Andělská poselství na čtvrtek: Berani, své dobré nápady si nenechávejte pro sebe, Střelci, vaše pozitivita vám zlepší den

Andělská poselství na čtvrtek: Berani, své dobré nápady si nenechávejte pro sebe, Střelci, vaše pozitivita vám zlepší den
Nestává se to často, ale i přesto se to stát může. Snažíme se někomu zlepšit den a on s námi ukončí vztah. Obzvláště když chceme někomu pomoci vyřešit obtížnou životní situaci, jeho negativní reakce je nečekaná a zabolí. Ale nebojte, odloučení nemusí být trvalé.

Je však nutné dát dotyčnému čas na přehodnocení celé situace. Andělé říkají, že když na tom není nejlépe, nemusí vidět vaši snahu, může si ji uvědomit až později. Za týden, za pár měsíců. Místo trápení se je lepší začít se věnovat vlastním zájmům nebo rozjet velký projekt. Až bude tento jedinec připraven pochopit, jak jste své sdělení mysleli, sám se vám ozve. Do té doby se netrapte, nepomůže to ani vám, ani tomu člověku. Přečtěte si své čtvrteční andělské poselství a zjistěte, co dalšího andělé radí vám.

Beran (21. března – 19. dubna)

Je vhodné podělit se s dobrými přáteli o své nápady. Důležité je jim také naslouchat. Ačkoli váš nápad vám může připadat jako ten nejlepší na světě, pamatujte, že než ho začnete líčit ostatním, je dobré je nechat dokončit jejich vlastní myšlenky. Počkejte, až domluví, a teprve poté mluvte vy.

Andělská rada: Buďte trpěliví, ale také otevření. Naslouchání druhým lidem se vám vyplatí z více důvodů. Ty nejdůležitější z nich je posílení vztahů a možnost vidět z jiného úhlu pohledu.

Býk (20. dubna – 20. května)

Peníze jsou důležité, ale nejsou celý svět. Ujistěte se proto, že svou honbu za financemi nepřeháníte a dostatečně se věnujete rodině i přátelům. Ačkoli si tyto lidi běžně nespojujete s příležitostí k většímu finančnímu obnosu, kdykoli vám mohou dát cennou radu, která zefektivní vaši práci.

Andělská rada: Je důležité najít rovnováhu mezi pracovním a osobním životem. Blízké osoby vám nabídnou nejen podporu, ale také inspiraci. Nezapomeňte, že tato rovnováha je u každého člověka jiná.

Blíženci (21. května – 21. června)

Nikdo vám nedodá tolik pozitivní energie a skvělé nápady jako příroda. Když se rozmýšlíte, jak něco uskutečnit, díky drobné procházce si urovnáte myšlenky a prostor na vymýšlení lepších cest se vám více otevře. Rovněž nezapomeňte přírodě vrátit to, co vám nabízí. Lze to udělat několika způsoby.

Andělská rada: Více se spojte s přírodou. Neprohlížejte si pouze rostliny a zvířata, zastavte se a nasávejte pozitivní energii. Vděčnost, kterou věnujete přírodě, nastolí ve vaší duši vnitřní mír.

Rak (22. června – 22. července)

Na určitou osobu, věc nebo situaci se fixujete až příliš. Ačkoli si to neuvědomujete, přílišný zájem vám bere čas, který byste mohli strávit efektivněji. Například když chcete zefektivnit svou práci, po nějakém čase se přestáváte soustředit, nebo když chcete trávit všechen čas s lidmi, postupně mohou brát setkání jako nutnost.

Andělská rada: Někdy je lepší nechat věci plynout, netlačit tolik na výsledek. Místo upnutí se na jeden terč zkoumejte, jak můžete svůj život učinit rozmanitější, a vše se vyvine dobře.

Nezkoumejte jeden terč, raději svůj život učiňte rozmanitější
Nezkoumejte jeden terč, raději svůj život učiňte rozmanitější | Zdroj: pressmaster / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Pokud vám vaše práce přijde nudná, měli byste ji sami obohatit o zábavu a nové zkušenosti. Můžete například požádat kolegy, abyste si o volné chvíli trochu popovídali o vašich životních zkušenostech. Z nich se totiž můžete poučit a navíc vaše pracovní morálka opět nabyde na síle.

Andělská rada: Nejen do osobního života, ale také do toho pracovního je důležité vnést radost a kreativitu. Jakmile budete pracovat s nadšením a práce vás bude bavit, projeví se to na výsledcích.

Panna (23. srpna – 22. září)

Odhodlání dosáhnout svých cílů vám nechybí, avšak ještě se zvýší, pokud se rozhodnete pomoci dosáhnout cílů někoho jiného. Nejenže uděláte dobrý skutek, ale navíc získáte zkušenosti, které upotřebíte během plnění svého vlastního cíle, a to bez ohledu na to, jak zbytečná se vám nyní tato zkušenost jeví.

Andělská rada: Pomáhejte druhým a zajistíte, že vaše vlastní cíle se stanou více dosažitelnými. Sdílená radost, která vznikne z vykonání dobrého skutku, je dvakrát intenzivnější než běžná radost.

Váhy (23. září – 23. října)

Když vás popadne touha po dobrodružství, napřed se ujistěte, že vám na něj ve vašem programu vůbec zbyde místo. Zanedbávat povinnosti se nevyplatí, zvláště pokud jich dnes máte příliš. Pokud potřebujete, požádejte o pomoc někoho, s kým vám plnění povinností půjde dobře od ruky.

Andělská rada: Plánujte svá dobrodružství s rozvahou, nevydávejte se na ně jen proto, že zrovna teď chcete. Požádejte své blízké o pomoc, pokud vám povinnosti brání užívat si každý okamžik.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Žárlivost a závist mohou poškodit jakýkoli vztah. Pokud s někým spolupracujete, vaše společné plány mohou skončit dříve, než započnou. Ujistěte se proto, že při komunikaci jste nejen upřímní, ale také empatičtí. V klidu vysvětlujte, jak svá slova myslíte, a nenechte se ovládnout negativními emocemi.

Andělská rada: Zaměřujete se pouze na fakta a zapomínáte na empatii. Platí, že komunikace bez negativních emocí posílí vaše vztahy, komunikace s negativními emocemi je oslabí.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Budete-li se na svět dívat pozitivněji, zjistíte, že v oblasti lásky a peněz jste na tom velmi dobře. Navíc se začne zdát, že potkáváte lidi, kteří mají vždy dobrou náladu. Tito lidé mohou posílit vaši oblasti přátelství, přesvědčit vás o tom, že na tomto světě je stále místo pro dobré lidi.

Andělská rada: Nepříliš dobře naladění lidé vám budou dělat pouze starosti a brát vám radost. Nehledě na to, jak to bude obtížné, udržujte pozitivní přístup, abyste se stali magnetem na pozitivní lidi.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Není nic špatného na tom si večer odpočinout, na chvíli zapomenout na práci a dopřát si svůj oblíbený drink nebo si přečíst dobrou knížku. Naopak, tyto aktivity a jim podobné vám zaručí pokles stresu a znemožní nepříjemným situacím na domácí frontě, aby vás rozčílily.

Andělská rada: Čas na odpočinek a relaxaci je důležitý a nemůžete ho ničím nahradit. Snížení stresu, který vám zaručuje, vám navíc pomůže lépe zvládat každodenní výzvy.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Dítě uvnitř vaší mysli jen čeká na to, až se bude moci plně vyjádřit. Zároveň ale bude až nepěkně upřímné. To nemusejí ocenit někteří lidé, hlavně ti, kteří nesnesou přímou kritiku. Dejte tomuto vnitřnímu dítěti prostor se vyjádřit, zároveň ale hlídejte, zda se nechystá říci něco nevhodného.

Andělská rada: Buďte ohleduplní k ostatním bez ohledu na to, jakou náladu dnes máte. Upřímnost je silná vlastnost, pokud během jejího vyjadřování nezapomenete být laskaví k ostatním.

Ryby (19. února – 20. března)

Jako svobodomyslný člověk se domníváte, že okolí na vás tlačí a upírá vám právo na plnohodnotný život. Může to však být pouze váš pocit, nikoli holá realita. Možná byste se na čas měli stýkat s jinými lidmi nebo se věnovat zájmům, které vás naplňují, bez přítomnosti kohokoli jiného.

Andělská rada: Realita je pevně daná, neměli byste proto na ni zapomínat, až budete důvěřovat vlastním pocitům. Obnovte svou energii tím, že se budete věnovat sobě a vlastním zájmům.

Zdroj článku:
  • Autorský text