolik, abyste ho požádali o radu. Pokud nikdo takový není, ulevte si tím, že se ze svých problémů i myšlenek vypíšete.

Andělská rada: Člověk se potřebuje vypovídat. Abyste se zbavili špatných myšlenek, vyslovte je nahlas. Nezáleží na tom, zda bude někdo jiný přítomen, ve většině případů vám pomůže i monolog před zrcadlem.

Býk (20. dubna – 20. května)

Spěch nic nevyřeší, většinou situaci ještě zhorší. Lze pochopit, že nepříjemné události chcete mít co nejrychleji z krku a opět se radovat z krásy života, avšak pokud je uspěcháte, časem se k vám vrátí v mnohem horší podobě. Nezapomeňte ani na férovost, pokud ji očekáváte od ostatních.

Andělská rada: Když někam spěcháte, nerozhodujete se dobře. Proto, ať už vás trápí cokoli, vždy si dejte načas a popřemýšlejte, jak své problémy vyřešit efektivně, nikoli co nejrychleji.

Blíženci (21. května – 21. června)

Lidé z jiných kultur mají odlišné smýšlení, přestože mohou být vašimi sousedy. Možná to je ten důvod, proč s nimi nevycházíte a na vaše přátelská gesta reagují špatně. Zkuste si o jejich kultuře něco zjistit a přizpůsobit se jí. Jakmile uvidí, že se je snažíte pochopit, začnou se k vám chovat lépe.

Andělská rada: Respektujte lidi takové, jací skutečně jsou. Dnešní doba je hlavně o přetvařování, pokud chtějí zapadnout mezi ostatní. Dokažte jim, že je v naprostém pořádku být sami sebou.

Rak (22. června – 22. července)

Špatné zkušenosti vás mají poučit, nikoli vydeptat. V každém nepříjemném okamžiku hledejte to dobré. Pokud se s vámi například váš známý již nechce déle stýkat, protože má hodně práce, je to skvělá příležitost naučit se být více samostatní a spoléhat na sebe místo na lidi ve vašem okolí.

Andělská rada: Jděte jiným lidem příkladem a ukažte jim, že si poradíte i sami. Nepotřebujete spoustu lidí za zády, abyste si vyřešili své problémy nebo provedli velké životní změny.

Ukažte ostatním, že je nepotřebujete mít za zády, ale své problémy zvládnete i sami
Ukažte ostatním, že je nepotřebujete mít za zády, ale své problémy zvládnete i sami | Zdroj: FancyStudio / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Máte dost síly probojovat se tímto životem sami, ale mít kolem sebe jedince, na které se můžete spolehnout, váš život okoření. Občas se potřebujete pobavit. Zaměřovat se pouze na vaši budoucnost a pracovat od rána do večera sedm dní v týdnu vám dlouhodobě neprospívá.

Andělská rada: Člověk je tvor společenský z dobrého důvodu. Občas potřebuje vypnout a popovídat si s ostatními. Socializace vám pomůže cítit se milováni a můžete se pochlubit svými úspěchy.

Panna (23. srpna – 22. září)

Život je krásný v tom, že jste jedineční a máte jiný pohled na svět než většina jiných lidí. Pokud se s jinými lidmi spojíte, dokážete zdánlivě nemožné. Abyste upevnili všechny své vztahy, zkuste na každém člověku každý den najít něco pozitivního a pomocí komplimentu všem sdělte, čím jsou jedineční oni.

Andělská rada: Každý rád uslyší, že jeho nápad je dobrý. Je to kvůli nejistotě, pokud lidé nevědí, že pokračovat v tom, co dělají, je správné, snadno ztratí motivaci. Inspirujte ke k dalším krokům v jejich plánu.

Váhy (23. září – 23. října)

Mít myšlenky, na které nejste hrdí, není nic neobvyklého. Když jste smutní, fantazie pracuje na plné obrátky. Bohužel ne vždy ji využíváte k dobrým účelům. Jsou-li vaše myšlenky až příliš temné, přišel čas zaměřit se na jejich interpretaci. Pomocí kreativity své myšlenky vyjádřete skrze umění.

Andělská rada: Již dlouho odkládáte svůj životní projekt. Dnes udělejte něco jiného. Využijte svou fantazii, abyste vymysleli konečný plán, který bude jednoduché zrealizovat. Není to nemožné.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Spojte se s člověkem, který vám kdysi pomohl. Možná jste v minulosti kvůli svému egu zapomněli někomu poděkovat za to, co pro vás udělal, a možná jste mu i vynadali, protože jste tehdy nepochopili, že obětoval svůj čas a energii, aby vám pomohl zlepšit váš život. Nikdy není pozdě na poděkování.

Andělská rada: Lidé si zaslouží vaše uznání. Nemůžete čekat, že vás budou plně podporovat, dokud jim neukážete, že umíte být vděční. Není to žádná ostuda, naopak toto je znak silného člověka.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Neproklínejte se, že jste v minulosti mohli udělat něco lépe. Možná vám chybí vysokoškolské vzdělání, možná jste se pohádali s rodinou nebo jste vstoupili do vztahu, který se nyní jeví jako zbytečný. Místo pocitů beznaděje přemýšlejte, jak svou situaci vyřešit, a pamatujte, že jste udělali to nejlepší, co jste v danou chvíli udělat mohli.

Andělská rada: Je v pořádku, že zažíváte pocity viny, ale ty opravdu nejsou prospěšné. Naopak, donutí vás si myslet, že jste špatná osoba. Pravdou je, že každý dělá chyby, ale zároveň je v něčem výjimečný – včetně vás.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Nedůvěra v ostatní lidi může zničit vaše nejlepší vztahy. Když k vám někdo přijde, aby se vám vyzpovídal, alespoň předstírejte, že vás to, co říká, zajímá. Nakonec můžete přijít na to, že jak bude pokračovat ve svém vyprávění, vy se začínáte o dané téma zajímat čím dál více. Každé příležitosti dejte šanci.

Andělská rada: Váš odměřený přístup nemusí být ten nejlepší. Lidé mají pocit, že vás nezajímají. Mnozí by vás chtěli potěšit, ale vy jim nedáváte nejmenší šanci. Nechte každého, ať se vám vyzpovídá.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Pozitivní zprávy a události plně vnímejte. Nic netrvá věčně a pocit, že se váš život konečně dal do pořádku, může snadno zmizet, až se vám přihodí něco špatného. Když se vám nedaří, máte tendenci si myslet, že váš život nestojí za nic a nic jste nedokázali. Pokud si ale vzpomenete na dobré události, pochopíte, že opět bude lépe.

Andělská rada: Radujte se, pokud máte příležitost. Stačí jedna negativní událost a už si myslíte, že jste ten nejhorší člověk na světě. Je to přirozené, ale nevede to k ničemu dobrému.

Ryby (19. února – 20. března)

Poslouchání rad jiných lidí vás šťastnými neudělá. Naučte se rozpoznat, která rada je dobrá a která vám nakonec pouze ublíží, a řiďte se pouze těmi, které vám připadají dobré. Máte právo vybrat si, co budete dělat. Ostatní lidé vám mohou sdělit svůj názor, ale pokud vás nutí řídit se podle nich, vztah je toxický.

Andělská rada: Máte svůj vlastní rozum, stačí ho jen používat. Nemusíte nikoho poslouchat, obzvláště pokud námět někoho jiného se vám nezamlouvá. Možnost výběru činí život tak výjimečným.

Zdroj článku:
  • Autorský text