Andělská poselství na čtvrtek: Býci, konzumace kofeinu není nejlepší lék na únavu, Panny, vyhněte se velké pracovní zátěži

Andělská poselství na čtvrtek: Býci, konzumace kofeinu není nejlepší lék na únavu, Panny, vyhněte se velké pracovní zátěži
Nikomu není příjemné, když se na něj ostatní dívají. Všichni to známe, snažíme se něco dělat a kdosi začne koukat, co právě děláme. Naše koncentrace je v tu chvíli tatam. Možná si to neuvědomujeme, ale většina z nás dělá to samé. Snažme se tomuto chování vyhnout.

Existuje tolik možností, jak pomoci ostatním lidem. Ale také spousta počinů, kterými jim rozhodně nepomůžeme. Když máme potřebu se na někoho dívat, měli bychom si všímat mimiky obličeje. Pokud je to, co děláme, dotyčnému nepříjemné, je přinejmenším slušnost s tím přestat. Andělé nám radí, abychom přestali dělat to, co nám osobně vadí, a atmosféra přestane být dusná. Co ještě radí vám? Přečtěte si jejich čtvrteční poselství.

Beran (21. března – 19. dubna)

Sami máte velké množství nápadů, jak zlepšit životy všech, ale bez pomocníků to nepůjde. Vaše plány jsou opravdu velmi rozsáhlé a bez pomoci ostatních by vám zabralo příliš mnoho času, než byste je zrealizovali. Zkuste do ostatních vložit více důvěry a vaše cíle se naplní mnohem rychleji.

Andělská rada: Není důležité, zda vše dokončíte sami či s pomocí někoho jiného. Mnohem důležitější je konečný výsledek. Proto se spojte s těmi správnými lidmi, kteří pochopí, oč je žádáte.

Býk (20. dubna – 20. května)

Ztrácíte-li příliš často koncentraci, je dobré se vyhnout konzumaci kofeinu. Naopak dostat do svého těla protein je dobrý způsob, jak vyživit mozek a donutit ho soustředit se pouze na jednu věc. Také můžete přeorganizovat svůj denní režim. Pokud se cítíte, že děláte neustále dokola to samé, ztratíte motivaci.

Andělská rada: Kafe nebo energetický nápoj je nejspíše vaší volbou číslo jedna, pokud se cítíte unavení, ale máte hodně práce. Takto ale mozek vyčerpáváte ještě více. Zkuste se dnes dobře najíst místo popíjení těchto nápojů.

Blíženci (21. května – 21. června)

Občas šokujete svými nápady, ale dnes byste se měli těchto sdělení, která nikdo nečeká, vyvarovat. Lidé nemusejí být šokováni vždy mile, naopak pokud vaše nápady nepochopí nebo jim nepřijdou dobré, hrozí hádky a dočasné odloučení s lidmi, na kterých vám záleží nejvíce.

Andělská rada: Snažíte se, aby nikdo až do poslední chvíle nevěděl, co máte na srdci, z důvodu překvapení. Někdy ale není vhodné toto dělat, naopak ostatní pomalu připravovat na konečné sdělení.

Rak (22. června – 22. července)

Lidé se s vámi chtějí setkat. To je však nemožné, pokud se od rána do večera věnujete práci a povinnostem. Ujistěte se, že dostatečně odpočíváte a odvrátíte svou mysl od povinností prostřednictvím komunikace s přáteli. Pečujte o vztahy a tito lidé vám začnou být velkou podporou.

Andělská rada: Když budete své vztahy zanedbávat, můžete o ně přijít. Zkuste svým oblíbencům říci, co se vám líbí na jejich úspěších, na osobnosti a také poznamenejte, co se jim povedlo.

Nezanedbávejte své vztahy nebo o ně můžete i přijít
Nezanedbávejte své vztahy nebo o ně můžete i přijít | Zdroj: Vadymvdrobot / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Přestaňte všechno brát tolik doslova. Lidé si dělají legraci nyní a dělat si ji budou i nadále. Zasmějte se společně s nimi a oplaťte jim stejnou mincí, místo toho, abyste se naštvali, pohádali a po zbytek dne s nimi nepromluvili ani slovo. Život je příliš krátký na to, abyste se zlobili na ostatní.

Andělská rada: Ukažte, že nejste mrzouti, naopak že se dokážete zasmát sami sobě. Lidé potom budou mnohem přístupnější, když si budete dělat legraci z nich, pochopí, že to nemyslíte špatně.

Panna (23. srpna – 22. září)

Pokud jste si toho na sebe vzali až příliš, ujistěte se, že stres negativně neovlivní vaše myšlenky. To by byla škoda, protože byste toho stihli mnohem méně. Pokud máte pocit, že svou práci nemůžete stihnout, jednoduše udělejte to nejhlavnější a zbytek nechte na zítra, pokud to bude možné.

Andělská rada: Vše má svůj čas. Ne vždy máte předurčeno stihnout všechno a ještě padesát procent navíc. Trochu se šetřete. Vaší motivací pokračovat by nemělo být očekávání ostatních.

Váhy (23. září – 23. října)

Pokud si myslíte, že někdo z vašich přátel se k vám nechová čestně, stačí provést jen krátký průzkum jeho důvěryhodnosti. Pokud mu i přesto nevěříte, nehledejte fakta, která potvrzují, že je falešný. Ve vztazích je důležitá vzájemná důvěra, a pokud v tomto vztahu chybí, přišel čas se rozloučit.

Andělská rada: Pravda se neohýbá podle toho, co si o ostatních myslíte. Než však přerušíte veškerý kontakt, zamyslete se, zda jednání druhého člověka není od vašich představ zcela odlišné.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Potlačujete své emoce až do bodu, kdy se vyderou na povrch. Snažte se na ně nezapomínat, zbavit se jich co nejdříve, ať už meditací nebo aktivitami, které děláte rádi. Také si popovídejte se svými přáteli, dovolte jim zjistit, proč jste nyní trochu náladovější než obvykle.

Andělská rada: Máte hodně práce, a tak většinou odstrčíte emoce a věnujete se dosažení úspěchu, a poté se najíte, trochu pobavíte a jdete spát. Zkuste se zamyslet, proč jste poslední dobou tak náladoví.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Odpočinout si od práce a trávit kvalitní čas s přáteli vám pomůže být výdělečnější, přestože se to tak na první pohled nemusí zdát. Stačí si popovídat o práci a současných problémech. Vaši přátelé vám umožní objevit zcela nový úhel pohledu, který vám zařídí lepší budoucnost.

Andělská rada: Pokud chcete být opravdu úspěšní, není moudré držet se pouze své vlastní pravdy. Lidé kolem vás vědí mnohdy lépe, co je nejlepší udělat. Vyslechněte je a popřípadě přehodnoťte svůj názor.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Je nemožné, abyste znali všechny odpovědi světa. Nebuďte proto smutní, když učiníte špatné rozhodnutí. Může za to vaše nevědomost, což je faktor, který nemůžete jakýmkoli způsobem ovládnout. K úspěchu existují mnohé cesty a nad většinou z nich jste se dosud nezamysleli.

Andělská rada: Každý občas chybuje a nevyhne se to ani vám. To ale neznamená, že byste se měli bát dělat rozhodnutí. Naopak, s každým špatným rozhodnutím jste o něco chytřejší než nyní.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Pozitivní smýšlení vám umožňuje užít si krásy života, ale může vás také zdržet od povinností, které je potřeba dokončit. Je jen na vás, jak si svůj čas rozvrhnete. Buďte si ale vědomi, že pokud se na práci nezaměříte delší dobu, přestanete stíhat a poté vám na zábavu nezbyde žádný čas.

Andělská rada: Najděte rovnováhu, která vám nyní chybí. Nehleďte příliš na své touhy, povinnosti jsou stejně důležité. Naučte se postarat se o své štěstí, ale zároveň být velmi zodpovědní.

Ryby (19. února – 20. března)

Lidé se k vám ne vždy zachovají mile. Místo zabednění se doma a vypnutí všech elektronických zařízení si s nimi ale zkuste promluvit, zjistit, proč k vám chovají takové antipatie. Pokud sami nevědí, jsou zmatení vlastním životem. Pokud důvod znají, bude snadné s nimi vyřešit veškerá nedorozumění.

Andělská rada: Nikdy nezjistíte, proč vás určití lidé nemají rádi, dokud se jich nezeptáte. Mlčení s sebou přináší pouze špatné myšlenky, psychické utrpení, a vaše názory vám nevynahradí vědění, proč se někomu nezavděčíte.

Zdroj článku:
  • Autorský text