Andělská poselství na čtvrtek: Býci, vyhněte se dramatizování situací, Panny, nepodléhejte tlaku, který na vás vyvíjí okolí

Andělská poselství na čtvrtek: Býci, vyhněte se dramatizování situací, Panny, nepodléhejte tlaku, který na vás vyvíjí okolí
Lidé jsou různí a je obtížné se v nich vyznat. Někdo, kdo na nás působí dojmem vyrovnaného člověka, se později může projevit jako skrytý agresor. A naopak někdo, kdo se nám nezdá, nám může nabídnout pomoc, když je nám nejhůř.

Žádný univerzální návod na to, jak poznat dobré lidi, bohužel neexistuje. A to proto, že podle každého z nás je dobrý člověk někdo jiný. Za dobrého člověka můžete pokládat nekonfliktní osobu, jiný za dobrého člověka může mít někoho trochu hádavého, který se ale za své přátele dokáže postavit. Pro jiného by toto chování znamenalo ostudu na veřejnosti. A tak musíme všichni hledat, dokud nenajdeme pravého přítele. Andělé nám v tom pomáhají. Přečtěte si andělské poselství na čtvrtek, může vás inspirovat k nalezení toho pravého člověka.

Beran (21. března – 19. dubna)

Pokud se vztah neubírá směrem, který jste si původně představovali, je dobré si o tom promluvit s někým třetím. Hlavní je diskrétnost, nevypouštějte informace, které by vedly k odhalení, o koho se jedná. Podělte se o klíčové informace, ovšem ne o ty osobní. Mluvte hlavně o tom, jak se cítíte.

Andělská rada: Neutápějte se v sebelítosti, neberte vinu pouze sami na sebe. Hádky či neshody ve vztahu jsou svým způsobem vina obou účastníků. Buďte spravedliví ohledně podílu viny, ale neberte vše na sebe.

Býk (20. dubna – 20. května)

Když se vám zrovna nedaří, máte tendenci vše příliš dramatizovat. Svět nemusí být vaším nepřítelem, naopak se může stát silným spojencem, když ho dokážete správně využít k vlastnímu štěstí. To většinou přichází, když pomůžete někomu jinému, přestože sami na tom nemusíte být nejlépe.

Andělská rada: Jsou lidé, kteří se vás budou snažit stáhnout na samotné dno. Z řečí těchto lidí si nic nedělejte. Pokud si myslíte, že jste opravdu tak špatní, zeptejte se svých dobrých přátel, kteří vám sdělí, jak jste pro ně hodnotní.

Blíženci (21. května – 21. června)

Máte vlastní mozek, ale většinou se spoléháte na to, co vám sdělí ostatní. Zkuste si své problémy tentokrát vyřešit sami. Zjistíte, že to může být zábavné, a navíc nepotřebujete nikoho, aby vám pomáhal utvářet váš vlastní život. Z toho, že jste se o svou spokojenost zapříčinili vy sami, vám dodá i více sebedůvěry.

Andělská rada: Nejste ničí loutka, za své činy jste zodpovědní vy sami. Máte-li pocit, že vám někdo zkazil život, stalo se pouze to, že jste poslechli špatnou radu. Nedovolte, aby se to stalo v budoucnu.

Rak (22. června – 22. července)

Dejte další šanci lidem, kteří vás přišli požádat o odpuštění a zradili vás pouze jednou. Třeba se skutečně poučili a nyní chtějí žít lepší život. Šance, že budete opět zklamáni, je sice padesát na padesát, ale za zkoušku to stojí, obzvláště pokud jste s daným člověkem do oné osudné chvíle trávili mnoho času.

Andělská rada: Můžete být naštvaní, ovšem pokud vám člověk, který vás tolik zklamal, chybí, dejte mu ještě poslední šanci. Sami uvidíte, zda si jí bude skutečně vážit či zda ji zahodí – do budoucna budete vědět, co od tohoto člověka čekat.

Zkuste odpustit a dát znovu šanci tomu, kdo vás zklamal
Zkuste odpustit a dát znovu šanci tomu, kdo vás zklamal | Zdroj: AntonioGuillemF / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Někdy se nevyhnete situaci, kdy jiný člověk zareaguje jinak než byste čekali. A to ani v lásce. Snažte se zaujímat širší úhel pohledu, nevytvářejte předsudky jen na základě toho, že vy byste se zachovali jinak. Každý má právo žít svůj život a jednat podle svého nejlepšího uvážení.

Andělská rada: Pokud rozhodnutí daného člověka neublíží vám, není důvod ho nepodporovat v tom, co dělá a v čem je nejlepší. Dejte lidem více volnosti a oni se k vám budou vracet mnohem raději.

Panna (23. srpna – 22. září)

Je důležité být sami sebou bez ohledu na události, které vás potkají. Jste jedinečná bytost, která by neměla podléhat tlaku okolí. Špatné vzpomínky se později vracejí a nepřinášejí vám nic dobrého. Než abyste se trápili, vymyslete aktivitu, která vás přesvědčí o vaší výjimečnosti.

Andělská rada: Travte čas s lidmi, kteří na vás vidí jen to nejlepší. Sdělení od těch, kteří vás neustále kritizují, neposlouží jako odrazový můstek k vašemu úspěchu. Buďte milejší a ve vašem životě se začnou objevovat milí lidé.

Váhy (23. září – 23. října)

Máte-li soustavný pocit opuštění, je to znamení, že byste se měli zaměřit na své myšlenky a utřídit je. Dělají vám v hlavě nepořádek. Najděte odpovědi na všechny své otázky. Věnujte se studiu, je-li to nutné. Naučte se něco nového a negativní myšlenky odezní samy. Poté se můžete opět bavit.

Andělská rada: Když máte pocit samoty, nevědomky odstrkujete lidi, kteří si přejí vám zlepšit náladu. Až se příště objeví někdo, komu není jedno, jak se cítíte, promluvte si s ním o svých pocitech a vyslechněte si jeho názor.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Máte mnohem více spojenců, než si uvědomujete. Někteří z nich jsou však tišší, trpělivě vyčkávají, dokud nebudete potřebovat jejich pomoc, a poté se vám nabídnou. Většinou jde o silné introverty, proto není vhodné tyto lidi podceňovat nebo urážet. Jednou mohou být vašimi spasiteli.

Andělská rada: Všichni lidé vám budou ochotni pomoci. Ne se všemi ale dokážete jednat, a to kvůli odlišnostem v osobnostech. Zkuste více naslouchat a učit se, jak vycházet s lidmi bez ohledu na jejich charakter.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Dnes si udělejte seznam lidí, které máte rádi, a ke každému si připište, co výjimečného pro vás udělali. Následně odstraňte svůj stres tím, že za těmito lidmi zajdete (či jim zavoláte) a projevíte svou vděčnost s přesným důvodem, proč pro vás tolik znamenají.

Andělská rada: Lidi potěší, když někdo ocení jejich snahu, přestože za svou pomoc původně nic nechtěli na oplátku. Milá slova mají většinou mnohem větší váhu než poděkování v podobě drahých dárků či peněz.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Kariérní postup se neobejde bez obětí, zejména vaší rodiny, která si bude muset zvyknout na to, že máte více práce než obvykle. Zamyslete se nad tím, zda je kariérní postup skutečně tak nutný, jak si myslíte. A také se ujistěte, že vaše rodina je skutečně ochotna vidět vás o něco méně, myslete i na ně.

Andělská rada: Možná máte dost financí a jste ve své firmě dostatečně vysoko. Chtít hodně většinou znamená ztrátu drahocenných osob, jak rodiny, tak významných přátel. Promluvte si s těmi, které máte rádi, zda jim to skutečně nevadí.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Nedělejte nic, o čem si nejste jisti, že to opravdu chcete dělat nebo že na to v tuto chvíli máte. Je snadné nechat se uchvátit větším finančním obnosem, ale ta práce za to nemusí stát. Ať už jste narazili na dobře vypadající brigádu či pouze pomáháte příbuzným na zahradě, nejednejte zbrkle.

Andělská rada: Pokud něco slíbíte, je těžké z toho vycouvat. Nechcete urazit člověka, kterému jste dali slib, že něco bude do určité doby hotové. Pokud se už ocitnete v této situaci, je lepší přiznat, že to nezvládnete, než udělat to špatně.

Ryby (19. února – 20. března)

Pozor na příliš subjektivní názory, mohou vás rozhádat s někým, kdo je pro vás velmi důležitý. Může to být životní partner či kolega v práci, který má značný vliv na vyšší vedení. Dnes je lepší příliš nemluvit a spíše naslouchat, co říkají ostatní. Sdílení nepopulárních názorů vám přinese jen potíže.

Andělská rada: Pokud vás naštval někdo z rodiny, není nutné to vykládat všem na potkání. Přibarvení faktů může pouze zhoršit situaci, když se onen rodinný příslušník dozví, co jste o něm prohlásili.

Zdroj článku:
  • Autorský text