Andělská poselství na čtvrtek: Vodnáři, buďte trpěliví při hledání odpovědí na vaše otázky, Panny, nevědomost ostatních není vaše zklamání

Andělská poselství na čtvrtek: Vodnáři, buďte trpěliví při hledání odpovědí na vaše otázky, Panny, nevědomost ostatních není vaše zklamání
Vše, co se nám děje, se děje z nějakého důvodu. Pokud se máme dobře, je to způsob, jak nám vykompenzovat problémy. Andělé totiž chtějí, abychom se cítili dobře. Ale pokud se nyní nemáme nejlépe, je to způsob, jak nám říci, že v poslední době jsme se měli lépe a na tyto okamžiky bychom měli vzpomínat jako na něco hezkého.

Andělé si nepřejí, abychom se trápili. Pravdou však zůstává, že pokud se nám daří dlouhodobě, zapomínáme si toho vážit. A v tu chvíli nastanou problémy. Ty se však u nás drží pouze nezbytně dlouhou dobu. Jakmile si uvědomíme, že náš život není vůbec tak strašný, problémy opět zmizí. Věnujme proto pozornost tomu, proč se nám děje něco nepříjemného a zda-li jsme stále vděční za dobré události v našich životech, místo toho, abychom nadávali na své problémy. Co dalšího si andělé přejí, abyste věděli? Přečtěte si jejich čtvrteční poselství a zjistěte to.

Beran (21. března – 19. dubna)

Občas si připadáte malí, máte pocit, že na ničem, co řeknete, nezáleží. Více věřte ve své názory, obzvláště pokud jste je budovali několik let. Soustavné přemýšlení a změny, které jste podnikli, než jste si vybudovali názory v současné podobě, zabraňují tomu, abyste neměli pravdu.

Andělská rada: Pokud jste se na něco zaměřili po tak dlouhou dobu, není to jen tak. Má to pro vás určitou hodnotu a neměli byste se tohoto snu tak snadno vzdát, naopak byste měli o to více usilovat o jeho splnění.

Býk (20. dubna – 20. května)

Litovat svých rozhodnutí, dokud jste je ještě neučinili, jen proto, že lidé nevěřili ve vaše schopnosti, je zcela zbytečné. Je přirozené se obávat, že by se mohlo stát to nebo tamto. Vaše obavy se mohou naplnit, stejně jako nemusí. Věřte si a jednejte podle nejlepšího uvážení, poté uvidíte výsledek, nikoli jen domněnky.

Andělská rada: Více věřte sami v sobě. Nezaměřujte se na řeči ostatních, pokud si nemyslíte, že mají pravdu ani že jsou k vám zcela upřímní. Používejte svůj selský rozum, než začnete jednat.

Blíženci (21. května – 21. června)

Dívají se na vás přátelé skrze prsty? Možná přišel čas popřemýšlet, zda vám vaše přátelské vztahy stojí za ten pocit zklamání a lítosti nad tím, jak vaše mysl funguje. Jste originální člověk, proto uvažujete originálně, a na tom není nic špatného. Zkuste se obklopit lidmi, kteří vždy respektují vaši osobnost.

Andělská rada: Praví přátelé vás vždy podpoří v tom, co se rozhodnete udělat. Nebojte se být sami sebou, nemusíte se zcela přizpůsobovat názorům ostatních. Vy sami víte, co je pro vás nejlepší.

Rak (22. června – 22. července)

V životě se občas stávají neočekávané události, které nejenže nedokážete ovlivnit, ale rovněž nechápete, jak k nim vůbec došlo. Nemá smysl celý den přemýšlet, zda jste něco udělali špatně. Místo toho se soustřeďte na něco, co odvede vaši pozornost pryč, například na slibně se vyvíjející domácí projekt.

Andělská rada: Nezabývejte se tolik tím, co se ve vašem životě odehraje. Jednou se to stalo, proto není třeba se kritizovat za chyby, kterých jste se mohli dopustit. Vyčistěte svou mysl jinými činnostmi.

Nezabývejte se tolik tím, co se ve vašem životě odehraje.
Nezabývejte se tolik tím, co se ve vašem životě odehraje. | Zdroj: IgorVetushko / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Přepadne-li vás smutek, je zapotřebí okamžitě zjistit jeho příčinu. Přesvědčovat sami sebe, že vaše negativní pocity neexistují, smutek ještě posílí. Proto se nebojte nahlédnout do své mysli a zjistit, co vám v životě chybí. Možná poslední dobou nejste spokojeni v práci či vám chybí přítomnost člena rodiny.

Andělská rada: Je v pořádku cítit se smutně. Zkuste však najít něco pozitivního ve svém životě a zaměřte se na to, jak tuto oblast vyzdvihnout. Brzy zjistíte, že se to stane obnovitelným zdrojem vašeho štěstí.

Panna (23. srpna – 22. září)

Když vám lidé nerozumějí, je to čistě jejich problém. Nehledejte na sobě nic špatného, nesnažte se změnit se kvůli ostatním lidem. Kdo zná vaše hodnoty, bude se vás snažit pochopit. Změny na své osobnosti učiňte pouze tehdy, když sami chcete, nikoli tehdy, když se do nich cítíte být tlačeni.

Andělská rada: Buďte sami sebou. Nedovolte, aby vás ostatní nutili podniknout změny, které vy sami provést nechcete. Pokud je to nutné, dupněte si, aby každý věděl, že se sebou nenecháte zametat.

Váhy (23. září – 23. října)

Nejste povinni dělat nic, co sami nechcete a co je vám proti srsti. Nesnažte se zaujmout lidi, o kterých si myslíte, že by mohli být dobrými přáteli. Pokud vás neberou takové, jací jste, vězte, že se nic nezmění ani tehdy, když se ponížíte, abyste jim udělali radost. Bude to mít spíše opačný účinek.

Andělská rada: Umět se postavit za své názory je velmi důležité. Co nejdříve se naučte říkat ne tomu, s čím nesouhlasíte, a snažte se být více asertivní, abyste dosáhli pravého štěstí.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Některá vaše slova mají silný účinek, zatímco jiná ho postrádají bez ohledu na to, kolik hodnotných informací obsahují. Snažte si více všímat, jak lidé na vaše sdělení reagují, proveďte vlastní průzkum a popřemýšlejte nad tím, jak byste je mohli zefektivnit, aby na ostatní působila lépe.

Andělská rada: Napřed si s lidmi popovídejte o tom, co je baví nebo co si myslí oni, pokud je to možné. To způsobí, že vám budou více důvěřovat, a poté máte větší šanci, že vaše slova budou pochopena správně.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Jste hodnotní ve svém srdci a své mysli. Vaše ochota pomáhat druhým a vyslechnout si problémy jiných, když se nemají komu svěřit, se nedají změřit hodnotou peněz. Lidé kolem vás, kteří s vámi kráčí životní cestou již dlouho, vám potvrdí, že by přátelství s vámi za nic nevyměnili.

Andělská rada: Važte si těchto vztahů vždy a nezapomeňte si na své přátele vzpomenout, kdykoli se začnete cítit osaměle. Nehledě na to, kolikrát jste je od sebe odehnali, oni se k vám vždy rádi vracejí, aby tu byli pro vás.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Nezapomeňte každý den ocenit snahu nejen ostatních lidí, ale i tu vaši. Možná vám za dobré skutky či za dobře odvedenou práci neděkují, ale všímají si, co děláte, a jsou na vaše schopnosti hrdí. Pokud vám chybí odměna, které se vám nedostává, udělejte si radost sami a kupte si malou radost.

Andělská rada: Oceňte svou vlastní snahu, buďte sami k sobě mnohem laskavější. Je důležité si všímat, co jste všechno dokázali, stejně jako si všímat, co dokázali ostatní.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Odpovědi na vaše otázky nemusejí přijít hned, ale jednoho dne k vám dorazí. Buďte proto trpělivější a vyčkávejte. Můžete zkusit odpovědi hledat, ale někdy honba vede k dalším nezodpovězeným otázkám, které potrápí vaši mysl, proto dělejte jen nezbytné kroky a zbytek nechte být.

Andělská rada: Trpělivost je klíčem k dosažení úspěchů a získání odpovědí. Nezoufejte, pokud k vám odpovědi nedorazí hned. Vše, co má smysl, má také svůj čas.

Ryby (19. února – 20. března)

Povídejte si s lidmi, ale pokud něco slíbíte, nezapomínejte to plnit. Je hezké mluvit, ujistěte se však, že vaše slova mají opravdovou váhu, že nejsou řečena jen tak do větru. Jakmile si lidé všimnou, že plníte všechny řečené sliby, ne jen některé, začnou na vás jakožto na člověka pohlížet úplně jinak.

Andělská rada: Vaše slova by měla mít určitou váhu, ne být řečena jen tak do větru. Pokud neplníte své sliby, lidé vás mohou přestat respektovat. Plňte, co slíbíte, a lidé k vám budou mít větší úctu.

Zdroj článku:
  • Autorský text