Andělská poselství na čtvrtek: Býci, využijte svůj talent, abyste pomohli ostatním, Váhy, nemusíte plánovat, abyste měli dobrý den

Andělská poselství na čtvrtek: Býci, využijte svůj talent, abyste pomohli ostatním, Váhy, nemusíte plánovat, abyste měli dobrý den
Každý z nás má své společnosti co nabídnout. Možná vám jde manuální práce, váš soused může být přeborník v cizích jazycích a vzdálený příbuzný může být vážený elektrikář. Jsme-li všichni v souladu, dokážeme velké věci. Pokud se rozhádáme, budou nám chybět znalosti člověka, který odešel.

A proto bychom podle andělů měli dbát na harmonii. Měli bychom se snažit, aby se ostatní lidé v naší přítomnosti cítili komfortně. Aby neměli důvod odcházet nebo se s námi rozhádat. Ti lidé, o kterých si myslíme, že jsou k ničemu, mají talent, o kterém zatím nevíme. Chovejme se proto i k těmto lidem jako k sobě rovným. Co dalšího můžete udělat? Přečtěte si své čtvrteční andělské poselství.

Beran (21. března – 19. dubna)

Máte značný vliv na vlivné lidi. Nezapomínejte však na své staré přátele. Přesně na ty lidi, kteří vám pomohli dostat se tam, kde jste dnes. Jistě, vlivní lidé vám pomohou dosáhnout vašich cílů rychleji, ale méně vlivní lidé vás s těmi vlivnými seznámili. Věnujte jim proto trochu svého času.

Andělská rada: Podejte pomocnou ruku svým starým přátelům, když ji potřebují. Budou vám velmi vděční a v budoucnu se ještě budete divit, jakým způsobem se vám odvděčí.

Býk (20. dubna – 20. května)

Ukažte všem svůj talent. Chybí vám motivace? Popřemýšlejte, jak přesně své schopnosti můžete využít, abyste pomohli lidem, kteří si nedokážou pomoci sami. Například využijte své přesvědčovací schopnosti, abyste uklidnili dva lidi, kteří se pohádají na veřejnosti.

Andělská rada: Možnosti, jak se předvést v tom nejlepším světle, jsou nekonečné. Stačí jen mít dostatek představivosti a reálný pohled na život. Buďte trochu aktivnější a lidé si vás oblíbí.

Blíženci (21. května – 21. června)

Vaší nejsilnější stránkou, která vám pomůže zvládnout všechny plány, je vaše moudrost. Máte dobrou představu, jaké konkrétní kroky podniknout, aby se vám zdařilo splnit si svůj sen. Jen škoda, že tolik posloucháte jiné lidi. Sami totiž víte nejlépe, odkud je pro vás nejsnazší začít.

Andělská rada: Když už tolik dáváte na názory jiných lidí, zkuste svůj plán podat způsobem, který v posluchačích vzbudí zvědavost. To jim umožní přijmout jiný pohled a přehodnotit svůj názor.

Rak (22. června – 22. července)

Zaměřte se na vztah, který je pro vás nejdůležitější. Je čas navštívit toho vyvoleného člověka, ať už je to rodič, sourozenec, partner či někdo z vašich přátel. Kdy naposledy jste spolu vedli komunikaci na hlubší úrovni? Tento člověk vám chce něco říci, jen ho k tomu budete muset popostrčit.

Andělská rada: Začněte běžnými tématy a postupně se dostávejte k tomu, co daná osoba poslední dobou dělala a co všechno zažila. Již brzy zjistíte, jak této osobě pomoci a upevnit tento vztah.

Zaměřte se na vztah a navštivte někoho. Nemusí jít jen o lásku, ale i rodiče, sourozence, přátelé
Zaměřte se na vztah a navštivte někoho. Nemusí jít jen o lásku, ale i rodiče, sourozence, přátelé | Zdroj: Feverpitch / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Máte svou rodinu, která vám pomůže uvolnit stres a připravit vás na náročný zbytek týdne. Vaše nespokojenost pramení z toho, že si myslíte, že jste nic pořádného nedokázali, ale to není pravda. Jen si vzpomeňte, kolika lidem jste pomohli a co všechno jste se dosud naučili.

Andělská rada: Vlivná osoba, kterou můžete potkat nebo ji už znáte, vám může pomoci snáze dosáhnout vašeho vysněného cíle, ať už svým přičiněním či dobře míněnou radou.

Panna (23. srpna – 22. září)

Pokud překypujete energií, vložte ji do lidí, na kterých vám záleží, nebo do svých vlastních plánů, jak se prosadit v pracovním životě a uspět. Tíží-li vás špatné myšlenky, zaměření se na budoucnost je dobrý způsob, jak je zahnat. Obavy ve vaší mysli nemají místo, neprospívají vám v žádném směru.

Andělská rada: Vydejte se jedním směrem, který neublíží žádnému dalšímu člověku, a toho se držte. Čím více budete myslet na druhé, tím dříve dojdete na konec oné cesty a okusíte úspěch.

Váhy (23. září – 23. října)

Vzrušení nehledejte na obvyklých cestách. Pokud se již delší dobu nudíte, ještě než vstanete z postele, je zapotřebí udělat něco nečekaného. Zkuste neplánovat, užijte si svůj volný čas jinak než obvykle. Obtížnější pěší túra vám dodá pocit, že dnes jste dokázali něco výjimečného.

Andělská rada: Bavte ostatní lidi. Jedině tak přijdete na něco, co bude bavit i vás a co jste dosud nevyzkoušeli. Hledáte-li nový koníček, je nejlepší inspirovat se u druhých.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Nad svým životem máte velkou kontrolu. Nenechte proto nic náhodě, zapříčiňte se o pozitivní změny zejména v rodinné oblasti. Když vaše rodina bude šťastná, opadne z vás všechen stres, který vám momentálně nedá spát. Dnešek je skvělý příklad toho, že pomoc blízkým dovede ke spokojenosti i vás.

Andělská rada: Ať už člen rodiny či nervózní spolubydlící, nepohoda a napjatá atmosféra pramení ze strachu osoby, která dělá dusno, o její budoucnost. Promluvte si s ní a pomozte jí, jak nejlépe můžete.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Lidé neporozumí, proč jste občas tak náladoví, dokud jim neobjasníte svou životní situaci. Přestože váš život nyní nemusí být ideální, zkuste si to nevybíjet na všech kolemjdoucích. Rada, kterou obdržíte, když se někomu svěříte, váš život posune vpřed. Musíte ji ale vyslechnout a popřemýšlet o ní.

Andělská rada: Slova mají kouzelnou moc. A to jak vaše, tak ta, která vyjdou z úst někoho jiného. Pokud naopak chcete někomu pomoci vy, snažte se pochopit jeho cíle, než mu poskytnete radu.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Spíše než na velké cíle se zaměřte na ten malý kus práce, do kterého se vám nechce, protože ho nepovažujete za významný. Je to jako s puzzlemi, raději hledáte dílky k většímu shluku dílků, který jste již poskládali, než abyste hledali dílek k samotnému dílku. Ke složení obrazu ale potřebujete poskládat všechny dílky bez výjimky.

Andělská rada: Každá část práce má stejnou hodnotu. I ta, která vás nudí. Pokud neuděláte všechny části, práce nikdy nebude hotová. Zkuste se proto dnes primárně zaměřit na tyto menší pracovní úkony.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Přátelé by vás měli podržet a působit jako balzám na duši. Jakmile setkání s někým z vašich přátel vyústí v hádku ještě dříve, než se vůbec pozdravíte, něco je špatně. Napřed to s tímto člověkem zkuste po dobrém. Když ani za několik týdnů nepochopí, o co ho prosíte, nezbývá než odejít.

Andělská rada: Můžete si říci, že vy jste se snažili. Protože to bude pravda. Někteří lidé pochopí, co dělají špatně, až později, proto neodcházejte pouze po prvním pokusu o změnu.

Ryby (19. února – 20. března)

Více se zaměřte na své úkoly. Máte vše, co potřebujete, abyste je splnili s přehledem a udělali něco navíc. Stačí vám jen vynalézavost a vnitřní síla, které vám umožní vytrvat a dokončit své úkony bezchybně. Ve volném čase si udělejte čas na lidi, které máte rádi, a pomozte jim s něčím.

Andělská rada: Dotlačit se do aktivity, když vám zrovna chybí motivace, zrychlí váš osobní růst. Někdy musíte jít až za hranice svého pohodlí, abyste zjistili, že ona práce byla vlastně zábavná.

Zdroj článku:
  • Autorský text