Andělská poselství na čtvrtek: Váhy, upřímnost zachrání nejedno přátelství, Kozorozi, nepřetěžujte se, abyste dosáhli osobního růstu

Andělská poselství na čtvrtek: Váhy, upřímnost zachrání nejedno přátelství, Kozorozi, nepřetěžujte se, abyste dosáhli osobního růstu
Chceme-li něčeho dosáhnout, většinou se zaměříme pouze na náš vlastní cíl, neuděláme si čas na nic jiného a s nikým se nestýkáme. Andělé však tvrdí, že někdy menší snaha nás posune kupředu dříve než celodenní práce.

Úspěch se mnohdy dostaví, když ho čekáme nejméně. Proto se přestaňme tolik snažit uspět. Najděme si čas i na rodinu a přátele. Není moudré myslet jen na zlepšení budoucnosti. Jakmile se budoucnost stane přítomností, můžeme zaplakat, že jsme si na nikoho čas neudělali. Zejména tehdy, když ztratíme své starší příbuzné nadobro, si uvědomíme, kolik času jsme jim mohli věnovat. Co ještě můžete dnes udělat? Andělé vám přinášejí své čtvrteční poselství.

Beran (21. března – 19. dubna)

Touha po toulkách vás dnes může plně pohltit, hned napoprvé ale necestujte příliš daleko. Nemusíte letět do Ameriky, abyste si užili svůj volný čas. Nezáleží na tom, kde ho strávíte, ale s kým ho strávíte. Můžete také zůstat doma a pozvat k sobě přátele ze vzdálených končin.

Andělská rada: Na tom opustit své území a strávit celou noc někde jinde není vůbec nic špatného. Zejména chcete-li stanovat, ujistěte se, že daná oblast je pro vaše přespání zcela bezpečná.

Býk (20. dubna – 20. května)

Splňte si všechna nejtajnější přání, ať jsou podivná sebevíc. Zejména v oblasti romantiky máte pár nápadů, kterými byste mohli zazářit, a přitom se obáváte, že osoba, která se vám líbí (nebo váš partner, jste-li zadaní) vás odsoudí. Nebojte se být sami sebou, více jednejte dle vlastního uvážení.

Andělská rada: Projevujte emoce, pokud se vám něco líbí nebo naopak nelíbí. Druhá osoba může podle vaší nálady lépe reagovat. Je to mnohem lepší než předstírat neutrální nebo znuděný přístup.

Blíženci (21. května – 21. června)

Na romantiku jsou zapotřebí dva lidé. Nemůžete si být tak jisti, že někdo, s kým byste chtěli zažít intimní chvilky, dnes pomyslí na to samé. Ujistěte se, že víte, co by daná osoba chtěla dnes dělat. Pokud nemá náladu na romantiku, respektujte její přání. Můžete se zabavit i společnou procházkou a konverzací.

Andělská rada: V oblasti vztahů je lepší jít s proudem a nevyčnívat. Pokud někdo řekne ne, o nic se dál nesnažte a nechte to na jindy. Nemusí být vždy po vašem.

Rak (22. června – 22. července)

Obnovte motivaci postarat se o své duševní zdraví. Ani vy nemůžete přijímat kritiku donekonečna, musíte se postarat o pozitivní zážitky. Vyrovnáním stavu mysli se vám to povede poměrně rychle. Můžete zavzpomínat na staré dobré časy, kdy jste neměli tolik starostí, a radovat se z této vzpomínky.

Andělská rada: Také fyzické cvičení prospěje vašemu duševnímu zdraví. Pohybem vaše tělo vyplavuje hormony odpovědné za pocit štěstí. Deset minut cvičení dokáže zázraky.

Fyzické cvičení prospěje vašemu duševnímu zdraví. I deset minut cvičení dokáže zázraky
Fyzické cvičení prospěje vašemu duševnímu zdraví. I deset minut cvičení dokáže zázraky | Zdroj: .shock / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Touhy nemusí být pouze sobecké. Zaměřte se na ty, které mohou zlepšit život nejen vám, ale také všem ostatním, nebo alespoň několika dalším lidem. Naučte se poznat, co opravdu chcete. Váš plán je možná jen zástěra vyšších cílů, kterých nyní není možné dosáhnout, a tak se vám do něho nechce.

Andělská rada: Popřemýšlejte nad tím, zda váš plán je skutečně tolik důležitý, nebo zda je zcela zbytečný. Snadno se může stát, že to, co vám přijde nejdůležitější, v konečném důsledku důležité není.

Panna (23. srpna – 22. září)

Nebojte se vyjádřit své city k osobě, kterou jste kdysi zklamali. Stále vás má ráda a může vás vyhlížet každý den, zda se náhodou nestavíte – marně. Nenechte ji již déle čekat, setkání bude příjemné i přínosné. Všechno si vyříkejte. Buď se udobříte nebo se klidně rozejdete, každý svým směrem.

Andělská rada: Přílišné soudy ohledně toho, co si druhá osoba myslí, jsou pouze na škodu. Dokud se dané osoby nezeptáte, co si o vás myslí, nezjistíte to. Váš mozek to opravdu nevygeneruje pravdivě, není jasnovidec.

Váhy (23. září – 23. října)

Vaše přátelství se vyvíjejí slibně. Problémy mohou snadno zmizet. Stačí jen využít svou výmluvnost doplněnou o fakta, která lze snadno ověřit. A když zjistíte, že jste tentokrát neměli pravdu, nebojte se to přiznat. Nemáte se za co stydět, nikdo totiž není dokonalý.

Andělská rada: Celý život hledáte toho jednoho přítele, kterému můžete říci cokoli a se kterým se snadno doplňujete. Odhalení tajemství: Někdo takový tu je a vždy stál po vašem boku.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Život není jen o práci a penězích, ale také o zábavě. Zkuste na to pomyslet, až se vám večer u práce začnou zavírat oči. Již delší dobu jste si pořádně neodpočinuli a tělo vám říká, že všechno má své meze. Úspěch je sice nedaleko, ale vaše zdraví by mělo být mnohem přednější.

Andělská rada: Když nestihnete to, co jste chtěli, nedá se nic dělat. Nadměrná únava nejenže vede k propuknutí některé z řady nemocí, ale také snižuje vaši efektivitu. Zkuste více odpočívat pro lepší pracovní výsledky.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Přestože máte svých vlastních problémů dost, neuškodí se zajímat také o problémy druhých. Zní to možná nelogicky, ale je to velký přínos. Většina vašich problémů pramení z nespokojenosti nebo zklamání. Když pomůžete jiným lidem, nespokojenost či zklamání zmizí a počet problémů se zmenší.

Andělská rada: Chovat se k lidem tak, jak si přejete, aby se oni chovali k vám, se opravdu vyplácí. Jak vidíte, tak mnohem více, než jste si doposud mysleli. Dál konejte dobro a dobrem vám bude oplaceno.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Osobního růstu dosáhnete rychleji, když se přestanete tolik snažit. Odpočiňte si, vstřebejte všechny informace, které jste v poslední době získali, abyste je nakonec nezapomněli. Dosažení úspěchu vyžaduje nejen velkou píli, ale také dostatek odpočinku.

Andělská rada: Vaše mysl musí zůstat fit, abyste byli schopni vymýšlet nové cesty k úspěchu, když ty stávající selžou. Oprosťte se od minulosti, která vás trápí, a nezapomeňte ani na svou zábavu.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Můžete se cítit unavení velkou zodpovědností, ale povinnosti dodělat musíte. Zkuste požádat ostatní, aby na vás tolik netlačili a místo toho přiložili ruku k dílu, když se jejich požadavky na vás začnou stávat nesnesitelnými. Když si nezkusí to, co děláte vy, nemohou vědět, jak hodně je to náročné.

Andělská rada: Vybírejte pečlivě své nové dočasné spolupracovníky. Někteří lidé se nebudou snažit něco dokázat, budou se vymlouvat, že oni to neumějí. Tyto jedince nezměníte, neprobudíte v nich silnější pracovní morálku.

Ryby (19. února – 20. března)

Nyní nevzdávejte svou snahu, přestože se vám může zdát, že k ničemu nevede. Velký úspěch se blíží, máte k němu slibně nakročeno. Většinou u konce je překážek nejvíce. Teď jste vystaveni zkoušce, zda o svůj úspěch skutečně stojíte. Jak moc mu věříte? Zopakujte si nahlas, proč jste vůbec začali.

Andělská rada: Máte potenciál uspět, jen jste ještě nevyužili jeho plnou moc změnit váš život. Úspěch si zasloužíte. Uvědomte si, že si zasloužíte mít se lépe, a dosáhnout cílů již bude hračka.

Zdroj článku:
  • Autorský text