3 znamení zvěrokruhu, která v srpnu čeká bohatství

3 znamení zvěrokruhu, která v srpnu čeká bohatství
Léto je v plném proudu a začíná nám měsíc srpen. Spousta lidí má léto spojené spíše s výdaji za dovolené a jiné letní radovánky. To ale neznamená, že mezi námi nejsou tací, kteří mají šanci, si v srpnu finančně polepšit. Kromě letních aktivit je srpen totiž taky spojován se sklizní a hojností. A některé z nás hojnost skutečně čeká.

Těmto třem znamením zvěrokruhu se bude obzvlášť dařit a můžou se těšit na příliv různých příležitostí, které povedou ke zlepšení jejich finanční situace. Patříte mezi ně?

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Milé Panny, je na čase se konečně přestat podceňovat a začít si znovu věřit. Možná že vaše situace v uplynulých týdnech či měsících nebyla úplně idelání, ale to se s příchodem tohoto měsíce změní. Období měsíce srpna pro vás znamená jak velkou spoustu kreativních myšlenek a nápadů, tak i nové příležitosti. Stačí se jen nebát své nápady realizovat. Jestli už se nějakou dobu rozmýšlýte, že se pustíte do nových projektů, vezte že teď v srpnu jsou hvězdy nakloněny vašemu úspěchu. Obzvlášť by se vám mělo dařit v oblasti podnikání. Takže pokud podnikáte, srpen pro vás bude velice úspěšným a plodným měsícem.

Pokud ještě nepodnikáte, ale zvažujete, že byste se do něčeho takového pustili, právě teď máte skvělou příležitost. Veškeré srpnové energie jsou nakloněné vašemu úspěchu. Myslete na to, že klíčem ke štěstí a i finanční hojnosti jste právě vy sami. Je na čase konečně vystoupit ze své komfortní zóny a svézt se na energii měsíce srpna, která je velmi nakloněná vašemu úspěchu. Nadechněte se a vyrazte vpřed, vesmír vám slibuje hojnost a to jak duševní, tak i materiální. 

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Vážení Štíři, v ohledu financí a hojnosti, budete mít pocit, že vám v srpnu leží celý svět u nohou. Téměř cokoliv, na co sáhnete, má obrovský potenciál zavést vás jak ke štěstí, tak i k materiální hojnosti. Možná jste poslední dobou měli pocit, že věci kolem vás tak trochu stagnují. Ještě na začátku srpna nejspíš budete mít dojem, že jsou energie stále trochu rozpačité a nic se neděje, ale během měsíce dojde k posunu vpřed a to velmi pozitivním směrem. Příležitost a zlepšení může přijít velmi rychle a taky ve chvíli, kdy to budete nejméně čekat. A bude to stát za to! Nebraňte se ani případné spolupráci s jinými lidmi a zkuste být trochu i týmovým hráčem. V ohledu finančního úspěchu to pro vás v tuto chvíli může být i výhodnější, než kdybyste hráli sólo. Momentálně pro vás platí, že společně lze dokázat cokoliv. Takže pokud se vám v srpnu dostane nějaké zajímavé příležitosti či nabídky, neváhejte ji přijmout, vesmír slibuje velký finanční úspěch. 

Vesmír vám slibuje velký finanční úspěch. Můžete tedy využít i nějaké nové nabídky
Vesmír vám slibuje velký finanční úspěch. Můžete tedy využít i nějaké nové nabídky | Zdroj: konstantynov / Depositphotos

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

I na vás čekají v srpnu dobré zprávy. Možná máte pocit, že už jste z toho všeho unavení, ale teď v žádném případě nepolevujte a pokud momentálně něco budujete, nebo se snažíte třeba rozjet vlastní podnikání, vytrvejte. Hvězdy jsou nakloněny vašemu úspěchu a v měsíci srpnu se věci dají do pohybu tím správným směrem. Proto směle odhoďte svá břemena, zbavte se všecho, co vás tíží a táhne k zemi a vykročte vstříc tomu, čeho si přejete dosáhnout. Zbavte se toho, co už vám neslouží, ať můžete plně využít energii srpna ve svůj porspěch. Vy sami jste tou hybnou silou, která vás vede k úspěchu.

Když dokážete získat balanc mezi logikou a srdcem, srpen pro vás bude velmi úspěšným měsícem. Pokud na svou příležitost teprve čekáte, v srpnu by se určitě měla nějaká naskytnout. Dokonce se může stát i to, že se příležitostí naskytne víc najednou a vy budete váhat, kterou z nich si vybrat. Vesmír vám vzkazuje, že ať už vyberete kteroukoliv z nich, všechny vás nakonec dovedou k hojnosti a štěstí.

Zdroj článku:
  • Autorský text